Vendula39 Vendula39 komentáře u knih

Půlnoční sny Půlnoční sny Lenka Lanczová

Krásná knížka dobře zpracovaná. Martina je sympatická, ale ve škole ji tak neberou. Skvělé čtení.

Když byl bůh králík Když byl bůh králík Sarah Winman

Ze začátku se mi kniha líbila, ale potom už to bylo jedno a to samé nešlo se vtom orientovat. Děj pořád nějak přeskakoval. Skončila jsem se čtením tak v polovině.

23.02.2019 1 z 5

Komu svěřit srdce Komu svěřit srdce Eva Herzová

Pěkná knížka, i když jsem četla od autorky už lepší. Není co dodat.

Souhvězdí Labutě Souhvězdí Labutě Lenka Lanczová

Výborná oddechovka. Četba na léto od mojí nejoblíbenější autorky.

23.02.2019 3 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Prostě srdcovka, Harrymu jsem vždycky fandila. Není co dodat. Jedna z mých nejoblíbenějších knížek.

23.02.2019 5 z 5

Girl Online jde svou cestou Girl Online jde svou cestou Zoe Sugg

Knížka je mou nejoblíbenější z této série. Z hlavních postav jsem si nejvíce oblíbila Eliota s Noahem. Doporučuji přečíst.

Oko za oko Oko za oko Jenny Han

Dobrá knížka na začátku jsem sice neměla ponětí, kdo je kdo, ale nakonec se děj docela rozjel a jsem ráda, že jsem si ji přečetla.

Girl Online Girl Online Zoe Sugg

Dobrá knížka, četla se vlastně sama. Když jsem si knížku koupila ani jsem neměla ponětí, kdo je Zoella.

Povídky malostranské Povídky malostranské Jan Neruda

Knížku jsem si přečetla, protože jsme ji měli v povinné četbě. Příběhy se mi líbily a většinu jsem znala už z hodin češtiny. Doporučuji přečíst.

Horko domácího krbu Horko domácího krbu Blanka Hošková

Knížka byla trochu smutná, ale to se dalo od ní čekat. Líbilo se mi její zpracování a děj.

Přítelkyně smrti Přítelkyně smrti Bernhard Aichner

Úžasná knížka o tom, co člověk dokáže udělat pro toho koho miluje. Překvapilo mě, kdo se nakonec skrýval za oněmi maskami a co jim hlavní hrdinka nakonec udělala. Knížku jsem četla jedním dechem a rozhodně doporučuji přečíst.

Mělo to smysl?! Mělo to smysl?! David Menasche

Dobrá knížka o panu Menaschovi. Chtěla bych mít taky takového učitele, co by nás inspiroval, abychom v žitě něco dokázali a hlavně dával nějaké rady. Knížka se mi velmi líbila, jen to zpracování bylo trošku horší. Doporučuji přečíst.

23.02.2019 4 z 5

Sophiina tajná válka: Deník dívky z druhé světové války (1939-1940) Sophiina tajná válka: Deník dívky z druhé světové války (1939-1940) Jill Atkins

Druhá světová válka popsaná dítětem, které toho zažilo v životě opravdu mnoho.

Kdo dostane pusu Kdo dostane pusu Jarmila Dědková

Zajímavý příběh. Kristýna sice ze začátku dost žárlila na brášku, ale vlastně neměla proč.

Křehčí než porcelán Křehčí než porcelán Jarmila Dědková

Další krásný román od paní Dědkové se zajímavým dějem.

Jak jsme poslouchali noc Jak jsme poslouchali noc Stanislav Rudolf

Sice jsem první díl nečetla, ale to mi nevadilo. Do děje jsem se i tak trochu vžila.

Krásné překvapení Krásné překvapení Irena Tatíčková

Dobrá knížka.

08.01.2019 5 z 5

Super koťata Super koťata Lenka Lanczová

Super knížka ve které se dějí dost zajímavé věci.

Sólo pro Kristýnu Sólo pro Kristýnu Lenka Lanczová

Knížka se mi líbila, ale autorka má i lepší.

To jsme, prosím, nebrali To jsme, prosím, nebrali Stanislav Rudolf

Super knížka ze života studentů,.