veronika9143 veronika9143 komentáře u knih

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Kniha se mi dobře četla, kapitoly mě bavily a občas mi bylo líto, že jsou tak krátké. Na druhou stranu to mělo švih, humor a věci ze života. Co mi vadilo, byla určitá zmatenost, protože, se postavy prolínaly tak, že jsem se až ztrácela. To nemám ráda a proto dávám o hvězdičku méně. Taky si myslím, že každému to nesedne, je to prostě své...

18.09.2017 4 z 5

Snaž se nedýchat Snaž se nedýchat Holly Seddon

Suprové téma, pěkně zpracované, ale proč proboha, každá kniha odkazuje na Dívku ve vlaku, to jim spíše uškodí, než pomůže. Konec byl pro mě překvapivý, čekala jsem jiný, ale zase to dávalo hlavu a patu. Celkově to hodnotím, jako lepší thriller, který zaujme svojí tématikou.

17.09.2017 4 z 5

Dřív než ji najde Dřív než ji najde Michael Kardos

Kniha rozhodně není nejhorší, ale asi nepatřím do cílové skupiny. Nebo mě nezaujala tak, jak by měla. Něco mě tam nesedělo a docela dobře se dalo odhadnout, kdo za tím stojí.

05.09.2017 4 z 5

Hastrmanka Evelínka a zlatá rybka Hastrmanka Evelínka a zlatá rybka Petra Martišková

Pěkná, pohádková knížka, pro vaše malé, nezbedné děti. :-D Čtení jsme si užili a rozhodně ji doporučuji, každé mamince, která hledá, poutavou dětskou knihu. Vyprávění o neposlušné Hastrmance Evelínce a mladším bráškovi, bude děti dozajista bavit. Pohádkové postavy, vložené do každodenního života dětí, kdy se musí učit do školy, poslouchat rodiče a přijít na to, proč tohle všechno vyžadujeme. Určitě potěší nejenom děti, ale také rodiče.

05.09.2017 5 z 5

Sedm mínus jedna Sedm mínus jedna Arne Dahl (p)

Fantastická kniha, nečekala jsem to a docela mě to rozhodilo. Těším se na další díl, doufám, že bude co nevidět. Moc knihu doporučuji, super detektivka.

16.08.2017 5 z 5

Láska podle Shakespeara: Sen noci univerzitní Láska podle Shakespeara: Sen noci univerzitní Georgina Guthrie

Poslední díl zamilované trilogie. Skončí přesně tak, jak očekáváte. Parádní odpočinková četba, přestože vypadá, na dlouhé čtení, dá se zvládnout za večer. Celkově to bylo čtivé a rozhodně mě to nijak nezklamalo. Pokud autorka napíše něco dalšího, ráda si to přečtu.

16.08.2017 4 z 5

Ví o tobě Ví o tobě Sarah Pinborough

Kniha je psaná tak, že mi dlouho trvalo, než jsem pochopila kdo oběť. Je psaná hodně zajímavě a ten konec, když už to čekáte, dostanete něco navíc. Nemyslím si, že je to reálné, ale šokující určitě.

28.06.2017 5 z 5

Letní host Letní host Alison Anderson

Kniha se mi moc líbila, má v sobě takový ten zároveň smutný i povzbuzující příběh. Beletrizované životopisy opravdu stojí za přečtení. Ukazují to, jak životy nejsou jednoduché a kolik překážek musíme překonat.

28.06.2017 5 z 5

Siréna Siréna Kiera Cass

Romantické čtení na teplé letní večery. Nádherně vykreslený oceán a srdceryvný příběh. Moc pěkná kniha.

14.06.2017 4 z 5

Dcera někoho jiného Dcera někoho jiného Amy Gentry

Pěkný název, hezká obálka, lákavá anotace. Začátek byl docela ucházející, bohužel postupně jsem se začala ztrácet a našla jsem se až na konci a to jsem si ještě nebyla pořádně jistá. Možná škoda, jinak se četla dobře, zbytečně byla překombinovaná osobnostmi ztracené dcery. Chápu, že to byl asi záměr autora, ale čeho je moc, toho je příliš. Snad příště....

13.06.2017 3 z 5

Země odpoledního slunce Země odpoledního slunce Barbara Wood

První kniha od této autorky a moc se mi líbila. Byla tedy pořádně dlouhá a díky nahuštěnému textu mi trvalo docela dlouho než jsem jí dočetla, ale celkový dojem to nezkazilo. Za mě ano a doufám, že co nejdříve sáhnu po další její knize.

17.05.2017 5 z 5

Oddaná tobě Oddaná tobě Laurelin Paige

Tato trilogie mě celkově bavila, přišla mi vtipná a i přes to, že je tam na každé druhé stránce sex, neměla jsem pocit, že čtu příručku k sexu. Paráda, hlavní hrdinové byli správně praštěný a spojit dvě neslučitelné poruchy - co dodat! Super trilogie na leptí vášnivé večery...

17.05.2017 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Po Dívce v ledu, jsem musela sáhnout po knize Noční lov. Nestačila jsem se divit, jak jsem v prvním díle nemohla odhalit vraha, tady nám ho autor doslova představil. Paráda, líbilo se mi, že to dostalo jinou podobu a moc mě to bavilo. Jen tak dál.

09.05.2017 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Kniha se velice dobře čte i přes velký počet stran se dá přečíst za chvilku a určitě nezklame. Jedná se o typickou detektivku, kde dlouho netušíte, kdo je vrah. Odhalení je o to šokující.

09.05.2017 5 z 5

Poslední Poslední Alexandra Oliva

Kniha neměla špatný námět, sice silně připomínala Hunger games, ale ty co nečetli nebo jim nevadí podobnost těchto knih, tak určitě ocení celkový příběh. Začátek mě zaujal a docela i chytil, popis soutěže, jak probíhá na oko diváka bylo skvělé. Bohužel putování Zoe se lehce táhlo a ztratilo efekt ve chvíli, kdy po několikáté odmítla připustit realitu.

20.04.2017 4 z 5

Vysoká hra Vysoká hra Kay Hooper

Čekala jsem akci dostala jsem erotiku - to by mi ani tak nevadilo, ale celkově mě kniha ani nestačila zaujmout. Bylo znát, že je to pokračování a vzhledem k počtu stran to ani nemohlo dopadnout jinak.

05.04.2017 3 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Celkem třetí titul od této autorky, škoda, že jsem ho nečetla už dříve. Byl jednoznačně nejlepší, promyšlený a dokázal se mnou hotové divy. Měnila jsem názory na postavy, během celé knihy. Líbilo se mi jak autorka postupně propojovala děj a stačil jí jeden týden na všechno. Paráda...

23.03.2017 5 z 5

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Autorku mám moc ráda a tohle byla překrásná kniha. Vždycky se jí povede dostat do knih tolik emocí. Příběh byl procítěný, bolestný, plný naděje a zároveň zklamání. Moc doporučuji!

21.03.2017 5 z 5

Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

Stačilo by mi kdyby autorka u prvního dílu udělala bonusovou kapitolu. Kde by uvedla co se dělo rok před tím a potom. Jak jsem se těšila, tak mě to zklamalo. Vadilo mi, že čtu v podstatě totéž, stejné řádky. Jediné co se mi líbilo byl deník, kde si psal se svojí mrtvou sestrou. Netvrdím, že je kniha špatná, ale možná ji číst později ne hned po prvním dílu, potom by to bylo asi lepší. Škoda autorku mám moc ráda a doufám, že další knihy už budou jenom krásné.

21.03.2017 3 z 5

Nalezený milenec Nalezený milenec J. R. Ward (p)

Tuhle sérii mám moc ráda a přesto mi přišel tento díl prozatím nejslabší. Asi jsem si policajta dost neoblíbila v předešlých dílech. Ani Marissa není moje úplně oblíbená postava, doufám, že další díly mě opět chytí a budu se zápalem pokračovat dál. :-D

13.03.2017 4 z 5