Venny345

Ve filmové podobě je to můj nejoblíbenější díl...jinak se nemůžu rozhodnout, který je můj nejoblíbenější v knižní podobě ;D

Bohužel tento díl nebyl tak skvělý, jak díly předchozí, a proto musím hodnotit 4*.
Příběh byl jinak velmi nápadity a poutavý.

Druhý nejlepší díl, hned po vaně času!
Doporučuji.

K Harrymu se stále vracím a nikdy nepřestanu! Moje nejoblíbenější série ♡

Tuto sérii hodnotím celkově jako mnohem lepší než Stříbrnou sérii...prostě me více zaujala a nemohla jsem se odtrhnout od čtení:)
Smekám před Kerstin Gier!

Xemerius je skvělý!
Celá kniha je výborná. :) opravdu se to začíná skvele rozjíždět!

Výborný nápad s cestováním v čase. Opravdu si mě získal Gideon už od začatku! Moc se mi kniha líbila!

Moje první kniha, která se zaměřuje na druhou světovou válku a koncentrační tábory - rozhodně nezklamala!
Krásně sespaný příběh, který mě donutil zamyslet se nad válečnou tématikou. Myslím, že se mi to v hlavě rozleželo dostatečně, jelikož se mi o tom zdál i sen.
Nemohu jinak hodnotit, než pěti hvězdičkami. :)
Vřele doporučuji!
P.S. Smekám před překladatelem všech Roseiných básní!

Tak tohle mě hodně zklamalo.
Neustále popisy krajiny byly často až zbytečné. Pořád jsem přeskakovala stránky..
Bohužel jen 1* :(

Výborný nápad jak ukončit sérii, ale některé historky tam nemusely být:)
Za mě 4☆

Za mě nejlepší díl celé série. Opravdu klobouk dolů. ;)
Všechny díly mě opravdu nadchly.

Opět ctive a nezklamalo ;) Sázka na paní Březinovou je vždy jistota.
Knížka na jedno odpoledne.
Výborně napsané. :-)

Krásné, jak se autorka dokázala poprat s tématem, jako je bulimie.
Výstižné a ctive a navíc skvěle zasazene do příběhu.
Velmi sympatická knížka,určitě doporučuji, je to k zamyšlení.
Za mě jednoznačně 5☆

Jako první jsem si řekla ,,Fuj, povinná četba"
Ale když jsem přečetla prvních pár stránek , věděla jsem, že jsem se těžce zmýlila.
Tak úžasné čtení už mě dlouho nepohltilo. Velmi milá knížka. Smekám před Otou Pavlem. A jednoduše 5☆

Romantika se tu snoubí se smutkem. Skvělý nápad a propracovaný dej až úplně dokonce, za mě 4 ☆ .
P. S. Nebezpečí dojetí ;-)

Série měla výborný základ, ale postupně vadla.
První díl byl úžasný, druhý o malinko horší a třetí mi přišel trochu odbytý a konec uspěchaný.
Proto jen tři*.
(Možná, to bylo i tím, že mezi knihami byl velký odstup.) :-(

Fascinující knížka, která mi hodně dala. Líbí se mi, jak si Ladislav bravůrně poradil s českými obraty, nemělo to chybu. U knihy jsem se také hodně nasmála. :-)
Část o Arménii byla krásně nostalgická a o Gruzii jednoduše dokonalá.

To bylo teda něco!!!
Dechberoucí dílo, které mě od sebe nechtělo pustit...
Kniha se dobře čte... stačí 1 den.. :-)
A musím smeknout klobouk před Kovym... Není totiž jednoduché napsat vystiznou, přesto poutavou knihu...