Varjohukka Online Varjohukka komentáře u knih

Kačka a Matěj Kačka a Matěj Eefje Kuijl

Skvělá hledací kniha pro děti, dcerka (3) je nadšená a "čteme" pořád dokola a vymýšlíme si nové předměty na hledání.

29.08.2020 5 z 5

Arteterapie: Duše lesa Arteterapie: Duše lesa Suzy Joyner

Jedny z mých nejoblíbenějších omalovánek inspirovaných lesem a flórou a faunou se v něm vyskytujících.

06.08.2020 5 z 5

Kotě jménem Moureček a s ním celý dvoreček Kotě jménem Moureček a s ním celý dvoreček Ana Grigoras

Další poklad nalezen při úklidu knihovny. Nádherné ilustrace a milé básničky nejen o kocourkovi Mourečkovi. I dcerce (3) se moc líbí.

03.08.2020 5 z 5

Kouzelné mandaly Kouzelné mandaly neznámý - neuveden

Některé mandaly jsou pěkné, některé se tak nějak celé nevešly na stránku a nepůsobí to hezky. Škoda.

12.05.2020 3 z 5

Ledové království - Olafova práce - Vybarvuj, čti si, nalepuj Ledové království - Olafova práce - Vybarvuj, čti si, nalepuj Walt Disney

Dcerka (3) je nadšená, protože Olafa a Elzu s Annou miluje, já ale měla trošku jinou představu. Příběh je sice krátký, ale vtipný, protože Olaf je tak trošku popleta. Na vybarvení je tam ale pouze 6 postaviček, které následně můžete přelepit samolepkami. (Když si nalepíte samolepky jako první, tak už nemáte co vybarvovat.)

04.05.2020 4 z 5

Co se děje v přírodě Co se děje v přírodě Anne Suess

Stylem kniha trochu připomíná sérii Jaro, Léto, Podzim, Zima a Noc. Jsou zde krásné ilustrace se zvířátky, která lze potkat na okraji polí, v lese, u rybníka nebo v noci. Naštěstí jsou tu všechna zvířata přesně pojmenovaná, protože u některých bych si nebyla úplně jistá správným názvem.

15.02.2020 5 z 5

Pusinky pro velkého zlého vlka Pusinky pro velkého zlého vlka Jean Leroy

Knížka s prstovým maňáskem je super nápad. Dcerka se ze začátku vlka trošku bála (hlavně když se hýbal), ale teď už se nemůže dočkat té správné strany, kde dá vlkovi pusinky.

29.05.2018 5 z 5

Bon Jovi Bon Jovi Bryan Reesman

Nutnost pro každého fanouška skupiny :)

14.04.2018 5 z 5

Nejtemnější kouty Nejtemnější kouty Kara Thomas

Pro mě velmi příjemné překvapení! Konec nečekaný, po delší době opět příběh, který mě chytl. Navíc se autorka inspirovala pravdivým případem, který již dlouho sleduji. Za mě spokojenost.

13.03.2018 5 z 5

Lovci přízraků Lovci přízraků Vladimír Šlechta

Moje první autorova kniha, velice mě zaujal tento jeho postapokalyptický svět.

26.07.2015 4 z 5

Niceville Niceville Carsten Stroud

Můj šálek čaje! Těším se na pokračování! Doufám, že někdy nějaké bude :)

04.01.2013 5 z 5

Vědecký pokrok dělá „žbuch“ Vědecký pokrok dělá „žbuch“ Bill Watterson

Calvin s Hobbesem opět nezklamali! Nejlepší comics všech dob!

08.11.2012 5 z 5

Holmes z Kjóta 7 Holmes z Kjóta 7 Mai Močizuki

Pro mě zatím jeden z těch napínavějších dílů a musím jít hned na pokračování.

26.08.2024 4 z 5

Pokojíček plný hraček Pokojíček plný hraček Hana Zobačová

První knížka, kterou dcerka četla mně (a ne naopak já jí) :)

08.05.2024 4 z 5

Na Seně Na Seně Vojtěch Rauer

Opět velmi příjemné překvapení. Příběh mě dokázal vtáhnout, byl velmi uvěřitelný.

14.09.2023 4 z 5

Wyrm - Tajemství Morrisonovy farmy Wyrm - Tajemství Morrisonovy farmy Wolfgang Hohlbein

Jedna z mých nejoblíbenějších hororových knih. Při čtení jsem zapomínala i dýchat.

14.09.2023 5 z 5

Anglická konverzace pro každý den : English-Czech conversation for everyday use Anglická konverzace pro každý den : English-Czech conversation for everyday use Julie Kubíčková

Využila jsem několikrát ve škole, když jsme měli za úkol konverzovat na určité téma. Dala se zde najít inspirace.

06.09.2020 4 z 5

Angličtina pro jazykové školy IV. - Klíč k učebnici Angličtina pro jazykové školy IV. - Klíč k učebnici Eva Vacková

Klíč ke čtvrtému dílu populární učebnice angličtiny, podle které jsme se učili na střední i jazykové škole.

06.09.2020 4 z 5

Anglicko-český a česko-anglický kapesní slovník Anglicko-český a česko-anglický kapesní slovník Karel Hais

Kapesní slovníček, který se opravdu vejde do kapsy a dá se tudíž vzít všude s sebou. Hojně jsem využívala nejen na základce a střední, ale i později, kdykoli bylo potřeba.

Sebeobrana pro ženy Sebeobrana pro ženy Bedřich Rýč

Pěkně zpracovaná sebeobrana pro ženy pro různé druhy napadení, včetně fotek. Ale vždy je lepší kombinovat i se cvičením se školeným instruktorem.

05.09.2020 4 z 5