Verresa komentáře u knih
Že tohle byla pekelně skvělá jízda! NASRAT! Chudák Formánek sebevrah byl v armádě za největšího blbce! Kdo by čekal, takový konec? Dost mě to překvapilo a chytlo mě to na první dobrou! Peckovni čtení a ty ilustrace byly úžasné. Během hoďky dočteno a prostě bomba! NASRAT! To bylo nej a teď si musím dát bacha na slovník . Rozhodně nečtu naposled.
Co na to prostě říct? Že je to pecka a hodně mile mě to překvapilo. Nejen zajímavá anotace, ale ta obálka je prostě skvostná. Přečetla jsem knihu během 3 dnů, tak moc jsem byla začtená. Děj plynul, byl zajímavý, čtivý a ubíhal, nebyly tam nudné pasáže a ke konci jsem čučela jak puk, že už další stránky nejsou. Jsem na Vesnu hodně zvědavá jak to bude dál. Moc se těším na další díl.
Další díl, který mě dostal. Bohužel se stala tragédie a ta ovlivnila jejich život. Bohužel až moc negativním směrem a starý Richard byl opět na scéně. Sáhl si dno a než se stačil nějak vzpamatovat, tak přišel o to nejcennější co v životě měl. Naštěstí má úžasnou bandu z BAM, tak úžasné lidi kolem sebe, které nezajímají jeho blbé řeči a vztek. Pomůžou mu aby byl zase tím otcem a manželem? Nebo padne na úplné dno a vše skončí? Sakra doporučuju! Zbožňuju tuhle sérii. Moje top
Knihu jsem přečetla během chvíle, protože super čtivo utíká pod rukama. Katharine byla nešťastná kvůli chování svého šéfa a, že se choval jako prase. Jak už to bývá, sám určitým způsobem přišel na to, že mu Kate může dát mnohem více a ovlivnit jeho život k lepšímu. Přeslazený konec mi nijak nevadil a autorka mě dostala do děje tak moc až jsem četla poslední stránky.
Krásná kniha nabitá silnými emocemi. Autorka je úžasná a celou sérii můžu doporučit. Každou knihu jsem slupla během dvou dnů, protože nešla odložit. Výjimečné čtení, které si užijete a všechno budete prožívat s nimi.
Abych byla upřímná, myslela jsem si, že to bude nejslabší díl. Pak se to rozjelo takovým způsobem, že jsem nechápala co se děje. Hodně silné a děsivé čtení, protože když do toho vstoupíte a cítíte to, co prožívali oni, začnete se bát. Nedivím se, že jí to tak traumatizovalo. Knihu nešlo odložit, oba prožili svou bolet, ale navzájem si dokázali pomoct, žít dál. Miluju tuhle autorku, která jako jedna z mála mě vtáhne do knihy plné všemožných pocitů a můžu je prožívat s nimi.
Další příběh, který nám odhalí další trable, pády na dno i vidiny lepších zítřků. Sama si nedokážu představit, jaké to musí být vyrůstat v takovém prostředí a lidmi kolem sebe. Jak pomoct jim i sám sobě? Výborná kniha, s těžkými tématy. Měla jsem u čtení co dělat, prožívala jsem jejich osudy, trápení i bolesti, nakonec jsem ráda za dobrý konec .
Naprosto neuvěřitelně skvělá kniha. Jak se má člověk vypořádat se smrtí svých blízkých? Je to vůbec možné, nebo jde o pouhou a vzdálenou iluzi, že to jde překonat? Museli se potýkat s velkou bolestí a ztrátou, ale nevzdali to navzdory svým těžkostem. Díky tomu, jak byli silní, vše překonali a mohli spolu už konečně šťastně být. Tuhle autorku zbožňuju, dokáže vás vtáhnout a nepustí dokud nemáte dočteno. Doporučuju všema deseti.
Tak kniha magořina opravdu dostála svému jménu. Já Mellicka zbožňuju, protože takový šílenosti nikdo jinej nevymyslí . U něho víte do čeho jdete, jste otrávení, znechucení, vůbec tomu nerozumíte a to je účel. Nic neřešíte, jen se bavíte a smějete se. Já na něho nedám dosputit a nejvíc jsem si říkala, no fuj . Určitě doporučuji přečíst pro pobavení.
Jednoduché a pro něj nečekané přiznání . Děj se mi líbil od začátku do konce. Každý z nich se potýkal se svými trablemi, potížemi a starostmi. Jak už to, ale bývá, tak ve dvou se to lépe táhne. Celá série je skvělá a tento díl byl parádní.
Tohle je super odpočinková kniha. Při čtení jsem se hodně nasmála, líbilo se mi, že to bylo nejen z pohledu Blaire, ale i Ronana. Krásný, veselý romantický příběh. Rozhodně doporučuju jako odpolední jednohubku pro zasmání. Obálka je dle mého názoru úmyslně dělaná tak, že on drží sklenku vína a ona má jeho černé obroučky.
Kniha za mnou a nemám ji za sebe co vytknout. Děj ubíhal velice rychle a to co všichni prožili bylo neskutečné. Je až k neuvěření jak člověk dokáže dát pocit hněvu, nenávisti, smutku a dalších do pozadí. Potlačit je aby se s nimi nemusel vůbec potýkat a řešit je. Poté co Callie začala dávat puzzle dohromady a zjistila jaká byla pravda, čím se tolik let trápila a bylo to k ničemu se rozhodla vše napravit. Celá kniha se mi moc líbila a nevadilo mi ani jak autorka často popisovala pocity. Nejen, že děj mě bavil, byl zajímavý, ale ta obálka je úžasná. Přečteno během dvou dnů. Pro romantické duše jako stvořené.
Tak mám knihu za sebou a byla jsem spokojená. Chvíli mi trvalo než jsem si zvykla na střídání pohledu ze startu, ale za chvíli jsem neměla problém. Děj byl hodně čtivý a zajímavý. Rozhodně to, co se vrahovi stalo už v dětství ho šíleně poznamenalo a pak se to jen vezlo a zhoršovalo. Těším se na další případ a doporučuju.
Za mě je to skvělá kniha. To jak jsou popsány pocity, když jsme uvnitř virtuální reality, jak ji dokážeme vnímat a pak jak spadneme dolů do pravé reality je úžasná. Samozřejmě vyšetřování vedlo různými směry, někdy i špatnými, padla různá rozhodnutí. Nemůžu se dočkat pokračování. Děj je jako vždy propracovaný a neměla jsem problém se zorientovat. Knihu jsem přečetla během dvou dnů a vřele doporučuji k přečtení. Donato Carrisi je v mé topce autorů na které nedám dopustit.
U téhle knihy mi chvíli trvalo, než sem ji chytla do ruky a začala číst. Když už, ale byla v ruce, tak prostě nešla odložit. Děj se mi líbil, u někoho jsem byla naštvaná co si tam dovoluje a když ten dotyčný umřel, konečně jsem byla spokojená. Strachy jsem neumřela a bylo fajn to vidět i z jiných pohledů. Slupla jsem to za jedno odpoledne jako jednohubku. Co se mi akorát nelíbí je obálka. Nesedí mi k tomu a dost mě odradila, jinak super čtení.
Tak ze začátku se mi to šíleně táhlo a čekala jsem jestli se chytnu nebo ne. Po cca 100 stranach jsem byla začtená, ale bylo to takové jednoduché. Spíš mě zarazil ten konec, takový sešup, honem to nějak dobře ukončit. Jako čtení to neurazí, ale rozhodně nenadchne. Má lepší knihy. Doporučuju jako oddechovku po náročné knize, která ve Vás pořád rezonuje.
Za mě výborná kniha, která je napsána z obou pohledů. Melanie to prostě umí, děj mi utekl rychlostí blesku a líbí se mi jak je jejich široká rodina semknutá a drží při sobě. Jaké hodnoty mají a jak se k sobě navzájem chovají. Novou sérii doporučuju. A i když vykecala základ s Liamem, tak nevíme celý příběh
V tomto případě jsem měla trable se ze začátku začíst, ale pak to tedy byla jízda a já nemohla přestat číst. Někdy bych Naomi nafackovala, ale vše do sebe tak krásně zapadalo a jejich chování jsem věřila a určitě jsem knihu nečetla naposledy.
Tato kniha se četla dobře, klasické romantické čtení, ale je to trochu slabší odvar, než na co jsem u autorky zvyklá. Určitě má vymazlenější knihy. Na vypnutí hlavy je to dobrý, jen si užíváte lehké čtení, ale žádné velké zvraty nečekejte.
Jednoduché počteničko, kde člověk prostě vypne hlavu a užívá si zábavu. Zasměje se, protočí oči a říká si no to mě po*er. Doporučuju jako oddechovku, nic náročného, ale každého to bavit nebude.