witko komentáře u knih
Konec mi přišel takový ušitý horkou jehlou. Škoda, také jsem se těšil na velkolepé finále. Nu což, jdu se podívat po dalším díle.
Tato kniha se četla velmi lehce. Bonus pro mne jako kladeňáka, že se děj odehrává na mne známých místech.
Přestože tenhle žánr mám rád, tak tady se mi nějak zajídá to neustále Glebovo štěstí , které mu neustále padá do klína. Na druhou stranu se mi líbí větší zapojení děje v reálu a na tu linku jsem zvědavější více.
Tak tohle se mi četlo opravdu lehce a slovní přestřelky mě hodně bavily.
Pro mne to bylo chvílemi zmatečné a vůbec jsem nebyl shopem odhalit v příběhu o co šlo. Má dedukce utrpěla pořádný políček do tváře.
Po ruských či ukrajinských autorech konečně česká LitRPG. Začetl jsem se a neodložil dokud jsem nepřečetl celou knihu. Bohužel jsem udělal chybu, že jsem nepočkal až vyjdou další díly. Jak to tak vypadá, dá si Fragment na čas jako u jiných titulů. Bohužel.
Je to taková lehká fantasy, která mě hodně bavila a místy i rozesmála. Meč a jeho průpovídky skvěle bavily. Díky za takový příběh a doufám, že bude pokračování.
Pořádně čtivé military space opera sci-fíčko. Že by další oblíbený autor z domácích luhů a hájů?
Tenhle příběh včetně hlavní hrdinky mě moc neoslovil. Přišlo mi to takové mdlé.
Po dlouhé době návrat k Harrymu a musím říct, že to tedy byla jízda! Přijde mi to čím dál lepší.
Trošku jiný Heteša než jsem zvyklý. Bude mi trvat dlouho než to zpracuji. Myslím že umí napsat lepší příběhy, jak již ukázal.
Těšil jsem se na setkání těchto dvou hrdinů v jedné knize, očekával jsme větší spolupráci proti přesile, ale to je můj problém. Číst se to dalo, ale uvítal bych aspoň jednou u knihy mapu prostředí, kde se děj odehrává.
Další Lars opět utekl jako voda. Baví mne autorovi hlášky a přirovnání, Mě by tahle spojení ani nenapadla.
Ani jsem se nenadál a kniha byla přečtena na jeden zátah. Dobrý, svižný děj. To je radost číst.
Nemohu si pomoci, ale trošku mi tam chybělo víc bitev. I tak je to velmi povedená série. Oleg prošel velkou proměnou a rád bych se do Zrcadlového světa rád vrátil, zajímala by mne mořská linka. Tak snad někdy v budoucnu.
Celá série se mě bavila, místy jsem se i zasmál. Hodně se mi líbil vyprávění formou divadelní hry.
Tato hrdinka od Heteši mi padla do oka. Sice to není tak nahláškované jako většina jeho knih, ale příběh mne velmi zaujal a moc jsme si čtení užil. Tenhle autor mě prostě umí pořádně zaujmout a pobavit. Těším se na další knihu.
Pro mne tak trochu jiný Verne než jakého jsem zatím četl. I tak mne román bavil.