VerczaV VerczaV komentáře u knih

Noční lovec Noční lovec Chris Carter

Nedotčeno, je to všechno na stejný brdo.

14.06.2021 2 z 5

Krvavé sestry Krvavé sestry Graham Masterton

Katie mě baví. Jsem zvědavá co bude dál. Opět super.

01.06.2021 4 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

První setkání s autorem a nejsem si jistá, zda půjdu do dalšího dílu. Začátek a konec dobrý, prostředek - něco mi tam chybělo. Vadila mi role ne/vyléčené alkoholičky.

05.05.2021 3 z 5

Výkupné pro krále Výkupné pro krále Graham Masterton

Zase skvělé. 3 hvězdičky, protože jsem se někdy ztrácela v postavách, bylo jich na můj vkus moc. Těším se na další díl.

26.04.2021 3 z 5

Popravčí Popravčí Chris Carter

Super čtení. Vraha jsem neodhalila. Hunter je dobrej, vyřeší dva případy za večer. Jde se na další díl.

13.04.2021 4 z 5

Noc Noc Bernard Minier

Uf, mám z knihy smíšené pocity. Konec je dost neuvěřitelný. Martin mě dost štval a je evidentně nesmrtelný.. páni..

13.04.2021 3 z 5

Tma Tma Bernard Minier

Zatím nejlepší díl. Hrozila jsem se té tlusté bichle ale ona se četla opravdu lehce. Tenhle díl byl psycho a já si kolikrát říkala, to je krůta, proč se ta holka nikomu nesvěří. Byla jsem do konce napnutá jak kšandy. Jdu na 4. díl.

23.03.2021 5 z 5

Červená lucerna Červená lucerna Graham Masterton

Opět super čtení. Sice lucerna nebyla tak dobrá jako 1. a 2. díl ale určitě budu pokračovat v sérii. Na konci mi chybělo dořešení ale snad to bude v dalším díle nějak naznačeno.

17.03.2021 4 z 5

Němý křik Němý křik Angela Marsons

Měla jsem dva tipy kdo by mohl být vrah a trefa. No jinak detektivka nic moc. Konec to zachránil. Zkusím přečíst ještě jeden díl.

11.03.2021 2 z 5

Rozbití andělé Rozbití andělé Graham Masterton

Už 2. kniha ze série a moc se mi líbila. Čtení šlo samo. Brutality nechyběly. Určitě přečtu další díly.

03.03.2021 4 z 5

Nejhorší noční můra Nejhorší noční můra Brenda Novak

1/2 knihy nuda, pak docela dobrý.

15.02.2021 2 z 5

Galerie mrtvých Galerie mrtvých Chris Carter

Tak tady to zachránil jen ten konec. 2/3 knihy jsem se nemohla prokousat. Snad mi vadilo FBI ale tato kniha neměla odpich jako předešlé díly.

01.02.2021 3 z 5

Já jsem smrt Já jsem smrt Chris Carter

Opět skvělá kniha. Nebyla místa kde bych se nudila. Vraha mi bylo líto. Nechápu, kde na to ti spisovatelé berou inspiraci. Fakt brutální.

26.12.2020 5 z 5

Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Tak si představuji knihu, žádná omáčka okolo. Každou kapitolu se něco děje. Vraha jsem nerozluštila do té doby, než byl odhalen. Za mě super čtení.

21.12.2020 5 z 5

Kruh Kruh Bernard Minier

Za mě byl první díl lepší. Určitě si ale přečtu i další díly. Vyhovovaly mi kratší kapitoly. Kniha mohla být kratší, opět bylo pro mě zbytečné některé věci rozepisovat.

13.12.2020 3 z 5

Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Mně se kniha líbila nějak bych ji nezatracovala. Hlavní postava Camilla, mi byla i sympatická. Tušila jsem kdo bude vrahem asi od poloviny.

17.11.2020 3 z 5

Bílé kosti Bílé kosti Graham Masterton

Z některých pasáží mi nebylo moc dobře, jak skvěle byly vraždy popsány.

03.11.2020 3 z 5

Mráz Mráz Bernard Minier

Čtivá kniha ale některé pasáže mě moc nebavily. Těším se na další díly.

03.11.2020 4 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Knihu jsem přečetla během dvou dnů. Na začátku jsem ztrácela pojem kdo je kdo. Děj super ale čekala jsem na dramatický závěr ale celkem mě zklamal.

03.11.2020 3 z 5