Vlaďkaa4 Vlaďkaa4 komentáře u knih

Příliš pozdě Příliš pozdě Colleen Hoover

Čte se to velmi dobře, odsýpá to každým okamžikem. Nic méně ostatní autorčiny knihy se mi líbí více.

15.12.2024 4 z 5

Za sny Za sny Karin Krajčo Babinská

Na píseň Zůstaň tu se mnou jsem už skoro neviděla. Čte se to samo je to na dva krátké a jeden dlouhý večer. Přála bych si jiný konec.... čím jsem starší tím více mám ráda šťastné konce, ale 100 % ne jen část.

11.12.2024 5 z 5

Pohled ze tmy Pohled ze tmy Gytha Lodge

Trochu jsem se chvíli motýla ve jménech. Ovšem změna chování Zoe a vrah už byl ke konci zřejmý.

10.12.2024 4.5 z 5

Obchodník Obchodník John Grisham

Knihu jsem četla kvůli výzvě. Čte se to dobře. Ale žádné wow to není a konec mi přišel nijaký.

30.11.2024 3.5 z 5

Čarodějky Čarodějky Karin Krajčo Babinská

V jednu chvíli jsem si myslela, že bude šťastný konec a všichni si odpustí.... Nevím, je to takové hořko-sladké.
Některé osudy jsou nezávidění hodné.

28.11.2024 5 z 5

Železný plamen Železný plamen Rebecca Yarros

A bude další díl! Hurá to byla jízda.

22.11.2024 5 z 5

Vražedná naděje Vražedná naděje Wendy Dranfield

No tak to byla zase jízda. Super, až si budete myslet, že víte. Tak fakt nevíte

08.11.2024 5 z 5

Učedník Učedník Hans Rosenfeldt (p)

Příběh velmi povedený, ale dám hvězdičku dolů, zato jak strašně mi lezli na nervy jak Sebastian tak Vanja. Nic méně za přečtení to určitě stojí.

04.11.2024 4 z 5

Mise Hygge Mise Hygge Caroline Franc

Mě se to líbilo, oddechovka po všech detektivkách. Trochu jsem se naladila na vánoce a vloudila se mi do hlavy myšlenka navštívit Kodaň.

26.10.2024 4 z 5

Léto vlků Léto vlků Hans Rosenfeldt (p)

Ze začátku se to dost vleče, hodně postav a takové divné. Ovšem druhá polovina má úplně jiné grády. Ihned jsem si od autora objednala další knihu.

21.10.2024 4 z 5

Nářek drozda Nářek drozda Tim Weaver

Tahle série je jistota. Velmi dobře se to čte. Pro mě škoda, že jsem nechtěně přečetla dříve další díl. Takže konec takové waw nebyl, protože jsem věděla co se stane. Určitě to čtěte ve správném pořadí

16.10.2024 5 z 5

Hra na schovávanou Hra na schovávanou Jan-Erik Fjell

Tak tohle zase nezklamalo. Celou dobu jsem čekala, až se ty dvě dějové linie propojí. Výborné.

08.10.2024 5 z 5

První slovo platí První slovo platí Ashley Elston

Tak to byla jízda. Podvodnik vedle podvodníka. A každý se snaží někoho převést.

01.10.2024 5 z 5

Poslední sbohem Poslední sbohem Tim Weaver

Budu se opakovat, to byla jízda. Do poloviny jsem se musela dost soustredit, abych pochvala ty různé časové a dějové linky. Ovšem pak to do sebe začalo zapadat..... a to už se knížka jen velmi těžko odkládá.

25.09.2024 5 z 5

Lovci štěstěny Lovci štěstěny Jan-Erik Fjell

Detektivka výborná. Konec překvapivý. A ve Vegas zase doufáme, že to s Antonem nedopadne tak jak si myslíte....

19.09.2024 5 z 5

Noční brána Noční brána Peter May

Neochvějné téma války a rabovani umění za války. Něco se dalo docela dobré odhadnout. Jedná část byla překvapivá.

06.09.2024 5 z 5

Nezvratné alibi Nezvratné alibi Peter May

Budu se opakovat, četli se to jedním dechem. Těším se na poslední díl série, ale vraha už vlastně víme, nebo ne.... už si to jdu precist

01.09.2024 5 z 5

Léčebna Léčebna Helen Fields

Souhlasím, začátek trochu pomalejší, ale ten konec. Tak moc jsem fandila Connie a bála se o ní, že jsem tu knihu dočetla ve 2 ráno. Ještě že to bylo v době dovolené. Od druhé půlky jsem knihu neodlozila.

29.08.2024 5 z 5

Po stopách zločinů Po stopách zločinů * antologie

Spoustu různých stylů, různé povídky. Rychle se to přečetlo.

22.08.2024 5 z 5

Skrytý ráj Skrytý ráj Luca Di Fulvio

No do prčic. Co ten konec? Fuj čekala jsem to jinak..... Nic méně doporučuji k přečtení. Čte se to skvěle.

20.08.2024 5 z 5