VerczaV

První setkání s autorem a nejsem si jistá, zda půjdu do dalšího dílu. Začátek a konec dobrý, prostředek - něco mi tam chybělo. Vadila mi role ne/vyléčené alkoholičky.

Zase skvělé. 3 hvězdičky, protože jsem se někdy ztrácela v postavách, bylo jich na můj vkus moc. Těším se na další díl.

Super čtení. Vraha jsem neodhalila. Hunter je dobrej, vyřeší dva případy za večer. Jde se na další díl.

Uf, mám z knihy smíšené pocity. Konec je dost neuvěřitelný. Martin mě dost štval a je evidentně nesmrtelný.. páni..

Zatím nejlepší díl. Hrozila jsem se té tlusté bichle ale ona se četla opravdu lehce. Tenhle díl byl psycho a já si kolikrát říkala, to je krůta, proč se ta holka nikomu nesvěří. Byla jsem do konce napnutá jak kšandy. Jdu na 4. díl.

Opět super čtení. Sice lucerna nebyla tak dobrá jako 1. a 2. díl ale určitě budu pokračovat v sérii. Na konci mi chybělo dořešení ale snad to bude v dalším díle nějak naznačeno.

Měla jsem dva tipy kdo by mohl být vrah a trefa. No jinak detektivka nic moc. Konec to zachránil. Zkusím přečíst ještě jeden díl.

Už 2. kniha ze série a moc se mi líbila. Čtení šlo samo. Brutality nechyběly. Určitě přečtu další díly.

Tak tady to zachránil jen ten konec. 2/3 knihy jsem se nemohla prokousat. Snad mi vadilo FBI ale tato kniha neměla odpich jako předešlé díly.

Opět skvělá kniha. Nebyla místa kde bych se nudila. Vraha mi bylo líto. Nechápu, kde na to ti spisovatelé berou inspiraci. Fakt brutální.

Tak si představuji knihu, žádná omáčka okolo. Každou kapitolu se něco děje. Vraha jsem nerozluštila do té doby, než byl odhalen. Za mě super čtení.

Za mě byl první díl lepší. Určitě si ale přečtu i další díly. Vyhovovaly mi kratší kapitoly. Kniha mohla být kratší, opět bylo pro mě zbytečné některé věci rozepisovat.

Mně se kniha líbila nějak bych ji nezatracovala. Hlavní postava Camilla, mi byla i sympatická. Tušila jsem kdo bude vrahem asi od poloviny.

Z některých pasáží mi nebylo moc dobře, jak skvěle byly vraždy popsány.

Čtivá kniha ale některé pasáže mě moc nebavily. Těším se na další díly.

Knihu jsem přečetla během dvou dnů. Na začátku jsem ztrácela pojem kdo je kdo. Děj super ale čekala jsem na dramatický závěr ale celkem mě zklamal.