Varjohukka komentáře u knih
Další dobrodružství Pošťáka Myšáka, který doručuje poštu i o prázdninách na cestě kolem světa. Tentokrát s sebou vzal celou svoji rodinu.
Ilustrace jsou opět krásné a textu minimum, takže pro mladší děti ideál. Ale i starší zde najdou spoustu věcí k objevování.
Nádherně ilustrovaná knížka o vystrašeném králíčkovi, který nakonec sebere odvahu se vydat za dobrodružstvím. Minimum textu je super pro mladší děti, které ještě neudrží dlouho pozornost. Věřím ale, že i starší si z knihy něco odnesou.
Pošťák Myšák doručuje je super kniha i pro mladší děti, které ještě neudrží pozornost na dlouhý text. Krásné ilustrace s vtipnými detaily zase zabaví i ty větší, protože neustále je co nového objevovat.
Nádherně ilustrovaná a hrozně milá knížka pro děti o sovičce a králíčkovi, kteří si velice přáli trávit spolu více času.
Dcerka miluje sovy, takže čteme stále dokola.
Taková česká verze obrázkových příběhů Jaro, Léto, Podzim, Zima, Noc (Rotraut Susanne Berner), ale s krtečkem, který je dětmi velmi oblíbený.
Dcerka se ke knize neustále ráda vrací a vždy objeví něco nového.
Pro mladší děti ideál - krátký a zábavný příběh, nádherné ilustrace. Dcerka (2 roky) nadšená.
Moc milý příběh, který děti milují.
Dcerka je z knihy nadšená, jen máme občas problém identifikovat některá zvířátka ;)
Tak tohle nebyl můj šálek kávy.
Z několika stran opěvovaná kniha, údajně plná humoru...ale asi mám jinou představu a autorův styl mi nesedl vůbec.
Některé z příběhů mají velký potenciál. Docela ráda bych je viděla víc rozvedené. Za mě příjemné překvapení, i když se jedná o knihu hororů pro děti.
Ten, kdo měl rád Stopy hrůzy nebo Husí kůži, tak si jistě rád zavzpomíná.
Až na to, že část pohyblivých stránek je ve slovenštině, tak je to fajn kniha :)
Původně jsem chtěla dát jen 3*, ale za ten konec jednu * přidávám.
Reálné fotky, vcelku zajímavé recepty.
Dcerka miluje Prasátko Peppu i tuto knížku.
Knížka s prstovým maňáskem je super nápad. Dcerka se ze začátku vlka trošku bála (hlavně když se hýbal), ale teď už se nemůže dočkat té správné strany, kde dá vlkovi pusinky.
V angličtině se mi kniha líbila o něco více, ale i česká verze má něco do sebe.