warca komentáře u knih
Hodně pěkný příběh :).
Postavy mi byly sympatické a jejich těžkostí jsem litovala.
Místy byl napínavý a já čekala, jak to jen všechno skončí, přestože to bylo víc než jasné.
Blbost.
Tajuplnost je fajn, ale jen do té míry, než vás začne rozčilovat, že příběh nedává vůbec smysl. Chování postav naprosto nelogické. Někde v první třetině jsem knihu zahodila.
(Myšleno obrazně, četla jsem na mobilu :D)
Viděla jsem představení v Kicperově divadle v Hradci, Lakomec mě opravdu oslovil a pobavil...
Kdy? pro mě bylo spíš zklamání.
Čekala jsem totiž úplně jiný příběh.
Přesto to nebylo tak špatné. Kniha byla čtivá, příběh s detektivní zápletkou zajímavý. Od poloviny jsem nedočetla.
Anotace předvídala příběh sice originální, ale ne příliš záživný. Rychle jsem se začetla a hltala jednu stránku za druhou. Byla to bomba. Hadleyin charakter byl bezchybný. Hlavní hrdinka mi byla blízká a velmi sympatická. Stejně tak i Archer. Byli spolu moc roztomilý. Všechny ty rozhovory se zdály být uvěřitelné a velmi vtipné. Kniha mě rozhodně uchvátila! Originální, čtivé, nápadité, vtipné...
Revizor je klasická satirická komedie, kterou by měl přečíst/ vidět každý. Mně se moc líbila.
Zmatené. Přitažené za vlasy. Bez originální zápletky.
Rozhovory se zdály být nucené a nepřirozené. Hlavní hrdinka byla neympatická. Nedočetla jsem. Velké zklamání.
Velký propadák.
Příběh mi připadá jako dost špatné verze Dreamologie. Děj je málo rozvitý a dost přitažený za vlasy. Hlavní postava zlá a povrchní.
Kniha byla velkým zklamáním.
Byl to celkem originální příběh. Chvílemi čtivý a vtipný. Ale v podstatě bez větší dobrodružné zápletky. Docela zklamání.
Ella byla na ránu a kniha byla nudná.
Wow... Jsem zmatená a uchvácené. Melou se ve mně trochu protichůdné pocity.
Příběh byl opět mimořádně čtivý. Autorka prostě umí čtenáře vtáhnut do děje tak, že od knihy neodlepíte oči.
Skvělé ukončení série!
Začátek knihy byl dost slabý. Nebavilo mě to. Nezaujalo mě prostředí ani postavy.
Druha polovina se potom ale dobře rozjela a příběh jsem si užila. Nemohla jsem se přestat usmívat.
Příběh je plný humorných dialogů, které se mi zdály ale trochu neuvěřitelně. Kdo z mladých by takto mluvil?
Jinak děj se mi líbil, přestože chování Jany mě vytáčelo.
Trochu šok byl závěr, kdy jsem si říkala "ale nééé, takhle to skončit ještě nemůže".
Celkově byl příběh pěkný :)
Příběh byl pěkný. Ale autorka ho jaksi nedokázala správně uchopit. V polovině mě kniha začala nudit. Bylo to zdlouhavé a nezáživné.
Do knihy jsem se pustila s nadšením a chutí. Anotace mě zaujala a začátek knihy vypadal také slibně.
Jenže celou dobu mi uši trhal ten překlad. Netuším, kdo to překládal, ale je to strašný! Copak vy jste si toho nevšimli?
Hlavní hrdinka byla taková tichá a ufňukaná. Nikdy nedokázala pohotově zareagovat. David mě svým vystupováním také nijak neoslnil.
Nechápu, jak může mít tohle tak vysoké hodnocení!
Z knihy jsem opravdu zklamaná.
Krásný originální vánoční příběh. Postavy byly sympatické. Sladké oddechové čtení, ale nic převratného. Pravděpodobně děj knihy brzy zapomenu.
Knížky mě většinou nerozpláčou...(Výjimkou bylo Hvězdy nám nepřály).
Ale přesto teď brečím jak želva. Přestože mě maturita ještě nečeká, je mi z celého příběhu tak strašně teskno. Jsem dočista naměkko. (Nečtěte to :D )
Je to tak dojemné zakončení celé série! Lehkým humorem autorka přikryla tak smutný přelomový rok. Vážně mě to překvapilo a úplně rozložilo...
Další série mě už tolik nenadchla. Příběh byl vcelku zajímavý a čtivý, ale přesto mě nedokázal úplně pohltit a zaujmout.
Hlavni hrdinku jsem moc ráda neměla a je mi docela jasné, jak dopadne její milostný život. (Soudím podle vývoje v první sérii)
Čirou náhodou jsem příběhy "Náhradní kluk" a "Po tvém boku" četla hned za sebou.
A... bylo to oboje stejně super skvělé!
Příběhy asi brzy zapomenu, ale za ten hřejivý pocit při čtení to prostě stojí!
Wow...
Bylo to vážně napínavé, místy mě až mrazilo. Příběh byl opravdu čtivý a líbil se mi.