Vlaďkaa4 komentáře u knih
Strašné jak jedna nepozornosti a roztočí kolotoč událostí a zničí mnoho lidí. Stačilo by nést následky svých skutků.
Zase dobra knizka. Dej pekne odsypa. Ja se jen hrozim az si moje deti budou hledat partnery:-(
Posledni dil AKTA ENZO, pribeh je z uplne jineho prostredi a Enzo je porad stejny. Je to svizne a urcite to stoji zaprecteni. Konec se zase trochu zamotal;-)
Dalsi dil z AKTA ENZO, trochu pomaly rozjezd. Od poloviny jsem knizku do docteni skoro neodlozila:-) . Na posledni chvili se objevil nebezpecny souper. A konec je otevreny, pripraveny na dalsi pokracovani. Tak jdu na nej.
Strhujici cteni ma to spad. Konec se da trochu predvidat. Coz vubec nevadi. Davam plny pocet.
Tak to byl mazec. Chvili mi trvalo se do knizky zacist. Porad jsem doufala ve stastny konec????. Ovsem tenhle konec by me nenapadl ani ve snu. O teto knize budu urcite jeste chvili premyslet.
Musim se opakovat jako ostatni, kniha se cetla skvele. Ale konec divny. Take mi chybi vysvetleni proc.
Prvni cast me moc nebavila, ale pak se pribeh rozbehl a cetlo se to skvele. Kdo dava komukoliv pravo menit neci viru?
Velmi ctive, autor to opravdu umi. Sice stejna vysetrovatelka, ale pokazdy originalni a prekvapivy pripad. Tesim se na dalsi dily.
Nevim uz tyden se s knizkou trapim. Odkladam ji, treba k ni dospeji. Zatim zadne nadseni nechapu, nehodnotim .....
Libi se mi kdyz se karta obrati a kazdy dostane podle toho co si zaslouzi. Trochu pohadka, ale prave proto pohladi po dusi
Příběh velmi povedený, ale dám hvězdičku dolů, zato jak strašně mi lezli na nervy jak Sebastian tak Vanja. Nic méně za přečtení to určitě stojí.
Mě se to líbilo, oddechovka po všech detektivkách. Trochu jsem se naladila na vánoce a vloudila se mi do hlavy myšlenka navštívit Kodaň.
Tak to byla jízda. Podvodnik vedle podvodníka. A každý se snaží někoho převést.
Detektivka výborná. Konec překvapivý. A ve Vegas zase doufáme, že to s Antonem nedopadne tak jak si myslíte....
Nevím jak to napsat, knížka se četla dobře, ale to jsme od autora zvyklí. Postavy a jejich vztahy mi přišli trochu poplatné dnešní době. Proto jedna hvězdička dolů
Až na ten konec, kdy je vše popsané tak nějak jalově, to mělo spád a četlo se to dobře.
První půlka mě moc nebavila a pak jsem to přečetla jedním dechem. Zápletka byla trochu průhledná. Nic méně jako romantické odreagování. Ok
No četlo se to dobře. Jen na mě to byla moc červená knihovna
No tak tohle mě fakt nebavilo. Zvolila jsem to v rámci výzvy. A výzva to opravdu byla.
Chápu, že v 19.tém století to asi byla bomba.