veronika9761 veronika9761 komentáře u knih

Nezvěstná Nezvěstná T. J. Brearton

Napinak jako blázen, fajnovy čtení.

18.11.2020 5 z 5

Mizející dívky Mizející dívky Lisa Regan

Poměrně příjemné čtenářské překvapení, i když v první části knihy mi hlavní hrdinka solidně lezla na nervy. A potěšilo mě, kdyz sem zjistila, že jde o sérii.

16.11.2020 4 z 5

Hotýlek na Islandu Hotýlek na Islandu Julie Caplin

Nenadchne, neurazí. Na tuhle sérii jsem se moc těšila, ale zjevně jsem nezačala nejsilnějším dílem.

13.11.2020 3 z 5

Dokonalé ticho Dokonalé ticho Helen Fields

Nejlepší nakonec.

05.11.2020 5 z 5

Miminka v bezpečí. Průvodce pro odvážné rodiče Miminka v bezpečí. Průvodce pro odvážné rodiče Julia Dibbern

Povsechna příručka o tom, jak se normálně starat o miminka. Vsechna témata autorka jen nakousne, a některá z nich jsou poměrně kontroverzní. Přesto ji musím doporučit k přečtení každému rozumnému rodiči. Třeba jen jako další názor.

05.11.2020 4 z 5

Dokonalá smrt Dokonalá smrt Helen Fields

Z celé série nejslabší, i přes netradiční námět.

04.11.2020 3 z 5

Dokonalá kořist Dokonalá kořist Helen Fields

Drží laťku prvního dílu, v zaveru jsem ani nestíhala číst.

02.11.2020 3 z 5

Robin Robin Zdena Frýbová

Nechápu, jak nekdo může krmit psa čokoládou a nechat ho svévolně utíkat. Nechce se mi věřit, že totožná autorka napsala 'Z neznámých duvodu', jednu z nejlepších knížek vůbec.

02.11.2020 2 z 5

Dokonalé stopy Dokonalé stopy Helen Fields

Trochu mě matlo řazení kapitol, nemám ráda, když od začátku není co vyšetřovat. Ale zvyklá sem si a knížku sem za dva dny přečetla. Škoda, že úroveň trochu snižuji drsne popisy brutality a sadismu, za to jedna hvězda dolů.

28.10.2020 4 z 5

Žena mého života Žena mého života Tim Weaver

Jedna z nejlepších, ne-li nejlepší, z celé série. Hustý a lepkavy příběh, na konci s trochou hnusu. Doporucuju.

25.10.2020 5 z 5

Muž bez minulosti Muž bez minulosti Tim Weaver

Velmi neotřelý nápad a výborne zpracování. Tim Weaver v nejlepší formě!

22.10.2020 4 z 5

Zlomené srdce Zlomené srdce Tim Weaver

Pecka, jedna z nejlepších ze série.

19.10.2020 4 z 5

Němé oběti Němé oběti Tim Weaver

Klasicky 4 hvězdy, i když tenhle díl se trochu vymyká. Upřímně, už mi superdetektiv David trochu leze na nervy, s těma jeho intuicema a rozpoznávání záblesku v očích. Stejně se jdu ale vrhnout na další díl.

18.10.2020 4 z 5

Bez slitování Bez slitování Tim Weaver

Klasickej D. Raker, ctivej, a s mnoha zvraty. Kdy clovek mysli, ze už to pochopil a najednou zjistí, ze vedle. A rozhodně navnadil na další díl.

14.10.2020 4 z 5

Není cesty zpět Není cesty zpět Tim Weaver

Pěkný počin, ale slabší než první dva. Latka je vysoko, přes ní to půjde těžko.

08.10.2020 4 z 5

Arabská žena Arabská žena Tanya Valko

(SPOILER) Začátek knížky hrube zklamal - jednoduchý jazyk, názory jak u dítěte a naprostá odevzdanost a otevřeni se manipulaci u hlavní hrdinky. Pak se příběh začal odvíjet, aby ukázal růst hlavní hrdinky. Některé pasáže na mě byly příliš brutální a nechutné. I přesto je to čtivý kousek. Ale moc nechápu epilog, který prozradil kompletní dej druhé knihy série.

04.10.2020 4 z 5

Ztracený Ztracený Tim Weaver

(SPOILER) Tak to byl zas napinak toto. Nestíhala jsem ani číst. Paráda! I když ten konec mi malinko (vzhledem k sérii) nestymuje, ale určitě se v dalším díle dozvím proč. Jdu hned na něj.

04.10.2020 5 z 5

Údolí mrtvých Údolí mrtvých Tim Weaver

Naprostá bomba, občas sem nestíhala ani číst. Za dvě ultranelogicnosti v závěru ubiram jednu hvězdu, i tak je to solidní naloz.

29.09.2020 4 z 5

Hon na mrtvého Hon na mrtvého Tim Weaver

Pěkný první díl. Dostal se mi do ruky asi pátý díl série, kde bylo dost odkazů na minulé díly, tak jsem to vzala od začátku. Takový lehký nadprumer, rozhodně navnadil na další díly.

24.09.2020 4 z 5

Rozvíjej se, děťátko... Rozvíjej se, děťátko... Eva Kiedroňová

Rozsahla kniha, ktera pomuze, kdyz clovek nevi o detech vubec nic. Je ale potreba se od ni odrazit a zakotvit u mnohem pratelstejsi literatury k detem. Tohle je jak ze stredoveku.

14.09.2020 2 z 5