witko komentáře u knih
Nemůžu říct, že bych byl vyloženě z celé trilogie unešen, ale musím ještě jednou před autorem smeknout. Vzal si velké sousto a docela dobře se stím popral. Propijt spoustu Verneových knih a postav do jednoho příběhu a světa. I přes pár výčitek nakonec spokojenost.
Už jsem si zykl na Neffovo pojetí a dá se to celkem číst. Jo, kdybych byl mladší, tak by to dostalo bodů asi víc. Přeci jen je to literatura pro mládež.
Poměrně čtivý a chytlavý, ale krátký. Snad další díly mne více uvrhnou do světa Mass Effectu.
Tenhle díl se mi nečetl tak dobře jako první. Začalo mne to bavit teprve když opustil město a to bylo až ke konci. A to je málo.
Solidně napsaný, místy pomaké tempo aby vzápětí nabralo na dramatičnosti. S úkoly si mohl autor trochu více pohrát. Jinak spokojenost.
Hledání odpovědí na otázky kdo, jak a proč, mne nutilo číst každou volnou chvilku, kterou jsem měl. Kniha mne pohltila a na konci vyplivla ne až tak spokojeného z odpvědí.
Poměrně dobře napsaná historická rubačka s nezdolným hrdinou.Nevín jak tuto knihu uchopit, některé věci mi přišli přitažené za vlasy a hrdinovi jsem to moc nevěřil, ale svůj úkol splnila. Místo večerní televize je lepší mít knihu v ruce.
Zajímavé tipy na cvičení paměti. Některé postupy mi sedly více, některé méně. Až čas ukáže jestli to mělo nějakou kladnou odezvu. Ale teď si momentálně nemohu na něco vzpomenout, co jse tu chtěl vlastně ještě napsat.
Kniha čtená téměř jedním dechem. Nedokázal jsem se od ní odtrhnout, autor mne mile překvapil a nemůžu si pomoci, tohle bych od našeho spisovatele nečekal. Příspěvěk níže pode mnou podtrhuji, taky mi to přišlo jako z pera J.Rollinse.
Ze začátku trošku línější rozjezd, ke konci mi přilo, že už to má lepší spád. Celkově to není špatné.
Pěkný příběh o padělku jednoho obrazu a zvědavém fotografovi. Příjemné čtení.
Určitě se v serii neztratí. Byly už lepší díly, ale i tady jsem se dobře pobavil.
Klasická červená knihovna ve sci-fi oblečku. Nejdřív ho nenávídí, pak ho miluje aby pak zmizela, na čež si uvědomí že bez něj nemůže být, plus happy end.
Poměrně zajímavý svět, téměř akce střídá akci a hrdina co si získal mé sympatie. Určitě si přečtu další díly.