verca0794 verca0794 komentáře u knih

Loutka Loutka Taylor Stevens

Moje první knížka od této autorky. Moc se mi tento díl líbil a určitě si přečtu i další knihy této autorky. Četla se jedním dechem, jen těžko se dá odtrhnout, napínavé až do konce. Za mě určitě DOPORUČUJI!!

22.01.2019 5 z 5

Před pádem Před pádem Noah Hawley

Kniha byla lehce nadprůměrná, ale nic co by Vás nadchlo. Myšlenku příběhu hodnotím velmi kladně. Začátek knihy - výborný. Pak následovalo pár kapitol, které byly moc zdlouhavé, zbytečně. Nutila jsem se číst dál. Až těchto pár kapitol překonáte, zase je kniha super, příběh graduje. Závěr byl skvělý, ale mohl být ještě víc vypracovaný, aby byl wau, dokonalý. Četla jsem hodně lepších, ale i horších knih. Tohle bych hodnotila lehce nadprůměrně, proto 3*

14.10.2018 3 z 5

Spálená obloha Spálená obloha Gilly Macmillan

Moc pěkně vylíčený příběh. V knize se střídají postavy, příběh tak vidíté z různých úhlů. Mě se kniha moc líbila. Doporučuji!!

04.10.2018 5 z 5

Cizinec Cizinec Arno Strobel

Bombastický příběh, skvěle se četl, vtáhl a nepustil. Kdo lže?? Komu věřit?? Hlavní dvojici jsem drzela palce. Nechtěla bych být v jejich kůži. Doporučuji!!!

22.07.2018 5 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Opět pěkné počteníčko s překvapivým koncem. Bryndza nezklamal, zase super díl. Už začínám číst jeho poslední, tak doufám že co nejrychleji napíše něco dalšího :-)

06.07.2018 5 z 5

Aladin Aladin Walt Disney

Pěkná krátká pohádka s nádhernými obrázky. Dceři se moc líbila. Určitě zase někdy přečteme.

11.12.2022 5 z 5

Chip a Dale a smutný skunk Chip a Dale a smutný skunk Walt Disney

Četla jsem dceři před spaním. Dceři se líbily obrázky a zábavný příběh. Já také oceňuji, že se kniha moc dobře četla a že pohádka není dlouhá. Určitě se k ní zase vrátíme a znovu přečteme.

11.12.2022 5 z 5

Dívky ve vodě Dívky ve vodě Victoria Jenkins

Odpočinková kniha na dovolenou, neurazí, ale ani nanadchne. Hlavní postavy sympatické, ale nezáživně se děj vlekl a místy mi přišla zdlouhavá.

08.05.2020 3 z 5

Outsider Outsider Anthony Franze

Skvělý thriller z právnického prostředí, který se odehrává na území Nejvyššího soudu. Od autora to byla již moje druhá čtená kniha a proto jsem věděla, že můžu očekávat napínavou knihu, která se dobře čte a pachatele, kterého do poslední kapitoly neodhalím. Pěkný příběh, skvěle vykreslené postavy a soud. Opět výborný právnický thriller.

22.03.2020

Listopad Listopad Irena Eliášová

Velmi silný a smutný příběh. Přečteno díky čtenářské výzvě a nelituji. Člověk si pak uvědomí, jaké má v životě štěstí. Jsou lidé, kteří se musí prát s tím, co jim osud nadělil. Mě se kniha moc líbila.

21.12.2019 5 z 5

Ledové srdce Ledové srdce Tami Hoag

Velmi zajímavé téma poranění mozku a ztráty paměti z prodělaného traumatického zážitku. Začátek a konec byl skvělý, ten jsem hltala. Za to malé písmo a ten střet knihy ubírám jednu hvězdičku, tam to bylo na můj kus zdlouhavé a děj se neposlouval. Ale začátek a překvapivý konec byl skvělý a téma knihy originální, takže hodnotím 4*. Byla to moje první kniha autorky a zauvažuji nad četbou dalších :) Doporučuji

14.11.2019 4 z 5

Snaž se nedýchat Snaž se nedýchat Holly Seddon

Zajímavé a originální téma o vegetativním stádiu. Vtáhla mě do děje, ale objevovaly se zbytečně natahovaná místa, kde to chtělo děj urychlit. Alex jsem fandila, aby odhalila pachatele. Já sama jsem ho neodhalila, ale bylo to těsně vedle. Doporučuji.

08.02.2019 4 z 5

Nikomu ani slovo Nikomu ani slovo Harlan Coben

Bomba!!! Tohle byla první kniha od tohoto autora. Naprosto mě knihou dostal. Čtivé, napínavé, mělo to spád, nepustí vás dokud nedočtete. Už se těším na další Cobenovi knihy. Vřele doporučuji!!!

20.10.2018 5 z 5

Do vody Do vody Paula Hawkins

Davám o hvězdičku míň než u knihy Dívka ve vlaku, protože byla o trochu míň zábavná než Dívka ve vlaku. Ze začátku mě moc nebavila, ale ke konci se to rozjelo.

09.04.2018 4 z 5

Franklin a tma Franklin a tma Paulette Bourgeois

Tuhle knihu jsem jako malá milovala. Teď ji čtu své dceři a ukazujeme si zvířátka. Kniha je nádherně ilustrovaná. Určitě ji nemáme v ruce naposledy.

29.06.2022 5 z 5

Jak přežít sport Jak přežít sport Pavel Kantorek

To byla blbost. Mělo to být humorné, ale mě to přišlo spíš pitomé a jen jsem koulela očima, jak tohle někdo mohl vymyslet.

28.04.2021

Písně kosmické Písně kosmické Jan Neruda

Jak lvové bijí o mříže jsme se učili na ZŠ a ještě dodnes si báseň pamatuji.
Pěkné verše.

22.01.2020 5 z 5

Ďáblovo dílo Ďáblovo dílo Lotte Petri

Skvělá kniha!!! Objevila jsem ji úplnou náhodou. Velmi čtivé a originální téma, rychlý spád a tempo při kterém se ani chvíli nenudíte, sympatické hlavní postavy. Vraha jsem neodhalila. No snad vyjdou i další knihy od autorky. Těším se na další, tohle byla fantastická jízda a všem doporučuji :)

17.01.2020 5 z 5

Nikam Nikam Dalibor Vácha

Nevím, proč jsem po této knize sáhla. Možná jsem to chtěla zkusit. Nejsem milovník scifi, přesto jsem knihu dočetla. V knize ve které nenajdete nic než smrt, znásilňování, zabíjení a umírání se mi nelíbí. Spíše klučičí kniha!

15.01.2019 2 z 5

Poslední Poslední Alexandra Oliva

Zajímavý námět knihy. Začátek knihy byl pro mě hrozný, nemohla jsem se začíst. Mnoho postav, střídání přítomnosti a minulosti dost obtížně rozeznatelné (nejsou nijak od sebe rozlišeny). Asi od půlky knihy už to celkem šlo, na množství postav a střídání časů si zvyknete. Konec knihy byl dobrý. Doporučuji číst těm, kdo neodloží knihu po pár stránkách a jsou trpěliví. Druhá půlka knížky byla dobrá. Takže hodnotím jako průměr, tedy 3*.

15.12.2018 3 z 5