vera4669 komentáře u knih
Vůbec jsem nevěděla, co od knihy čekat a zase mě Sharon překvapila, jak to ona umí..tohle nemělo od začátku až do konce chybu, tak skvěle zamotané a originální, jsem víc než spokojená, a konec mě dostal, skvělé čtení
Zarazilo mě nižší hodnocení této knihy, ale byla to pecka :D sarkastický Ruiz mě baví a spolu s Joem jsou skvělá dvojka.
Kniha byla od začátku skvěle rozjetá a nezklamal mě ani konec, vše bylo super propracované, musím si dát autora do oblíbených, dílo se mi líbilo víc než první díl, tak jsem zvědavá na další knihy :)
Vůbec jsem nečekala, jakým směrem se kniha ubere, ale bylo to naprosto skvěle napsané, líbí se mi krátké pasáže a rychlé střídání postav, to pak nejde přestat číst.. Poslední kapitola bylo skvělé zakončení, akorát se trošku bojím dalšího dílu, kde budu doufat v happy end pro Fawleyho rodinu :) super čtení, kniha od knihy lepší a lepší
Tohle byla neskutečná jízda... Všechny knihy autora jsou naprosto top a píše čím dál lépe, nešlo přestat číst, napínavé, děsivé, šílené,..opravdu skvělá kniha, doporučuji číst sérii od začátku :)
Tak mám za sebou druhý díl a líbil se mi ještě více než první... i přes velký počet stran se to čte skvěle, nechybí napětí a já tedy vůbec nedokážu skoro do konce odhadnout, co se za příběhem skrývá a kdo a tady mi teda před koncem spadla brada a pustím se brzo do dalších dílů :-) velice povedená série
Wau, tak druhá kniha od autora a ještě o 100% ještě lepší než první.. Já si snad Sneijdera i zamiluju :) netypický hlavní hrdina, spousta napětí a nechutností, já byla naprosto spokojena
Jedním slovem paráda. Jsem ráda, že jsem na tuhle sérii narazila, kniha se četla sama, za den přečteno, sice trošku více náhod i na konci, ale dávám plný počet, protože mě kniha neskutečně bavila :)
Jedna z nejlepších knih ze série.. Sice hodně odborných pasáží, ale ničemu to nevadilo a to propojení a konec... To jsem vůbec neodhadla :)) za mě paráda
Rhyme a Sachsová mě baví, další skvělé čtení a konec, který jsem nečekala, o něco slabší než Sběratel kostí, ale jen o chloupek :-) tak jdu zvědavě na další kousek
To byla zase jízda.. Knížku jsem za den přečetla, prostě mě nutila číst dál a dál abych se dozvěděla jak to dopadne, souhlasím, že děj trošku překombinovaný, ale budiž mu to odpuštěno
Skvělé, skvělé, skvělé..
Když už si myslím, že mě nemůže Carter nechutnostma překvapit tak ouha, zase mě dostal.
Skvěle napsáno, přečteno za pár hodin, napětí, smutek, nic tomu nechybělo. Už aby byla další kniha.
Druhá kniha a opravdu mě Carl baví i s Asadem, to je dvojka :-D těším se na další díl
První kniha od autora a dobrá pecka, přečteno za pár hodin, nedalo se přestat, napínavé zvraty, zajímavá zápletka, rozhodně se kouknu i po dalších knihách
Tohle je pro mě neskutečná kniha. Xkrát mi ukápla slza, xkrát jsem v duchu křičela do prdele proč?
Nedá se to pochopit, jen se dá zamyslet jak se dneska máme dobře i když si pořád na něco stěžujeme.
Přečetla jsem jich hodně s touto tématikou a zatím mě odrovnala úplně nejvíc.
Perfekt. Na nový díl s Davidem jsem se moc těšila a nezklamal. Napínavá kniha s postupným odhalením a pro mě překvapením ke konci. Celá série je skvělá a na podzim se můžeme my fandové těšit na další
Takhle kniha ve mě zanechala silné pocity. A ten konec. Opravdu se člověk zamyslí, že většinou řešíme spoustu kravin v běžném životě, přitom můžeme být rádi, že jsme nezažili tyhle hrůzy. Nádherná kniha, tohle by měla být povinná četba.
Tak jsem na konci (tedy než si v sobotu koupím Muže bez minulosti). Sérii jsem četla popořadě jako i jiné, za mě potom dávají knihy i větší smysl a musím říct, že ani po 7 knihách mě David nepřestává bavit. Sice některé akční scény jsou nadnesené a reálně by už byl dávno pod drnem, ale co. Vždy je mu odpuštěno, protože doufám, že se s ním ještě pár knih dočkáme. Neskutečně čtivé knihy, u kterých jsem byla vždycky napnutá jak kšandy a tak to má být. Opět plný počet hvězd
David je prostě jako vždy nesmrtelný superhrdina, ale vůbec mi to nevadí. Knížku jsem ač neplánovaně za den přečetla, nedalo se odtrhnout.
Když už si myslíte, že je zápletka u konce tak se ukáže, že se šeredně pletete. Skvělá dávka napětí až do konce, nemůžu se dočkat další. Styl psaní mě úplně učaroval a David je prostě "nesmrtelný" hrdina
Co napsat - strhující děj, napnutá jsem byla jako kšandy. Občas jsem musela knihu zavřít, udělat nádech a výdech a pokračovat jak jsem prožívala napětí, takže za mě kniha plní co má a autor se u mě dostává mezi top autory, a hurá na další díl