vodopad152

Jsem z této knihy naprosto nadšená. Já tu spisovatelku MILUJU!!!! Příběh byl podle mě vydařenější než u 1.díl a bylo to prostě ÚŽO!!!! Naprosto ze všech nejvíc jsem si zamilovala Austina a byla jsem hrozně ráda že byl takový jaký byl a nic bych v této knize neměnila. Byla jsem napjatá až dokonce a potom jsem byla naprosto dojatá. DOPORUČUJI!!!

Kniha byla super, jako všechny knížky od Wilsonové. Doslov mě úplně dojal.

Kniha byla dobrá, ale někde jsem už ten námět slyšela, takže jsem si myslela, že to tak dopadne. Ale stejně se mi strašně líbila!

Miluji sérii Stella a.... Myslím si že knížka je výborně vymyšlená a kdybych byla v Cukrové zátoce Stellou tak bych nespíš taky chtěla aby mě políbil, protože bych nechtěla skončit v base.

Super knížka jen mě mrzí že je tak krátká! Byla fakt super.

Dobrá kniha se mi líbila ale byla podle mě trošku jenom o hádání.

Kniha se mi moc líbila, myslím si že se autorce moc povedla.

Moc se mi knížka líbila, ale od začátku jsem si myslela, že Sam z její kamarádek.

Moc se mi to líbilo, ale od začátku knihy jsem věděla kdo za to může.

Byla to super knížka ale velmi mě zaskočil konec a taky proto si chci určitě půjčit druhý díl.

Velmi se mi tato kniha líbila. Když jsem ji četla tak jsem si říkala kde jsem ten příběh už slyšela. Přišla jsem na to, že se tento příběh natočil jako film. Oba dva různé způsoby představení byly moc dobré. Ani nevím jestli byl lepší film nebo knížka.

Byla dramatická, a byla moc zajímavá. Velmi mě zaujala a souhlasím s Zuzkou_B.

Kniha byla dobrá. Podle mě pěkně motivační, ale v některé příběhy už mi připadaly přes čáru a trošku nucené. Ze začátku byly podle mě příběhy silnější a ke konci to trochu ztrácelo náboj, ale celkově pěkné počtení.

Rozhodně byl tohle jeden ze zajímavějších dílů, nebylo tam tolik zbytečného utíkání a dozvěděli jsme se něco nového o singularitě Ormondů. Ale už upřímně doufám, že se to více rozjede.

Tento díl se mi líbil méně než první a jsem z něj trošičku zklamaná. Přišel mi zbytečně natáhlý a mám pocit že na to, že jsem přečetla přes 400 stránek se tam zas až tak moc úžasných věcí nestalo. Obdivuji autorův nápad s dobovými fotografiemi, ale na další díl to bohužel asi nevidím.

Tahle kniha byla úžasná. Mojí neoblíbenější postavou je rozhodně kočkoveverčák. Moc nejsem na knížky s čaroději, ale tady se mi moc líbilo jak brali magii. Určitě se pustím do dalšího dílu.

Tahle kniha byla opravdu zvláštní. Nemůžu říct, že by se mi nelíbila, ale ani z ní nejsem nijak nadšená. Měla jsem pocit, že celou knihu čekám na posledních 50 stránek, které opravdu stály za to. Kniha mě nezklamala ani nenadchla, ale určitě dám šanci ještě druhému dílu.

Druhý díl byl o hodně lepší než první. Dostala mě. Naprostá bomba. Moc se mi líbila změna mezi tím když soutěžila o to aby byla královský zabiják a když už jím skutečně byla. Kniha byla naprosto úžasná.