veronika9761

Rezba jako blazen, nemozno se odtrhnout. Parada!
5/24 - všechny tri knizky série ctu znova a berou me stejne jako poprve. Neuveritelny, fakt.

Cist se dalo, ale vyjma jedne kapitoly to je preslazena harlekynka riznuta 50 odstiny.

Uz od treti stránky byla jasna zapletka i konec. Ale i přesto dej svizne utíkal a dobre se cetlo.

Typicka hubnouci kniha minuly dekady, kdy se verilo, ze problemem je tuk a ne cukr. Pribeh autorky zabira asi osminu knihy, zbytek sou recepty. Skoda, ze osobni cast neni delsi a taky, ze neprosla korekturou nebo nevim. Obrat 'ruku na srdce' (kterej z duse nenavidim) sem potkala na každý strance minimálně dvakrat.

Typická lanczovka, jakych znam z myho mladi spoustu. Potesily moderni prvky, ale spousta obratu byla zastarala a nepouzivana uz pred patnacti lety, kdy sem ji zacala cist. Ale v konecnym vysledku docela fajn pocteni.

Klasickej child, naprosta parada, reacher stale v armade, coz je osvezujici po spouste predchozich knizek, kdebyl jen starnouci tulak.

Zacatek fajny, ale od prvni tretiny do konce jak harlekynka. Preslazena, unyla záležitost.

Jak si zkazit zivot jednim rozhodnutím. Zajimave ctivo, byt malinko nepadnouci konec.

Grisham jak vysitej. Zejmena prostredek knihy mel spad jako blazen, ani sem nestihala cist.

Hezka a mila knizecka o trochu jinem pristupu ke skolkovym detem.

'Moderni' kniha o chovani k diteti. Ocenuju, ze autorka sama v dile uvadi, ze sto lidi, sto chuti, ale muj salek to teda neni. I kdyz je knizka velmi ctiva, na cemz maji spis zásluhu velky font a mnozstvi fotek, a da se prelouskat za dve odpoledne, tak moc velka stopa v srdci čtenáře nezůstane. Ale knizce se neda uprit obsahlost dila, bavime li se o fyzické manipulaci s miminky. Jako jo, prectu si, a knížku poslu dal. Ale teda oceňuji informace o vývoji dítěte, pro prvorodice velká pomoc.

Klasika pro detske uspavani a vseobecne pro normalni pristup k detem. Parada.

Prijemny ctivy pribeh bez patosu a cukratek, mrknu i po ostatnich knihach autorky.

Na Silo nema ani nahodou. Prvni stranky sem cetla asi 5x behem nekolika dni, a do pulky knizky sem se ke cteni nutila. Pak dej konecne nabral nejaky grady a cetlo se samo. Sem moc zvedava na trojku.

Ho ho ho, to je mi panecku skvost, jak mi mohl tak dlouho unikat? Malinko slabsi zaver, ale co uz. 100%, rozhodne!

Uz sem zapomnela, jak dovede byt steelova melodramaticka. Ale co, cetlo se to dobre, proc ne.

Chvilema uveritelna, ale casteji neuveritelne naivní kousek. Jednohubka na destivy odpoledne.

Prijemna zalezitost, nepreslazena, bez patosu az do pulky knizky. Pak uz to bylo horsi, ale celkovej dojem furt dobry.

Skvela knizka pro ty (zeny) , co si mysli, ze musi doma vsechno strhnout. Diky za upozorneni, ze se to nemusi vyplatit.