VladkaBU

Tímto třetím dílem jsem celou trilogii začala. Příběh Madeleine a Merricka mě natolik zaujal, že jsem chtěla znát i osudy jeho bratra a přítele. Hezké čtení a oddych.

tento příběh se mi líbil. Ze slupky nepřístupnosti, nadřazenosti se vyloupne milující bytost, knížka se hezky četla

Knížka, která má ještě dvě pokračování, příběh jednoho z bratrů, v němž sukničkář najde opravdovou lásku a smysl života

těžké období rodičů, kteří chtěli pomoci dvěma dětem, dát jim lásku, oporu rodiny, pocit někam patřit... nepovedlo se. Četla jsem ten příběh se zaujetím, někde i se vztekem na ty děti.

... odvážná to žena. Knížka, která mě zaujala svou anotací, jsem ráda, že jsem ji přečetla. Donyu obdivuju.

Ač nejsem povídková, do této knížky jsem se pustila s chutí. Od Magdy Váňové Přítulný Zajíček nezklamal, a totéž jsem čekala od Náhody nebo osud. Každý příběh se mi líbil

Půvab života o samotě spočívá v tom, že člověk může chodit cvičit, zdravě jíst a jezdit na prodloužené víkendy do lázní. Příchod dětí takovým aktivitám učiní přitrž a ukončí dosavadní příjemný život - celá Synthia :-( , pro mě negativní článek. Způsob života, jaký je v knize popisován bych ani zažít nechtěla.

příběh bezmocných rodičů o tom, jak se jim vzdaluje dítě. Silný příběh

Tahle knížka mě zaujala především svou anotací, kdy žena, která je sama, se ve stáří zamiluje a chce být stále užitečná, hledá zaměstnání, změní šatník.... ze svého okolí znám spíše opak. V textu jsou skutečně chyby, mnohdy slova chybí, nebo jsou v jiném tvaru než jak do věty patří. Představovala jsem si to zajímavější.

Příběh je to strašlivý, takovéhle rozhodnutí nikdo po mámě nemůže chtít, a ještě život s Nathanem.... Možná se mi víc líbil film

Mně se příběh líbil, byť je to červená knihovna, příjemné odpočinkové čtení

Krásné čtení, krásný příběh, úplně mě to dostalo to jejich doby, moc hezké

Zprvu jsem si myslela, že celá knížka bude o Prvosence, ale rozvinul se hezký příběh. Dočetla jsem ji téměř jedním dechem

Příběh plný zvratů, propletení vztahů, ze začátku to vypadalo na hezký vztah, ale jak se říká, když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Pak dojde k totální proměně

zajímavý příběh, zapeklitost vztahů, dobře střežené tajemnství, moc se mi tato kniha líbila

krásný příběh se smutným koncem. Tak dlouho se kujou pikle, až to odnese někdo nevinný

Krásná knížka o získání sebevědomí a postavení mladé Bely, propletení vztahů. Moc se mi líbila, poutavé čtení

několik příběhů, o nichž jsem očekávala, že mě nebudou bavit, ale byl jeden zajímavější než druhý, postavy se prolínají