veronika9143 komentáře u knih
Skvělý thriller, který nenechá nikoho jen tak být. Moc jsem se u něj bavila a konec mě naprosto rozsekal. Co všechno se stane, když nám osud nepřeje? Napínavé, až do poslední stránky. Paráda!
Kniha mě bavila, přestože je určená dětem i já jsem se začetla do světa nadpřirozena. Vřele ji doporučuji rodičům pro děti, které začínají číst fantasy. Jsem zvědavá na druhý díl, tento mě navnadil....
Kniha, která ve mě vyvolávala protichůdné pocity. V jednu chvíli mě dojímala a vzápětí mě neskutečně štvala. Cesca byla sebestředná osoba, přesto docela citlivá. Wylie byl pro změnu zamilovaný tak moc, že jeho láska vydržela všechno. Popravdě nevím jestli se mi kniha líbila, nelíbila a nebo patří do nějakého průměru. Už dlouho se mi nestalo, aby mě kniha takhle rozpoltila.
Nikdy jsem netušila jak moc se mi budou beletrizované životopisy líbit. Tento je zvláštní tím, že se jedná o opravdu silnou ženu, která stála po boku velikého génia. Její utrpení a nesnadný život, spojený se zvláštním manželem si nedokážu ani představit.
Z knihy jsem byla opět nadšená, předtím jsem četla Zabij mě znovu a knihy jsou srovnatelné a obě skvělé. Co nejdříve se snad pustím i do dalších knih, tento styl psaní mám moc ráda. Nikdy nevím kde je pravda a co je nefalšovaná lež.
To neobvyklé propojení romantiky a thrilleru mě docela při čtení rušilo. Kniha byla napínavá, ale milostný románek mě tolik nezajímal, jako samotné pátrání po zmizelých dětech. Nebýt toho, jednalo by se o skvělou knihu s neotřelým tématem. Proto jednu hvězdičku ubírám.
Krásná kniha o rodinném soužití, nevyřešené minulosti a velkých tragédií... Co všechno způsobí smrt mladého člověka? Zaslouží si jiný člověk dostat nové srdce? Je to prostě osud, nebo náhoda...
Skořápky na vodě, byla moje první přečtená kniha od Jarmily Pospíšilové a doufám, že se mi dostanou do ruky i její další díla.
Kniha opět splnila svůj účel a dokonce si myslím, že byla lepší jak první díl. Doufám, že závěrečný díl, bude stejně dobrý jsem zvědavá co se dozvím o Hudsonovi. Pořád ještě zůstává záhadou.
S knihou jsem byla spokojená, líbilo se mi to propojení šílenosti, obou hlavních hrdinů. Splnila svůj účel, byla tam romantika, sex a vášeň, doplněná o docela vtipný příběh. Jako erotická oddechovka - proč ne.
Kniha přesně splní to co čekáte, mnoho žhavého sexu, romantiky, zlomené srdce. Předchozí sérii jsem nečetla, ale chystám se na ní. Musím říct, že konec mě dost navnadil na druhý díl, protože potřebuju vědět jak to bude pokračovat. Už aby to bylo...
Docela zajímavá kniha, napsaná trošku jinak, než jsem zvyklá. Hlavní hrdinka, která se tolik snaží dostat syna do péče, že udělá cokoli. Chytí se do pasti a uniknout z ní je převelice těžké. Je to ale bojovnice a jen tak ji něco nezastaví. Pěkná oddechová četba.
Je to úplně jiná kniha, než na jaké jsem zvyklá číst. Popravdě jsem z ní měla dost divný pocit a občas mi přeběhl až mráz po zádech. Musím ale uznat, že se mi líbila a vytkla bych jí jenom to, že mi chyběl časový úsek jeho raného dětství. Ještě je také dobré, že autorka dává právo výběru, věříš nebo má své vysvětlení...
Super, jsem nadšená skvělá zápletka, hodně napětí a jen tak se člověku nepodaří uhádnout o co jde. Autor píše velice poutavě a dokáže nás zmást, odlákat. A na konci vždycky ještě něco navrch. Jediný co mi vadí je vydávání této série, proč od konce? To pak nejsem tolik překvapená, když si to přečtu dopředu. Za to ale autor nemůže...
Dostala se mi do rukou zajímavá kniha. Psychothriller, který se dá přirovnat k seriálu Sběratelé kostí. Autorka si dala záležet a je docela těžké přijít na to, co se tehdy před osmnácti lety stalo. Kniha byla čtivá a napínavá. Dokonce se v ní objevil i malý románek. Moc se mi líbila, snad u nás vydají i další knihy, které autorka napsala, tohle je její třetí kniha.
Já jsem z knihy byla nadšená, samozřejmě v ní nemůžeme hledat nějaký extra příběh, ale je to erotická literatura. Čekáme krásné muže, erotické scény a mnoho sexu. A tohle všechno od Vášnivého svůdníka dostanete. Je určená na oddychové dny a nutí nás popouštět uzdu fantazii. Od autorek je toto moje první kniha, Božského jsem nečetla proto nemůžu srovnávat.
Krimi - thriller, kde se autor rozhodně se čtenářem nemazlí, teče tu krev a lítaj tu kusy těl. Je to psáno takovým přímočarým stylem, nikde nic nezakrývá ani nepřidává. Myslím, že je kniha především určena pro muže - slabším povahám by to mohlo přijít dost brutální. Ale vždycky záleží na vkusu.
Neskutečný příběh o lásce, ztrátě a politice. Autorka píše velice hluboká témata, která se čtenáře musí dotknout. Líbí se mi jak dokáže všechno okolo sebe popsat, máte pocit, jako byste tam byli.
První kniha v Novém roce. Dělala mi skvělou společnost. Přestože je autorkou žena, ukrývají se za ní dva muži. Povedlo se jim vytvořit vskutku poutavý román. Neustále jsem balancovala mezi ztrátou paměti a zblázněním hlavní hrdinky. Peníze, moc a postavení, do toho skoro milostný trojúhelník. Za mě krásná kniha!
Předchozí knihy jsem nečetla a proto jsem z knihy byla nadšená. Moc si přeju přečíst i předchozí knihy autorky - určitě se mi budou líbit. Tato kniha mě dostala a dlouho jsem neodhalila celou pravdu - a na konci bylo skvělé rozuzlení. Za mě super!
Bylinky - všemocný lék našich prababiček. Krásná kniha plná nádherných obrázků a skvělých receptů. Najdete čaj na všechny útrapy. Zkuste pít čaj, třeba jenom pro dobrou náladu!