vedana komentáře u knih
Začátek knihy mě moc nebavil, teprve až když poslali Tally do Kouře, tak kniha začala být zajímavá. Nějakou dobu jsem si musela zvykat na autorovo styl psaní, ale už jsem navykla a pustím se do čtení dalšího dílu, jelikož jsem zvědavá, jak autor zvládne další díly. První díl skončil zajímavě, nepodobal se klasickému konci, což se mi líbí.
Kniha se mi četla pěkně, i když jsem nějaké pasáže přeskakovala, protože pro mne byly nezajímavé.
Knihu jsem začala číst, jelikož jsem chtěla vědět, jak se příběh vyvine. Chvilkama jsem některé pasáže přeskakovala, byly docela zdlouhavý. Ke konci to začalo být trochu napínavější. Asi jsem od tohoto dílu očekávala více. Při čtení jsem se musela povznést nad věkem hlavních hrdinů a to, jak to všechno zvládli, beru to jako oddychovku.
Knihu jsm brala jako oddechovku. Zajímalo mě, jak to se příběh bude vyvíjet. Scénář který jsem čekala, ale ten konec byl docela zajímavý, tak se musím pustit do dalšího dílu. Jenom mi chybí lepší propracování příběhu a občas ty pasáže mi moc nesedí. Jako relax kniha je fajn.
Druhy díl super, měla jde ještě větší problém odložit knihu, než u prvního dilu. Většinou další díly nebývají tak silný, ale u této trilogie je tomu přesně naopak. Zejména musím říct, že konec se mi líbil.
Chvilku mi trvalo, než jsem se začetla, ale pak už to šlo samo. Příběh byl napínavý a čtivý. Všechny 3 díly jsem přečetla velmi rychle. Zvraty, které se v příběhu udály, udržovaly napětí, což pro mně bylo těžké knihu odložit.
Musím říct, že mě díl divergence překvapil, přečetla jsem během pár dní. Vybírala jsem podle hodnocení a opravdu jsem nebyla zklamaná. Poté jsem viděla film, a ten mě bavil míň, než kniha, ale zase ho úplně neodsuzuji.
Příběh byl příjemný a napínavý
Skvělá knížka, napínavý od začátku do konce. Příběh byl celou dobu postupně pomalu odkrýván. Přečteno skoro jedním dechem.
Knihu jsem odložila asi v půlce. Měla jsem problém porozumět textu. Styl psaní mi nesedl.
Knihu jsem po nějaké době odložila, nesedl mi styl psaní autorky a ani mne příběh nevtáhnul.
Nějak jsem se do knihy nezačetla, došla jsem do poloviny. Knihu jsem odložila. přikládám to k tomu, že to není můj styl.