witko witko komentáře u knih

Finále Finále Dmitrij Rus

Konec mi přišel takový ušitý horkou jehlou. Škoda, také jsem se těšil na velkolepé finále. Nu což, jdu se podívat po dalším díle.

15.10.2024 3 z 5

Ovál Ovál Jiří Homola

Tato kniha se četla velmi lehce. Bonus pro mne jako kladeňáka, že se děj odehrává na mne známých místech.

25.09.2024 4 z 5

Dluh Dluh Dmitrij Rus

Přestože tenhle žánr mám rád, tak tady se mi nějak zajídá to neustále Glebovo štěstí , které mu neustále padá do klína. Na druhou stranu se mi líbí větší zapojení děje v reálu a na tu linku jsem zvědavější více.

08.09.2024 3 z 5

Tikot Tikot Dean Koontz

Tak tohle se mi četlo opravdu lehce a slovní přestřelky mě hodně bavily.

29.08.2024 4 z 5

Hříchy pro pátera Knoxe Hříchy pro pátera Knoxe Josef Škvorecký

Pro mne to bylo chvílemi zmatečné a vůbec jsem nebyl shopem odhalit v příběhu o co šlo. Má dedukce utrpěla pořádný políček do tváře.

26.08.2024

Kód Mýtina - Zpátky ve Hře Kód Mýtina - Zpátky ve Hře Vojtěch Hlavenka

Po ruských či ukrajinských autorech konečně česká LitRPG. Začetl jsem se a neodložil dokud jsem nepřečetl celou knihu. Bohužel jsem udělal chybu, že jsem nepočkal až vyjdou další díly. Jak to tak vypadá, dá si Fragment na čas jako u jiných titulů. Bohužel.

04.07.2024 4 z 5

Meč a jeho rytíř Meč a jeho rytíř Radovan Kolbaba

Je to taková lehká fantasy, která mě hodně bavila a místy i rozesmála. Meč a jeho průpovídky skvěle bavily. Díky za takový příběh a doufám, že bude pokračování.

05.06.2024 5 z 5

V jámě lvové V jámě lvové Jakub Mařík

Parádní a nečekaný konec.

23.04.2024 5 z 5

V mrtvé zóně V mrtvé zóně Jakub Mařík

Pořádně čtivé military space opera sci-fíčko. Že by další oblíbený autor z domácích luhů a hájů?

19.04.2024 4 z 5

Kdyby to věděla Kdyby to věděla Blake Pierce

Tenhle příběh včetně hlavní hrdinky mě moc neoslovil. Přišlo mi to takové mdlé.

28.03.2024 3 z 5

Pentagram Pentagram Jo Nesbø

Po dlouhé době návrat k Harrymu a musím říct, že to tedy byla jízda! Přijde mi to čím dál lepší.

22.03.2024 5 z 5

Universalchymie Universalchymie Petr Heteša

Trošku jiný Heteša než jsem zvyklý. Bude mi trvat dlouho než to zpracuji. Myslím že umí napsat lepší příběhy, jak již ukázal.

19.02.2024 3 z 5

Koniáš & Bakly - Mrtví muži Koniáš & Bakly - Mrtví muži Miroslav Žamboch

Těšil jsem se na setkání těchto dvou hrdinů v jedné knize, očekával jsme větší spolupráci proti přesile, ale to je můj problém. Číst se to dalo, ale uvítal bych aspoň jednou u knihy mapu prostředí, kde se děj odehrává.

01.01.2024 3 z 5

Lars mele maso Lars mele maso Daniel Gris

Jestli to je poslední Lars tak mi bude docela chybět.

24.12.2023 4 z 5

Lars pod palbou Lars pod palbou Daniel Gris

Další Lars opět utekl jako voda. Baví mne autorovi hlášky a přirovnání, Mě by tahle spojení ani nenapadla.

20.12.2023 5 z 5

Lars útočí Lars útočí Daniel Gris

Ani jsem se nenadál a kniha byla přečtena na jeden zátah. Dobrý, svižný děj. To je radost číst.

19.12.2023 5 z 5

Zakladatel Zakladatel Alexej Osadčuk

Nemohu si pomoci, ale trošku mi tam chybělo víc bitev. I tak je to velmi povedená série. Oleg prošel velkou proměnou a rád bych se do Zrcadlového světa rád vrátil, zajímala by mne mořská linka. Tak snad někdy v budoucnu.

17.12.2023 5 z 5

Skeldal Skeldal Jindřich Rohlík

Celá série se mě bavila, místy jsem se i zasmál. Hodně se mi líbil vyprávění formou divadelní hry.

16.12.2023 5 z 5

Co to žere a kde to spí Co to žere a kde to spí Petr Heteša

Tato hrdinka od Heteši mi padla do oka. Sice to není tak nahláškované jako většina jeho knih, ale příběh mne velmi zaujal a moc jsme si čtení užil. Tenhle autor mě prostě umí pořádně zaujmout a pobavit. Těším se na další knihu.

01.11.2023 5 z 5

Sever proti Jihu Sever proti Jihu Jules Verne

Pro mne tak trochu jiný Verne než jakého jsem zatím četl. I tak mne román bavil.

28.09.2023 3 z 5