Varjohukka Varjohukka komentáře u knih

Bon Jovi Bon Jovi Bryan Reesman

Nutnost pro každého fanouška skupiny :)

14.04.2018 5 z 5

Kdo zavraždil účastníky Djatlovovy expedice? Kdo zavraždil účastníky Djatlovovy expedice? Martin Lavay

Konečně kniha o této záhadě v češtině! (Pro mě vítaná změna po těch anglických.)
Poznámky/vysvětlivky pod čarou za mě velké plus. Vždy, když něco čtu, tak si kolikrát chci o něčem vyhledat později nějaké podrobnější informace, ale většinou pak zapomenu. Zde nebylo třeba nic dohledávat, autor dodal dostatečné množství údajů o všem.

26.03.2018 5 z 5

Malá máma Malá máma Lenka Sadvarová

Velmi trefné :)

17.03.2018 5 z 5

Nejtemnější kouty Nejtemnější kouty Kara Thomas

Pro mě velmi příjemné překvapení! Konec nečekaný, po delší době opět příběh, který mě chytl. Navíc se autorka inspirovala pravdivým případem, který již dlouho sleduji. Za mě spokojenost.

13.03.2018 5 z 5

Kuchařka pro nejmenší Kuchařka pro nejmenší Ivana Tremlová

Trošku mi vadilo to množství chyb a že byly některé recepty dost podobné, ale pro ten začátek se to hodí.

03.03.2018 3 z 5

Kečupová mračna Kečupová mračna Annabel Pitcher

Knihu jsem četla v angličtině. Moje druhá zkušenost s autorkou a opět mě příběh zaujal.

03.03.2018 4 z 5

Na stolečku Na stolečku Kateřina Vrbková

Fajn nápady, jak zajímavou cestou skloubit zábavu s učením pro nejmenší.

18.02.2018 5 z 5

Zimní lidé Zimní lidé Jennifer McMahon

Četla jsem v angličtině, velmi mrazivý horůrek

26.01.2018 4 z 5

Pastýřská koruna Pastýřská koruna Terry Pratchett

Velká škoda, že je kniha poslední :(

28.11.2017 5 z 5

Smrt včel Smrt včel Lisa O'Donnell

Četla jsem v angličtině, velmi silný příběh.

23.06.2017 4 z 5

Les sebevrahů Les sebevrahů Jeremy Bates

Něco mezi 3 a 4, nemůžu se rozhodnout. Začátek se rozjíždí velmi pomalu, postavy jsou na zabití a konec je dost masakr (doslova), což někomu může vadit. Mně se atmosféra docela líbila.

01.06.2017 4 z 5

Mateřská, ale určitě ne dovolená Mateřská, ale určitě ne dovolená Julie Halpern

Musí se brát trošku s nadhledem, ale dost jsem se v tom místy viděla :D

01.12.2016 5 z 5

Život po smrti Život po smrti Damien Echols

Tento případ mě velmi zaujal již před několika lety, přečetla jsem kolem něj spoustu článků a knih (v angličtině), shlédla několik reportáží a dokumentů, stejně jako film (s Colinem Firthem v hlavní roli). Když jsem úplnou náhodou zjistila, že i u nás vyšla kniha jednoho z trojky, okamžitě jsem ji pořídila do své sbírky. Je to velmi silný příběh, který nelze jen tak dostat z hlavy. O to víc, že se jedná o skutečné události, které ovlivnily tolik životů.

31.08.2016 5 z 5

Lovci přízraků Lovci přízraků Vladimír Šlechta

Moje první autorova kniha, velice mě zaujal tento jeho postapokalyptický svět.

26.07.2015 4 z 5

Ztráty a nálezy Ztráty a nálezy Brooke Davis

Velmi milé překvapení!

11.03.2015 5 z 5

Já a ty Já a ty Niccolò Ammaniti

Knihu pochopí nejvíc asi těžcí introverti ;)

02.02.2015 4 z 5

Horrorstör Horrorstör Grady Hendrix

Ze začátku se to trošku táhne, ale pak to nabere grády! Hvězdička navíc za skvělé zpracování :)

02.02.2015 5 z 5

Podezřelý Podezřelý Kjell Ola Dahl

Brilantní detektivka z chladného Severu, která přesahuje až do psychologického dramatu. Nechybí nečekané zvraty, originální příběh a snadno uvěřitelné charaktery postav. Milovníci severské literatury a krimi thrillerů si jistě přijdou na své.

03.12.2014 4 z 5

Já a moje příšera Já a moje příšera Dick King-Smith

Pro děti určitě super fantasy pohádka :)

23.10.2014 3 z 5

Jídlo na prvním místě Jídlo na prvním místě Dallas Hartwig

Hodně zajímavá kniha, doporučuji přečíst všem a udělat si vlastní názor.

17.10.2014 5 z 5