Vendula39 komentáře u knih
Krásná knížka dobře zpracovaná. Martina je sympatická, ale ve škole ji tak neberou. Skvělé čtení.
Ze začátku se mi kniha líbila, ale potom už to bylo jedno a to samé nešlo se vtom orientovat. Děj pořád nějak přeskakoval. Skončila jsem se čtením tak v polovině.
Pěkná knížka, i když jsem četla od autorky už lepší. Není co dodat.
Výborná oddechovka. Četba na léto od mojí nejoblíbenější autorky.
Prostě srdcovka, Harrymu jsem vždycky fandila. Není co dodat. Jedna z mých nejoblíbenějších knížek.
Knížka je mou nejoblíbenější z této série. Z hlavních postav jsem si nejvíce oblíbila Eliota s Noahem. Doporučuji přečíst.
Dobrá knížka na začátku jsem sice neměla ponětí, kdo je kdo, ale nakonec se děj docela rozjel a jsem ráda, že jsem si ji přečetla.
Dobrá knížka, četla se vlastně sama. Když jsem si knížku koupila ani jsem neměla ponětí, kdo je Zoella.
Knížku jsem si přečetla, protože jsme ji měli v povinné četbě. Příběhy se mi líbily a většinu jsem znala už z hodin češtiny. Doporučuji přečíst.
Knížka byla trochu smutná, ale to se dalo od ní čekat. Líbilo se mi její zpracování a děj.
Úžasná knížka o tom, co člověk dokáže udělat pro toho koho miluje. Překvapilo mě, kdo se nakonec skrýval za oněmi maskami a co jim hlavní hrdinka nakonec udělala. Knížku jsem četla jedním dechem a rozhodně doporučuji přečíst.
Dobrá knížka o panu Menaschovi. Chtěla bych mít taky takového učitele, co by nás inspiroval, abychom v žitě něco dokázali a hlavně dával nějaké rady. Knížka se mi velmi líbila, jen to zpracování bylo trošku horší. Doporučuji přečíst.
Druhá světová válka popsaná dítětem, které toho zažilo v životě opravdu mnoho.
Zajímavý příběh. Kristýna sice ze začátku dost žárlila na brášku, ale vlastně neměla proč.
Další krásný román od paní Dědkové se zajímavým dějem.
Sice jsem první díl nečetla, ale to mi nevadilo. Do děje jsem se i tak trochu vžila.