Venda32 Venda32 komentáře u knih

Můj příběh Můj příběh Alex Ferguson

Sir Alex vedl nepředstavitelně dlouhou dobu můj nejoblíbenější fotbalový klub. Vedl jej velmi úspěšně, byť některé jeho metody nemusely všem vyhovovat a líbit se. I proto je dobré si knihu přečíst, sami si udělát svůj úsudek. Vždy je dobré se poučit u lidí úspěšných.

16.02.2020 5 z 5

Dynastie Holíků Dynastie Holíků Jaroslav Kirchner

Knížka o superúspěšné rodině Holiků. O tom, jak být mezi nejlepšími i když nemáte kopec talentu, ale nechybí vám píle a cílevědomost. O tom, že za svým názorem je třeba si vždy stát. O charakteru, který nezlomila ani nepříznivá doba.

16.02.2020 5 z 5

Chytrost nejsou žádné čáry Chytrost nejsou žádné čáry Michal Suchánek

Myslím, že by kniha měla větší úspěch v době vrcholu Tele Tele. I v dnešní době ale potěší ty, kdo mají rádi Suchánka s Genzerem.
Nenáročné čtení na jedno odpoledne. Citáty a burzy nemají chybu.

16.02.2020 3 z 5

Rukavička - Ukrajinské národní pohádky Rukavička - Ukrajinské národní pohádky neznámý - neuveden

V dětství velmi oblíbená knížka.

13.02.2020 4 z 5

100 osobností světového fotbalu 100 osobností světového fotbalu Jan Švéd

Výborný výběr osobnosti. Takové výběry jsou vždy subjektivní a tady jsem nikoho nepostrádal. Samozřejmě adekvátně době vydání knihy. Pokud máte rádi fotbal, tak budete spokojeni.

12.02.2020 5 z 5

Petr Uličný: bouřlivák John Petr Uličný: bouřlivák John Roman Smutný

Jestli máte rádi Johna Uličného přečtením knížky nic nezkazíte. Zajímavá kniha o hanáckém Fergusonovi.

11.02.2020 5 z 5

David Beckham - Fotbalový bůh z Anglie David Beckham - Fotbalový bůh z Anglie Ed Greene

Ed Green vzal do ruky dvě Beckhamovy biografie, pár vět slavných o Beckhamovi a sepsal knížku. Mezi Becksovi extra fanoušky jsem nikdy nepatřil, byl pro mě spíš celebrita než fotbalista, v tom knížka moje smýšlení nezměnila. Ale protože se kniha z větší části točí kolem působení v Manchesteru United, tak za zajímavé informace dávám vyšší hodnocení.

11.02.2020 4 z 5

Mourinho: anatomie vítěze Mourinho: anatomie vítěze Patrick Barclay

Joseho buď můžete nebo nemůžete. Není nic mezi. Já patřím mezi jeho fanoušky, takže knihu hodnotím pozitivně

10.02.2020 4 z 5

Základy psychoterapie Základy psychoterapie Stanislav Kratochvíl

Při studiu i vytváření státnicových otázek dobrý pomocník.

09.02.2020 4 z 5

Umění pomáhat Umění pomáhat Ivan Úlehla

Průměrná kniha, která slouží spíš jako doplněk při studiu, než jako stěžejní materiál.

09.02.2020 3 z 5

Flauto dolce - škola hry na sopránovou zobcovou flétnu 2. díl Flauto dolce - škola hry na sopránovou zobcovou flétnu 2. díl Ladislav Daniel

Dodnes nechápu, jak jsem se mohl naučit na flétnu. A může za to tahle kniha. Doporučuju.

09.02.2020 5 z 5

Nové Mikulášovy patálie – Sváteční oběd Nové Mikulášovy patálie – Sváteční oběd René Goscinny

Stejně jako další knihy o Mikulášovy vtipná a čtivá kniha. Knihu jsem četl po letech dceři před spaním. Musím zvednout původní čtyřhvězdičkové hodnocení na absolutní. Člověk asi musí k některým věcem dozrát.

Psychologie lidské komunikace Psychologie lidské komunikace Zbyněk Vybíral

Jedna z nejlepších knih, které jsem používal pro předměty typu sociální komunikace. Čtivě napsáno, dobře se s ní pracovalo.

Vývojová psychologie Vývojová psychologie Dana Krejčířová

Jedna z pro mě nejstěžejních publikací při studiu na pedagogické fakultě. Pomohla s vytvářením otázek u hodně předmětů i diplomové práce.

Poruchy osobnosti Poruchy osobnosti Ján Praško

Dobrý pomocník při studiu učiva o poruchách osobnosti.

Speciální pedagogika Speciální pedagogika Slavomil Fischer

Kniha nejen pro studenty pedagogické fakulty. Díky srozumitelně napsanému textu jí může využít kdokoliv, koho daná problematika zajímá.

03.02.2020 5 z 5

Lovci smrti Lovci smrti Jiří Komorous

Výborná kniha o protidrogové jednotce a jejím vývoji.

31.01.2020 5 z 5

Gaunery nemám rád Gaunery nemám rád Miroslav Antl

Zajímavá kniha o případech, které řešil Miroslav Antl.

31.01.2020 4 z 5

Sport se jménem Dukla Sport se jménem Dukla kolektiv autorů

Kniha se bude líbit nejen fanouškům všeho, co souvisí s Duklou, ale líbit se bude také všem opravdovým sportovním fanouškům. Je totiž prošpikovaná příběhy sportovců napříč sportovním spektrem.

30.01.2020 5 z 5

Stephen Hawking: Jeho život a dílo Stephen Hawking: Jeho život a dílo Kitty Ferguson

Výborně napsaný životopis. Pasáže ze života priložené fyzikou, navíc srozumitelně vysvětlenou. Dobrá práce.

29.01.2020 5 z 5