Vydrýsek Vydrýsek komentáře u knih

Vorařská kronika Františka Vondráška z Purkarce Vorařská kronika Františka Vondráška z Purkarce František Vondrášek

Krásná kniha o lásce k Vltavě, plaveckém řemesle a životě vorařů. Autor Vás zavede do života plavců a ukáže Vám, že nebyl nikterak jednoduchý, ale naopak velmi pracný ...

02.08.2019 5 z 5

Paměti mého pradědečka Paměti mého pradědečka Adalbert Stifter

Knihu mi doporučila kamarádka, která občas vypomáhá v jeho rodném domku jako průvodkyně. Knihu jsem přečetla jedním dechem, podmanivá. Zatím nejlepší od tohoto autora, kterou jsem četla.

29.07.2019 5 z 5

Agatha Raisinová a zločin na ostrově Agatha Raisinová a zločin na ostrově M. C. Beaton (p)

Nejslabší kniha od této autorky.

04.06.2019 1 z 5

Cesty za dobrodružstvím - Příběhy velkých činů Cesty za dobrodružstvím - Příběhy velkých činů kolektiv autorů

Mnoho zajímavostí, krásných fotografií a úžasných činů odvážných lidí, kteří se nebáli překonat hranice nemožného. ;-)

22.05.2019 5 z 5

Šumava - krajina pod sněhem Šumava - krajina pod sněhem Petr Hudičák

Opět skvělá publikace. :)

16.05.2019 5 z 5

Bretaňský příboj Bretaňský příboj Jean-Luc Bannalec (p)

Skvělé, ještě mnohem lepší, než první díl.

16.05.2019 5 z 5

Zajícův rok Zajícův rok Arto Paasilinna

Neotřelé téma

28.04.2019 4 z 5

Na vlnách Na vlnách Masudži Ibuse

Dobrý překlad knihy. :-)

25.04.2019 4 z 5

Září Září Rosamunde Pilcher

Tyto knihy nejsou mým žánrem.

13.04.2019 2 z 5

Mrtví nikdy nespí Mrtví nikdy nespí Veronica Stallwood

Jedna mrtvola, a detektivka, u které se název neshoduje s obsahem, ale celkový dojem je ucházející.

13.04.2019 3 z 5

Zahrada v měsíčním svitu Zahrada v měsíčním svitu Corina Bomann

Hudbu miluji, příběh se zajímavou zápletkou, ale milostná scéna popsaná jako něco naprosto nechutného bez jemnosti.

26.02.2019 2 z 5

Zrzečka pod hvězdami Zrzečka pod hvězdami Michaela Hrachovcová

Krásná kniha, kterou jsme ve školce s dětmi přečetli. Milý příběh s dobrým koncem a nádhernými ilustracemi.

24.01.2019 5 z 5

Třináctý příběh Třináctý příběh Diane Setterfield

Luxusní. ;-) tak dobře napsané, že to snad ani není možné. absolutně vás to pohltí.

07.02.2011 5 z 5

Předčítač Předčítač Bernhard Schlink

Moje první seznámení bylo tak před rokem, šokující a přestro jedinečné. ;-)

07.02.2011 3 z 5