Vendula39 Vendula39 komentáře u knih

Ulovila jsem ho v buši Ulovila jsem ho v buši Halina Pawlowská

Kniha se mi docela líbila, čekala jsem, že to bude spíše něco nudného, ale právě naopak.

30.06.2019 3 z 5

Můří deníky Můří deníky Rachel Klein

Zajímavá kniha, jen pořád nevím, co je Ernessa, jestli obyčejná dívka v které autorka viděla nějaké nadpřirozené schopnosti, nebo upír.

26.06.2019 3 z 5

Kocour Bob: Příběh o přátelství a naději Kocour Bob: Příběh o přátelství a naději James Bowen

Kniha se mi celkově velmi líbila,už jen proto,že mám hodně ráda kočky. Ne každému se stane, že se dokáže vymanit z drogové závislosti díky kocourovi.V knize lze vidět, že život na ulici není žádná pohádka, někteří lidé dokážou být opravdu krutí, ale najdou se i takoví, kteří druhým přejí úspěch a nechovají se surově.

16.06.2019 4 z 5

Jarní měsíc Jarní měsíc Sophie Audouin-Mamikonian

Kniha se mi velmi líbila, zaujala mě dějem, autorka napsala i pokračování, jen není přeloženo.

11.06.2019 4 z 5

Pod starými duby Pod starými duby Renata Šindelářová

Kniha se mi celkově velice líbila.

05.06.2019 3 z 5

Intr Intr Ladislav Karpianus

Zajímavá knížka z prostředí domova mládeže, vlastně nevím jak ji ohodnotit, ale říkám si že průměrně. Někdy byla kniha až nepřehledná, nebylo jasné o kom daná kapitola pojednava. A ještě byl zvláštní konec knížky, když autor promlouval sám k sobě.

05.06.2019 3 z 5

Dlouhý lovec Dlouhý lovec Alberto Vojtěch Frič

Kniha mě nijak moc neoslovila, ale bude to asi tím, že nemám ráda moc dobrodružné knížky.

29.05.2019 2 z 5

Ležela kočka s andělem a jiné prózy pro dospělé Ležela kočka s andělem a jiné prózy pro dospělé Jan Velíšek

Knížka se mi líbila. Zaujala mě nízkým počtem stran a příběhy psané starší češtinou.

12.05.2019 3 z 5

PS: Miluju tě PS: Miluju tě Cecelia Ahern

Knížka se mi velmi líbila, protože byla psána podle událostí, které se jednou v životě mohou stát každému.

09.05.2019 4 z 5

Kiki Strike ve Stínovém městě Kiki Strike ve Stínovém městě Kirsten Miller

Zajímavá knížka, která mě mile překvapila. Vůbec bych nečekala, že má Kiki nějakou souvislost s královskou rodinou, to bych u ní spíše předpokládala to, že je ta nebezpečná teroristka.

02.05.2019 5 z 5

Simpsonovi - Komiksový úlet Simpsonovi - Komiksový úlet Matt Groening

KOmiks se mi celkově velmi líbil, ale se seriálem se to nedá srovnat.

26.04.2019 3 z 5

To byl zase mejdan a všechno je v hajzlu To byl zase mejdan a všechno je v hajzlu Nina Schindler

Knížka se mi moc nelíbila, protože děj byl už od začátku celkem předvídatelný. Ale za nízký počet stran dávám dvě hvězdičky.

23.04.2019 2 z 5

Poklad černého delfína Poklad černého delfína Jaroslav Foglar

Krásné počtení o partě kluků a nakonec ojejich nových kamarádech z oddílu. Kniha měla starý nádech. Děj byl krásný a je to už přes 50 let, co byla kniha napsána a určitě se podle ní inspirovaly jiné oddíly.

22.04.2019 4 z 5

Annejet má problémy Annejet má problémy Miep Diekmann

Původně jsem si myslela, že půjde o nějaký nezajímavý příběh, ale nakonec mě děj knížky příjemně překvapil.Knížku řadím k lepšímu průměru.

18.04.2019 3 z 5

Kočka a její řeč Kočka a její řeč Gwen Bailey

Krásná knížka, úplně stvořená pro mě, milovníka koček.Dobře se četla, i když v ní byly většinou informace, které znám.

15.04.2019 3 z 5

Ne, nikdo ještě není doma Ne, nikdo ještě není doma Jacques Fansten

Pěkná knížka, možná mě jen ten děj trochu překvapil. Šlo vidět už na začátku, že Martin má nějaký problém, ale že až tak velký to se tušit nedalo.

11.04.2019 4 z 5

Čím jdu rychleji, tím jsem menší Čím jdu rychleji, tím jsem menší Kjersti Annesdatter Skomsvold

Knížka se mi velice líbila, našla jsem v ní ukazatel toho, že život je nejlepší žít a ne ho jen prožívat a čekat na smrt jako Mathea.

10.04.2019 3 z 5

Serafina a černý plášť Serafina a černý plášť Robert Beatty

Krásná knížka se zajímavým dějem. I když bylo Serafíně jen 12 let, mnohdy se chovala, jako by jí bylo i více. Odpočinková četba.

07.04.2019 4 z 5

Láska na in-linech Láska na in-linech Jana Kotrčová

Knížka se mi líbila, ale znám i lepší dívčí romány.

03.04.2019 3 z 5

Hrrr na ně! Hrrr na ně! Lubomír Man

Krásná knížka, ze začátku jsem čekala, že mě snad nebude ani bavit, ale po pár stránkách jsem změnila názor. Není co dodat.

30.03.2019 4 z 5