Wasylka79 komentáře u knih
První díl se mi líbil daleko více.Spise pohádka.
Krátká kniha o vrahovi je pojata velmi jednoduše, žádné dlouhé a zbytečné detaily a okolnosti.Jen mě rušili kapitoly které se prolínají s příběhem co se právě děje ve světě i u nás které jsou více méně politického zaměření.
Celkem zajímavý příběh i zoufalství několika žen z jedné rodiny,aneb když peníze a moc vládnou světu.Kniha se četla dobře a děj plynul.
Přes sílu jsem knihu dočetla,četla se mi velmi těžce a Lízinka o které kniha pojednává nemá v knize téměř žádný prostor.Kniha mě nudila a často jsem se úplně ztrácela v ději.
Povídky byli zbytečně dlouhé a tak trochu mimo můj vkus.Od Kinga jsem čekala malinko víc.
Pohodová kniha o jednom netradičním hotýlku,která neurazí žádného čtenáře.
Kniha se mi četla celkem dobře,ale ten konec no nevim no...Rudá je trilogie tak dojem snad trochu napraví další dva díly.Zatim spíše průměr.
Má první kniha od Kinga a určitě ne poslední.Kniha se četla dobře a ten konec Wau.
Kniha která dává smysl teprve až duševně vyzrajete.Dokonalá kniha která vás obejme.
Když máte nadějí máte všechno!Trochu jsem bojovala se stylem psani,nakonec jsem jsi zvyklá a knihu bych řádila mezi ty lepší.
Knihu hodnotím spíše jako slabší průměr.Velmi zdlouhavé pasáže na pár postav které v knize figurují.
Od autorky jsem četla všechny knihy tiché roky bych nejspíše zařadila jako druhou nejlepší hned po Haně.Určitě se k ní ještě v budoucnu vrátím.
Kniha je nenáročná pro čtenáře.Přibeh je jednoduchý,nikoliv fádní.Zastávka do nitra ženské naivity,aneb když se žena zamiluje.