Verys58 Verys58 komentáře u knih

Asylum Asylum Madeleine Roux

Parádní kniha. Líbila se mi. Občas mrazilo v zádech.

20.05.2020 5 z 5

První První Kiera Cass

Před koncem jsem byla zděšená, jak by to mělo dopadnout, ale jak už z názvu vyplývá, dopadne to dobře :) Konec mi přišel trochu přehnaný a určitých postav mi bylo líto.

05.05.2020 5 z 5

Elita Elita Kiera Cass

Elita mě bavila stejně jako první díl. Za mě super, akorát hlavní hrdince bych občas nafackala.

05.05.2020 5 z 5

Pan Romantik Pan Romantik Leisa Rayven

Byla to fajn kniha, nic velkého jsem neočekávala, ale překvapila mě, ale některé pasáže bych úplně vyškrtla, občas se to vleklo.

23.01.2022 3 z 5

Sedm rozchodů Amy a Craiga Sedm rozchodů Amy a Craiga Don Zolidis

Mě se kniha absolutně nelíbila, ani jsem ji nedočetla.
Amy se chce se mnou rozejít, už zase..

02.01.2021 ztráta času

Pět kroků od sebe Pět kroků od sebe Rachael Lippincott

Nádherná kniha.

18.10.2020 5 z 5

Třetí stříbrná kniha snů Třetí stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Kniha se mi velice líbila jako předchozí dva díly, akorat mě zklamala závěrečná "kapitola" z blogu Třesky Plesky, kde byla popsána svatba Spencerových, ta by mohla mít samostatnou kapitolu :)
Také bych ocenila dokončení dalších dějových linek, jestli se Lottie časem provdala za Charlese a jestli nakonec šla Liv k Henrymu o jarních prázdninách.

25.08.2020 5 z 5

Co jsme si nikdy neřekli Co jsme si nikdy neřekli Yasmin Rahman

Čekala jsem od knihy asi trochu víc, ale jednoznačně má všechny hvězdy.
Zatím ještě spadám pod Young Adult stále, ale určitě by si knihu měli přečíst i rodiče dospívajících.
Jak bylo vidět, rodiče Mehrín si ničeho nevšimli a ona trpěla.

Kniha mi přiblížila, jak se může cítit člověk s úzkostí a depresí, jelikož jsem naštěstí ničím takovým nikdy netrpěla.

31.07.2020 5 z 5

Krasojezdkyně Krasojezdkyně Jojo Moyes

Kniha se mi popravdě nelíbila. Nesedl mi styl vyprávění autorky (je to má první a zřejmě i poslední kniha od ní).
Některé pasáže se mi zdály opravdu mimo realitu, hlavně cestování s koněm do Francie.
Myslela jsem, že knihu nedočtu.

04.07.2020 1 z 5

Vzkaz na zdi záchodků Vzkaz na zdi záchodků Julia Walton

Zajímavá, za mě opravdu super kniha.

28.05.2020 5 z 5

Lískový les Lískový les Melissa Albert

Krásná obálka knihy se zajímavým námětem. Těšila jsem se na přečtení, nakonec jsem byla ráda, že jsem ji měla pouze z knihovny, neboť utracených peněz by mi bylo líto. Dočetla jsem z jakéhosi "donucení", nebavilo mě to.

20.05.2020 1 z 5

Dům fúrií Dům fúrií Madeleine Roux

Velice slabá kniha. Série Asylum od autorky se mi velice líbila, na tento příběh jsem se těšila, ale zklamal.

05.05.2020 2 z 5

Knihkupectví poslední naděje Knihkupectví poslední naděje Emily Blaine

Milá knížka, ale předvídatelný děj. Co bychom koneckonců chtěly od románu pro ženy?

Dějová linka mezi Maxem a Sárou byla pěkná, kniha se mi četla dobře.

07.09.2022 3 z 5

Netěhotná Netěhotná Jenni Hendriks

(SPOILER) Od Netěhotné jsem nečekala velké věci. Anotace se mi líbila, kniha mohla mít větší potenciál, ale některé věci byly přitažené za vlasy- např část se Safírou.

Čekala jsem, že během potratu bude aspoň krapet popsány pocity Veronicy nebo něco podobného.

Také jsme moc nepochopila, když se dívka jmenuje Veronica, proč ji kamarádky a rodiče nazývají Ronnie?

07.08.2022 2 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Knihy s Erikou zbožňuji, nov vyšetřovatelka Kate Marshallová mě v mnohém překvapila, ale neuchvátila mě tak, jako předešlá série s ženou vyšetřovatelkou.
Docela mě to bavilo, ale další díl bude určitě lepší.

02.01.2021 3 z 5

Druhá stříbrná kniha snů Druhá stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Druhý díl překvapil, oproti prvnímu. Byla to fajn kniha.

19.08.2020 4 z 5

Zaslíbená Zaslíbená Kiera Cass

Četla jsem Selekci, která byla samozřejmě dokonalá. Na Zaslíbenou jsem se těšila a tak nějak má očekávání splnila.

Nejsem náročný čtenář, beru to jinak než Selekci, jelikož tato kniha měla úplně jiný námět.

Knížka se mi líbila, ale myslím si, že by stačil pouze jeden díl. Následující díly si určitě přečtu, jelikož jsem zvědavá, o čem chce autorka psát.

24.07.2020 5 z 5

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kiera Cass

Krásná kniha, jako celá trilogie Selekce. Moc se mi nelíbila povídka o Aspenovi a o Komorné.
Z pohledu Celesty- dala bych zde jiné části příběhu, ale docela mě zasáhla, když si vzpomenu, co se jí stalo na konci První.

15.07.2020 5 z 5

Dcera Dcera Kiera Cass

Oproti Selekci velmi slabá kniha.

23.05.2020 2 z 5