verca0794 komentáře u knih
Pěkný a zajímavý příběh. Kniha se dobře četla a měla spád. Ani na okamžik jsem se nenudila. Za mě splnila očekávání, nebylo to nějak překombinované a to se mi líbí.
Musím říct, že mě ten příběh dostal. Nízké hodnocení vůbec nechápu. Kniha byla super, příběh byl originální, nic co by se podobalo jiné knize. Perfektně se to četlo díky krátkým kapitolám. Konec překvapivý. Celou dobu jsem byla napnutá jak tkaničky. Co dodat, za mě určitě doporučuji!!!
Moc pěkné odpočinkové, dovolenkové počtení, které bylo napínavé až do poslední strany. Přímo Vás to v táhne mezi posádku na jachtu a prožíváte jejich dobrodružství s nimi. Doporučuji :-)
Když začnete číst, musíte číst dál a dál, už se neodtrhnete. Robert Bryndza se stal mým nejoblíbenějším autorem. Už se těším na další pokračování Eriky Fosterové.
Dobře se četlo, jako obvykle u Bryndzy, ale tentokrát to bylo předvídatelné a oproti tomu na co jsem u autora zvyklá, to bylo slabší.
Nejlepší kniha, kterou jsem od Cobena zatím přečetla. Nečekaný závěr a celá kniha neuvěřitelně čtivá. Tahle kniha se autorovi hodně povedla.
No musím přiznat, že ačkoliv má kniha hodně dobré hodnocení, mě moc nenadchla. Některé věci, které hlavní hrdina dělal, byli dost nereálné a to co předvedl na konci knihy mi přišlo absurdní a k smíchu.
Kladně hodnotím čtivost, zajímavý námět a to, že hlavní hrdina nemusí být vždy dokonalý.
Čekala jsem od knihy víc a hodnotím jako průměrnou detektivku.
První díl ze série jsem nečetla a naštěstí nebyl až takovou nutností. Evelyn a Amaroka jsem si ihned zamilovala a tak to u hlavních postav má být. Na to jak je kniha tlustá, tak děj odsejpal neuvěřitelně rychle, kniha nemá ani jedno hluché místo, neustále se něco děje a musíte číst dál. Příběh se mi moc líbil. No co dodat, pecka a další díl je nutnost! Už se na něj těším. Určitě doporučuji :)
Spálená obloha byla na 5*, tohle bylo trochu slabší, takže 4*. Opět napínavé až do konce a dobře se kniha četla. Zápletka taky super, jen bych knize ubrala pár stran. Některé pasáže zbytečně natahované, ale jinak skvělé, autorka prostě umí psát, aby se čtenář neodtrhl. Určitě si přečtu i její nově vydanou knihu Vyvrhel. :)
Coben opět nezklamal a řadím mezi své oblíbené autory.
Skvělý nápad, svižný děj, čtivé, napínavé i zdrcující. Závěr byl překvapivý, opravdu nečekaný. Pecka, takto si představuji thriller!!! Za mě na 100% doporučuji!!
Napínavé, čtivé a závěr překvapí. Za mě určitě doporučuji. Libila se mi, stejně jak Manželé odvedle, nedokážu říct, která byla lepší. Oba příběhy byly dobře vymyšlené, aby čtenáře napínaly až do posledních stránek. Doporučuji!!
Wau!!! Tak tato knížka, konkrétně poslední strana mě naprosto odrovnala. Nepředvídatelné!!! Když už si myslíte, jak to dopadne, scenář se zase brzy změní. Takový závěr určitě nečekáte. Doporučuji!!
Další bezvadná kniha Roberta Bryndzy. Napínavá do samotného konce. :)
Dokonce jsem se bála i o Eričin život, ikdyž vím, že má tato kniha další pokračování. Dost je mi líto Eriky, která pokaždé skončí domlácená a skoro mrtvá.
Jsem ráda, jak kniha skončila. Jak se na konci knihy Erika zachovala. Zobrazuje realitu (celou dobu se snažíte, pracujete i ve svém volnu a nakonec odměnu sklidí někdo jiný). Toto se bohužel děje i v reálném životě. Odměněni jsou ti, co lezou nadřízeným do prdele. Takže jsem ráda, že autor tohle v knize zobrazil.
Perfektní čtení. Doporučuji !!!!!
Pořídili jsme naší ani né roční dceři. Na trhu je hodně zvukových knížek, ale tahle je naprosto perfektní. Spoustu domácích zvířátek, ke každému zvířeti nějaká zajímavost a reálná fotka. Pro malé dítě, které se učí poznávat zvířata, lepší než ilustrace, kde i dospěláci musí zapojovat hodně fantazie, aby zvíře poznali. Ke každému zvířeti je zvukové tlačítko (dcera zatím mačkat neumí, tak si pouze prohlíží) a my ji k tomu pouštíme zvuky a tak se učí poznávat zvířata i podle zvuků. Malé se kniha moc líbí, strávíme u ní hodně času.
Rachel Caine psát umí i tento díl se dobře četl, ale je zbytečně natahovaný, spoustu se toho dalo vynechat. Bavil mě začátek a pak konec, prostředkem jsem se prokousávala. A další hvězdičku strhávám za neuvěřitelnost některých rozhodnutí Gwen. Za každou cenu chce uchránit děti, ale pak je sama vystavuje nebezpečí, když se vrhá řešit problémy, které se její rodiny netýkají.
Emoce mnou cloumaly. Radost a slzy. To teda byla jízda. Tahle série byla nejlepší, jakou jsem kdy četla. Jen doufám, že autor brzy napíše něco dalšího :-)
Klasická Bryndzovka, i když se mi zdá, že brutalita se každou knihou stupňuje, což se mi už přestává líbit. Bryndzu jako autora mám ráda, přečetla jsem všechny jeho knihy. Tato kniha je novou sérií a pokud mám hodnotit za sebe, tak první série s Erikou se mi líbila víc a byla bych moc ráda, kdyby dál ještě série s Erikou a Petersonem pokračovala. Oba jsem si oblíbila a nechtěla bych o ně přijít. Ale uvidíme jak se vše vyvine.
Abych nebyla jen kritická, tak nebudu porovnávat tyto dvě série, ale teď budu hodnotit tuto sérii zvlášť.
V první knize série jsou opět sympatické hlavní postavy, kniha se četla dobře, má rychlý spád a tempo při kterém se ani chvíli nenudíte. Jednu * bych ubrala za některé pasáže, kde se mi to zdálo přehnané a nevěrohodné, ale zase * musím přidat a dát plný počet *, protože mě překvapilo, že Bryndza zná Geocaching a v knize se o něm zmínil. Tím dost překvapil a potěšil mě jako hráče Geocashingu.
Tak jen tak dál Bryndzo, čekám na další knihy, ať už je to tahle nebo pokračování předchozí série. Jenom prosím uber trochu na brutalitě, kanibal už je snad brutálním vyvrcholením nemyslíš?
To byla krása a zároveň děs. Romantické, smutné, krásné, pochopitelné, silné, dechberoucí... Kdo nepřečte, o hodně přichází. Úplně jiný pohled na svět, jiný než žijeme my ostatní. Pořád se za něčím ženeme a život si neužíváme a ti kteří mají život zkrácený, jej prožívají, jako nikdo jiný neprožije. Nádherná kniha, i když hrozně smutná. Přiznám se, několikrát jsem potlačovala slzy. Opravdu doporučuji přečíst. Na Dannyho dlouho nezapomenu :).
Tleskám!!! Skvělý, napínavý a překvapivý. Když už si myslíte, co se bude dít dál, úplně se to zase změní. Fakt výborný!! Moc se mi tato kniha líbila a dlouho budu vzpomínat. Jsem si jistá, že přečtu i další autorovi knihy. Doporučuji!!!