Varjohukka Varjohukka komentáře u knih

Tajný pokoj Tajný pokoj Dori Hillestad Butler

Příjemné a milé počtení pro děti. Bohužel jsem si nevšimla, že je to již pátý díl série, takže musím sehnat i předchozí díly.

19.06.2020 4 z 5

Máma v kuchyni 2 Máma v kuchyni 2 Barbora Charvátová

První kniha receptů mě oslovila více, ale i zde se dá najít inspirace.

19.06.2020 4 z 5

Rychlé recepty Low Carb - Štíhlá linie raz dva Rychlé recepty Low Carb - Štíhlá linie raz dva Inga Pfannebecker

Pár receptů mě zaujalo, ale celkově hodnotím jako průměr.

19.06.2020 3 z 5

Míťa sám na světě Míťa sám na světě Jens Sigsgaard

První knížka, kterou si pamatuji ze svého dětství. Zakoupila jsem nové vydání pro dcerku a jsem zvědavá, jestli se jí bude líbit stejně tak jako kdysi mně.

Doplnění: Dcerce (5) se také moc líbí.

05.06.2020

Lovci mamutů Lovci mamutů Eduard Štorch

Klasika ze školních lavic. Pravěk mě ve škole hodně přitahoval.

05.06.2020 4 z 5

Bella a Sebastián – Útulek na Velkém Baou, Tajný dokument Bella a Sebastián – Útulek na Velkém Baou, Tajný dokument Cécile Aubry (p)

Moje srdcovka z dětství.

Pan Podpostel Pan Podpostel Chris Riddell

Kresby Chrise Riddella mám moc ráda, takže jsem si tuhle roztomilou dětskou knížku koupila i tak trošku pro sebe. Naštěstí se líbí i dcerce, takže je to dvojitá výhra.

Lízinka hledá poklad Lízinka hledá poklad Alexander Steffensmeier

A zase ta Lízinka a její dobrodružství. Další nádherně ilustrovaná knížka plná vtipných detailů, které ocení i dospělí.

Autismus & Chardonnay Autismus & Chardonnay Martin Selner

Z tohohle mi bylo tak nějak smutno na duši...

02.06.2020 4 z 5

Drobní živočichové Drobní živočichové kolektiv autorů

Knížka, která dětem představí svět všelijakých broučků, housenek, motýlů a dalších malých živočichů.

Džungle Džungle kolektiv autorů

Super knížka, která dětem ukáže všemožná zvířátka, která žijí v různých částech světa. Není džungle jako džungle.

Luna a ryba Luna a ryba Lisa Aisato

Tohle byl hodně zvláštní příběh, takový až magický. Ilustrace opět nádherné. Dcerka (3) se ze začátku trošku bála té zubaté ryby, ale konec to zachránil.

27.05.2020 5 z 5

Dívka, která chtěla zachránit knížky Dívka, která chtěla zachránit knížky Klaus Hagerup

Tak tohle byla nádhera po všech stránkách! Milý příběh doplněný překrásnými ilustracemi.

I příšery si čistí zoubky! I příšery si čistí zoubky! Jessica Martinelo

Další pěkně zpracovaná kniha pro děti o čištění zubů. Dcerka ji miluje a musíme číst pořád dokola. Nejen my lidi, ale i "bubujové" si musí čistit zoubky!

Emil se stydí Emil se stydí Aurélie Chien Chow Chine

Strašně pěkně provedená knížka. Patří do série knih o emocích s malým jednorožcem, kterému se mění barva hřívy dle nálady. Tenhle díl je dcerčin nejoblíbenější, čteme pořád dokola.

Emil je smutný Emil je smutný Aurélie Chien Chow Chine

Strašně pěkně provedená knížka. Patří do série knih o emocích s malým jednorožcem, kterému se mění barva hřívy dle nálady. Dcerka (3) tuto sérii miluje.

Emil se bojí Emil se bojí Aurélie Chien Chow Chine

Soví omalovánky Soví omalovánky Julija Mamonova

Další nádherné obrázky soviček k vybarvení.

12.05.2020 5 z 5

Kouzelné mandaly Kouzelné mandaly neznámý - neuveden

Některé mandaly jsou pěkné, některé se tak nějak celé nevešly na stránku a nepůsobí to hezky. Škoda.

12.05.2020 3 z 5

Antistresové omalovánky Antistresové omalovánky Emma Farrarons

Malé omalovánky, které si můžete vzít s sebou do kabelky úplně kamkoliv.

12.05.2020 3 z 5