veronika9761 komentáře u knih
Jen o maličko horší než první díl. Ke konci už mi ti zamindrakovani teenageři lezli pěkně krkem, s těmi jejich traumaty z minulosti, ale i tak se četlo samo.
Po tuzsim zacatku romantika dle myho gusta. Skvělej začátek série. A od německý autorky překvapení jako blázen.
Od zacatku predvidatelna zalezitost, takže vsadka s vetsim přesahem potěšila.
Začátek nic moc, pointa prozrazení hned v druhý kapitole. Prostředek parádní jizda, a konec už malinko uvadal. Epilog jako by ke knížce ani nepatřil.
Až při čtení jsem zjistila, že jde vlastně o druhy díl. I když sem už jedničku skoro zapomněla, nevadilo to, příliš na sebe nenavazuji. První půlka svěží a sympatická, druhá vplula do kategorie "preslazeny klišé", a už se jí nepustila.
Konec Konce hry jsem privolavala snad od půlky knížky. Několikrát jsem ji odložila, a poslední stránku jsem velmi vitala. Nic moc dílo, musím říct.
Trošku lepší než jednička, ale chvilema sem měla problém s překladem. Závěrečná scéna ale byla top.
Teda, to je snad nejslabší knížka, jakou sem letos četla. Fakt žádná sláva.
Tak trochu jiná knížka téhle dvou autorek. Není to tradiční lechtiva rychlokvaska, ale autorky se sem snažily napasovat i morální přesah. Za mě to moc nefungovalo.
Nejpovrchnejsi z celé série, chybi asi tak dvacet stránek do solidního konce.
Stejne jak předchozí dva díly, čtivé, ale korektorsky velmi odbyte. Občas jsem přemýšlela, jestli to nepřekládal překladač.
Korektor opet zaspal, ale jinak se četlo samo. Opět obrovská naivita s utopickymi následky, ale to už je asi znakem této série.
Super ctiva, ale v lecčems strašně naivní. A korektor evidentně knihu před tiskem vůbec neviděl. Nerušit, jdu na druhý díl.
Rychlovka na jedno odpoledne, předvídatelna od začátku do konce. Ale co.
Poměrně příjemné čtenářské překvapení, i když v první části knihy mi hlavní hrdinka solidně lezla na nervy. A potěšilo mě, kdyz sem zjistila, že jde o sérii.
Nenadchne, neurazí. Na tuhle sérii jsem se moc těšila, ale zjevně jsem nezačala nejsilnějším dílem.