werunka488 komentáře u knih
Od této Spisovatelky jsem měla možnost přečíst pár knih. A mohu jenom říct že jsem byla znova mile překvapená. Kniha se četla sama, byla tam romantika, láska, akce a hlavně mělo to hlavu a patu. Krásná kniha, mohu doporučit na víkendové čtení.
Toto byla moje první kniha od Harlequin.
Je to krásný příběh, hned mě vtáhnul do děje. Klidně, oddechový čtení.
Toto byla moje druhá kniha od Harlequin.
Tato kniha je krásně napsaná, bylo tak od romantiky, napnutí a šťastného konce.
Kniha se sama o sobě četla sama. Určitě přečtu další. Doporučuji na večerní čtení.
Moje první kniha od autorky. V Kodani jsem nebyla ale líbil se mi popis, děj byl krásný, konec mi příděl trochu rychlý. Jinak super odechovka určitě vyzkouším další knihu.
Krásný romantický příběh. Krásně se to četlo jenom ten konec moc rychlý.
Krásný, romantický příběh který se četl sám. Četla jsem mnoha knih od spisovatelky a nezklamala.
Na tento díl jsem se moc těšila, předchozí díly jsem přečetla jedním dechem a vždy jsem zůstala v čekání na další díl. Poslední díl jsem přečetla stejně jako předchozí díly jedním dechem. Děj mě pohltil a nepustil, bylo tak od všeho trochu (romantika, sex, drama, apod.) Už se těším na další knihy od této spisovatelky.
Kniha je dobře napsaná, začátek úplně super krásně mě vtáhnul a nepustil. Taková letní oddechová četba s romantikou, vtipem a sexem.
Od této spisovatelky moje první kniha, musím uznat že moc dobře napsaná.
Bylo tam od všeho dostatek, příběh byl silný a zároveň romantický. Občas mě Alex štval hlavně na začátku ale od půlky jsem nemohla dát knihu z ruky. Krásný konec. Mohu jenom doporučit
Dobře napsaná kniha, zezačátku to šlo trošku pomaleji, za to od půlky jsem se těšila na konec a zajímalo mě jak to skončí.
Od t0to spisovatelky je to první kniha kterou jsem přečetla. Musím říct že mě příběh vtáhnul a moc dobře se četl. Jediné co mi trochu vadilo byly přestupy z přítomnosti do minulosti. ale jinak super. Určitě vyzkouším další knihy ;)
Za mě moc dobře napsaná kniha.nejvíce mě zaujala obálka knihy. Od této spisovatelky jsem četla první knihu. A mohu jenom říct že super.
Ten děj mě úplně vtáhl a nemohla jsem se odhrnout.
Anneliese a Lachlan ty se k sobě hodily, a ty příběhy které vyprávěl byly boží stejně jako epilog.
Takže mohu doporučit.
S knihou jsme čekala dlouho, bála jsem se že to bude stejný. Ale musím říct že mě děj chytil nemohla jsem se od ní odtrhnout.
Mám moc ráda knihy od těchto autorek.
Ale musím uznat že jsem tuto knihu dlouho odkládala kvůli hodnocením, ale opak byl pravdou. Kniha se od samého začátku četla sama a ten děj mě úplně pohltil.
Krásně napsaný romantický příběh. Mám moc ráda knihy od této autorky i se spojením s Vi.
Mají takový svůj styl psaní že ten příběh se dá číst úplně sám.
Takový oddechový čtení na léto k vodě.
Stejně jako první díl, děj měl všechno. Jenom byl trošku slabší než ten první ale i tak už se nemůžu dočkat na třetí díl. Nejvíce mě zajímá jak to všechno skončí.
ale jinak kniha se čte sama, a líbí se mi jak je psaná. ;)
Musím říct že mě kniha velice překvapila, četla se sama ani odtrhnout jsem se od ní nemohla. Děj má úplně všechno, nejvíce se mi na tom líbila ta originalita. Děj je tak moc silný a konec tak napínavý že hned potřebuji druhý díl. Už se těším jak to všechno dopadne. ;) za mě 5/5
Této knize dávám plný počet bodu, už dlouho se mi nestalo abych knihu přečetla jedním dechem a nechtěla bych jí odložit. Moc krásně napsaný a nechybělo tam napětí, vtip ale trochu romantiky.
Od Marcy Jell jsem přečetla jenom pár knih ale zatím mě úplně nezklamala. Jen tak dál ;)
Kniha se četla krásně, děj mě vtáhnul a držel. Tuto knihu jsem nemohla odložit a to se mi nestává často. Knihy které napsala sama nebo s Keeland mě ještě nezklamaly.
Tato kniha se četla úplně sama. Krásný děj ve kterém nechyběla romantika, napětí, vtip ale i emoce.