vodopad152

Kniha byla naprosto úžasná. Sice se rozjela až v polovině, ale od té doby to byla opravdu bomba.

Tato kniha je super oddechovka. Moc pěkně se mi četla, ale občas mě štvaly až moc krátké kapitoly. Ale naprosto mě dostaly některé hluboké myšlenky spisovatelky. Rozhodně nebudete litovat, když si to přečtete.

Kniha se mi líbila, ale mě přišla asi nejslabší díl ze všech předchozích. Ale byly tam moc pěkné hluboké myšlenky. Rozhodně si tento díl, ale musíte přečíst.

Kniha měla moc dobrý nápad, ale nesedl mi styl psaní autorky. Přišlo mi to hrozně zdlouhavé. Ovšem zakončení bylo naprosté úžasné. Proč je havran jako psací stůl?

Kniha se mi líbila nejvíc z celé série spolu s Kůň a chlapec. Moc se mi líbila zápletka. Trošku mě zklamalo, že C.S.Lewis mi moc nepopsal charakter postav, ale to není moc jeho specialita. Moc se mi líbil konec.

Kniha byla úžasná. Trošku jsem se bála o čem bude, ale rozhodně mě nezklamala.

Kniha byla velmi dobrá, ale někdy mi připadalo jako by si autor myslel, že jsme úplně blbí, ale možná je to styl psaní. Ale bylo to dobré.

Kniha byla naprosto úžasná. Jak obálka, tak děj. Hrozně moc se těším na druhý díl. Doufám, že vyjde už brzo. Prostě naprostá bomba.

Kniha byla opravdu hodně naivní, ale svým způsobem to je sen každé holky, takže to něco do sebe mělo. Hodnotím to dobře, ale pár věcí bych tam upravila.

Kniha byla úžasná. Velmi mě bavilo prozkoumat další zločinecké území. Sice mi připadá trošku ulítlé že se tam ocumlávají když je jim teprve třináct, ale no co, dá se to přejít. Navíc mi taky ten hrdina připadá starší než je napsáno v knížce, ale to se stává v knihách celkem často, že je buď moc dospělý nebo zas moc nevyspělý. Ale celkově ta kniha byla moc dobrá.

Kniha byla super. Pravda je že se mi líbila více než první díl. Vůbec jsem nevěděla co si myslet o té holce, ale teď už asi vím.

Tahle kniha byla druhá nejlepší. Pravda je že vždy obdivuji podnázvy a snažím se přijít na to proč se to tak jmenuje. Naštěstí na to vždy přijdu. Děj byl super, ale vždy mi trvá se do toho začíst než se to rozjede, ale vím moc dobře že to tam musí být.

Kniha nebyla tak dobrá jako první díl, ale nemůžu říct že by mě nebavila, ale byli tam trochu nudné úseky, ale určitě si přečtu další díl.

Kniha byla super jenom jsem se v ní občas ztratila, ale velice rychle jsem se našla. Hrozně ráda mám styl psaní této autorky. DOPORUČUJI!!!

Kniha byla podle mě nejhorší z celé série, ale i přesto byla celkem dobrá. Mě hlavně vadilo, že to bylo vlastně skoro jenom v její hlavě, ale mělo to hezkou dějovou linku a příběh měl spád, ale stejně bych byla radši kdyby to bylo v jejím opravdovém životě.

Kniha byla nakonec celkem super, ale čekala jsem od toho víc. Hetty byla trošku moc ujetá, ale jinak jsem spokojená

Kniha byla úžasná. Podle mě zatím druhá nejlepší, ale možná ještě změním názor. Bylo to nádherné a obdivuji styl psaní kterým píše John Flanagan je to hrozně poutavé. Vždycky!!! DOPORUČUJI CELOU SÉRII!!!

Kniha byla fajn i když jsem viděla film, ale přišlo mi moc natáhlé to vyprávění o Kaspianovi (to by se ještě dalo), ale cesta tam byla taky moc dlouhá a boj byl zase podle mě moc zkrácený, ale i přes tito chyby knihu ohodnotím velmi kladně.

Kniha byla dobrá, ale asi kdybych byla kluk tak by se mi líbila více. Já mám radši příběhy o dracích kteří jsou fajn, ale i tak se mi příběh líbil. Moc hezká byla zápletka s němým klukem.