Ver1982 Ver1982 komentáře u knih

Nehoda Nehoda C. L. Taylor

Hlavní hrdinka mi nebyla sympatická, podnikala kroky, které nedávaly smysl a tím mi lezla na nervy. Jedna ze slabších knížek této autorky.

13.06.2020 5 z 5

Fáma Fáma Lesley Kara

První třetinu jsem se trápila a četla jsem jen proto, abych to měla za sebou. Pak se to docela rozjelo a od poloviny jsem věděla, jak to skončí. Na konci jsem však zjistila, že jsem vlastně nic nevěděla. Žádný extra zážitek z knihy nemám, ale na to, že to byla první kniha autorky a za pro mě nečekaný konec, hodnotím jako lehčí nadprůměr.

05.06.2020 4 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Kniha, která nenadchne, ale ani neurazí. Hodnotím jako průměr.

28.03.2020 3 z 5

V temnotě V temnotě Cara Hunter

Nebylo to špatné, ale chvílemi jsem se nudila. Konec nečekaný.

02.03.2020 4 z 5

Vítěz Vítěz Klára Janečková

Po všech thrillerech a hororech, co normálně čtu, bylo toto oddechové a pohodové čtení. I když mě hlavní hrdina svým chováním ke své ženě iritoval, hodnotím jako nadprůměr.

14.02.2020 4 z 5

Panda v nesnázích Panda v nesnázích Markéta Lukášková

Opět skvělé čtení. Markéto, vy mě fakt bavíte :) Hned jdu číst další.

08.05.2021 5 z 5

Dvanáctá karta Dvanáctá karta Jeffery Deaver

Hvězda dolů za ty zbytečně dlouhé a nudné pasáže. A další za pro mě už moc překombinovaný konec. Ne nadarmo se říká, někdy méně je více. Moje první kniha od autora, ale moc mě teda nezaujala. Taková typická kriminálka LA, Las Vegas a pod.

14.12.2020 4 z 5

Lež Lež C. L. Taylor

Za mě je tato kniha nejlepší dílo této autorky. Velmi napínavá, čtivá, nedalo se od ní odtrhnout. Prostě super!

14.10.2020 5 z 5

Strach Strach C. L. Taylor

Knihu hodnotím jako průměrnou. Už jsem četla od této autorky lepší příběhy.

25.04.2020 5 z 5

Cizinec Cizinec Arno Strobel

Mě se kniha líbila. Ale vzhledem k tomu, že Uršula umí mnohem víc, tak hodnotím jako průměr. :)

14.02.2020 3 z 5

Erebos – Hra, která zabíjí! Erebos – Hra, která zabíjí! Ursula Poznanski

Pro mě byla kniha Erbos nejslabší dílo této autorky. Téma mi moc nesedlo.

14.02.2020 3 z 5