veronika9143 veronika9143 komentáře u knih

Milenec z věčnosti Milenec z věčnosti J. R. Ward (p)

Nádherné pokračováni ságy Bratrstva černé dýky, Už se těším na třetí díl. Jsem zvědavá na koho se autorka zaměří tentokrát, ikdyž tuším....

16.09.2016 5 z 5

Kulka Kulka Mary Louise Kelly

Kulka se mi dobře četla, měla spád a nedočkavě jsem otáčela stránky. I přes to, že jsem vraha odhalila, tak konec jsem tedy nečekala, samotné rozuzlení bylo pravým opakem. Na druhou stranu proč ne.

15.09.2016 5 z 5

Vdaná potvora Vdaná potvora Petra Nachtmanová

Super kniha, vřele doporučuji každému, kdo se rád směje. Je sice určená především pro ženy, ale to vůbec nevadí. Moc se mi líbila.

14.09.2016 5 z 5

Nalehko Nalehko Clara Bensen

Neuvěřitelná kniha, šílené dobrodružství, zvláštní cestopis. Všechno za jednadvacet dní, bez zavazadel a plánu. Kniha mě bavila a těším se na film. Hledáte-li lehké čtení, je určená právě pro vás. http://cteme-s-laskou.blogspot.cz/2016/07/nalehko.html

28.07.2016 5 z 5

Neohlížej se Neohlížej se Jennifer L. Armentrout

Kniha, která mě dostala, pořád jsem měnila okruh podezřelých a to mám ráda. Samanta byla po proměně, prostě rozkošná a celkově to na mě působilo dobře. Mohu jenom doporučit.

28.06.2016 5 z 5

Jíst, meditovat, milovat Jíst, meditovat, milovat Elizabeth Gilbert

Velmi zajímavá kniha, popravdě jsem čekala cokoli, ale tohle rozhodně ne. Určitě stojí za přečtení a zamyšlení.

25.06.2016 4 z 5

Bohatá čínská přítelkyně Bohatá čínská přítelkyně Kevin Kwan

Sice jsem nečetla předcházející knihu, ale myslím, že je to opravdu volné pokračování, takže to tolik nevadí. Je napsaná vtipně s ukrytým luxusem. Můžu doporučit, bude se určiě líbit. Taková oddechová četba. http://cteme-s-laskou.blogspot.cz/2016/06/bohata-cinska-pritelkyne.html

20.06.2016 4 z 5

WHOLEFOOD – Energie pro zdravý životní styl WHOLEFOOD – Energie pro zdravý životní styl Elise Museles

Krásná kuchařka, plná dobrých pokrmů, vhodná pro děti, vegany i vegetariány, Nádherné ilustrace. lehké a rychlé recepty. Mohu jenom doporučit.

16.06.2016 4 z 5

Rudé paprsky severního slunce Rudé paprsky severního slunce Markéta Hejkalová

Kniha se mi líbila, dobře se četla a celkově mě zaujala, Jsem ráda, že i čeští autoři, umí napsat poutavý příběh, za mě doporučuji.

14.06.2016 3 z 5

Matkou ze dne na den Matkou ze dne na den Rowan Coleman

Matkou ze dne na den, se mi líbilo, je to taková oddechová četba, kde se i v určitých částech zasmějete. Srovnání děti se psem - no k tomu nemám slov. Určitě ji doporučuji, stojí za přečtení. http://cteme-s-laskou.blogspot.com/2016/06/matkou-ze-dne-na-den.html

10.06.2016 4 z 5

Létala jsem za sluncem Létala jsem za sluncem Paula McLain

Ze začátku jsem nevěděla, co mám od knihy čekat. To se, ale brzo změnilo a já se ponořila do zvláštního života Beryl. Silná, odvážná a někdy bych řekla až paličatá, mladá žena. Neměla to vůbec jednoduché a doba tomu nepřála. Doporučuji přečíst, mě se moc líbila.

03.06.2016 5 z 5

Topíme se v sobě Topíme se v sobě Jasinda Wilder

Je to divné, ale tento díl byl o malinko lepší. A obsahovat trošičku víc děje. Myslím si, že jsou to ideální odpočinkové knihy, když nechceme nad ničím přemýšlet. http://cteme-s-laskou.blogspot.cz/2016/05/topime-se-v-sobe.html

30.05.2016 3 z 5

Topím se v tobě Topím se v tobě Jasinda Wilder

Na tuto knihu mám zvláštní názor. Doteď nechápu jak autorka na tak málo stran dostala tolik sexu. Mám pocit, že kniha vlastně nemá žádný děj. I s recenzí jsem měla docela problém. Zjistila jsem, že pokud nechci popisovat SEX stokrát jinak, tak tam toho moc není. http://cteme-s-laskou.blogspot.com/2016/05/topim-se-v-tobe.html

28.05.2016 3 z 5

Hejkalka Hejkalka Petra Martišková

Nádherná dětská knížka pro děti. Určitě doporučuji. Dceři se moc líbila. http://cteme-s-laskou.blogspot.com/2016/05/hejkalka.html

26.05.2016 5 z 5

Nejmenuji se Miriam Nejmenuji se Miriam Majgull Axelsson

Krásná kniha s hlubokým tématem. Opravdu se to čte těžce ale nesmíme zavírat oči před tím co bylo. Naopak važme si toho co máme. Více se dozvíte v mé recenzi: http://cteme-s-laskou.blogspot.cz/2016/05/nejmenuji-se-miriam.html

23.05.2016 5 z 5

Zamilovaná hypnotizérka Zamilovaná hypnotizérka Liane Moriarty

Nádherná knížka, tohle je moje první kniha od autorky a už se chystám přečíst si i předchozí tři knihy co vydala. Psychika dělá opravdu své a má zásluhu na našem jednání. Můžete si přečíst i recenzi : http://cteme-s-laskou.blogspot.com/2016/05/zamilovana-hypnotizerka.html

19.05.2016 5 z 5

Milenec z temnot Milenec z temnot J. R. Ward (p)

Úžasný, první díl celé série. Sice tam jde především o sex. S tím tedy autorka nešetří, přesto je docela decentně popisován, nijak vulgárně. A celé bratrstvo je prostě - no musíte si ho zamilovat jak jinak :-D Už se těším na další díl.

14.05.2016 5 z 5

Kurýr Kurýr Zbyněk Hrkal

Musím uznat, že mě kniha docela zaujala. A časem sáhnu snad i po jiných knihách autora. Napsala jsem pro Vás recenzi: http://cteme-s-laskou.blogspot.com/2016/05/kuryr.html
Za sebe můžu knihu doporučit.

10.05.2016 4 z 5

Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Jojo Moyesová, opět nezklamala. Ona dokáže v každé knížce čtenáře dostat. Píše velmi procítěně s velikou hloubkou pro danou věc. Napsala jsem k ní recenzi, můžete se podívat http://cteme-s-laskou.blogspot.cz/2016/05/divka-jiz-jsi-tu-zanechal.html
Určitě jí vřele doporučuji a už se těším na další titul. :-D

06.05.2016 5 z 5

Sága Stmívání: oficiální ilustrovaný průvodce Sága Stmívání: oficiální ilustrovaný průvodce Stephenie Meyer

Průvodce jsem si koupila jako doplněk k twilight sáze, ale moc mě nenadchnul. Spousta rodokmenů. Pár doplňujících informací, ale nic co bych už nevěděla. Ságu mám opravdu ráda, ale tohle je zbytečné nic moc se nového nedozvíte. Dvě hvězdičky dávám jenom proto že je krásně ilustrovaná.

28.04.2016 2 z 5