witko komentáře u knih
Nebylo to takové na co jsem od tohoto autora zvyklý. Snad další kniha bude lepší.
Poměrně jasná záležitost jak to dopadne, jen byla otázka, kdo všechno zemře, než příběh doběhne na konec.
Nápad dobrý, ale na mne se to hodně vleklo. Nemělo to takový spád, jaký bych u této literatury očekával.
Je vidět že i goblin může být dobrý námořník. :-) Jsem natěšen na Amru jako letce.
Zajímavě pojatý western s prvky fantasy. Moc se mi líbila autorova fantazie s vymýšlením jmen. Horší už to bylo s dlouhými popisky ohledně historie světa ve kterém se děj odehrává. Přišlo mi, že místo aby děj gradoval, se to spíš rozdrobilo a některé pasáže mě vyloženě nudily.
Byl jsem zvědav na další svět LitRPG a nebyl jsem zklamán. Četl jsem od Atamanova Ochránce perimetru a těšil se na svět ve fantasy. Ten se mi líbí víc než ten předchozí. Také mě oslovila dějová linka v realitě a jsem zvědav, kam nás autor dovede.
Nesmál jsem se tolik jako v první knize, ale přesto mne kniha bavila.
Škoda že celá tahle série byla krátká.
Ještě že u nás poslední dva díly dali do jednoho vydání. Neumím si představit ty reakce tady. :-) Pravda je, že ten konec nebyl tak dobrý, jak by si série zasloužila. Přišlo mi, že to autor moc dobře nepromyslel a ke konci nevěděl co s tím. Škoda.
Těším se na další knihy z tohoto žánru.
Pjakinovi analýzy pravidelně sleduji a tak když byla k mání jeho kniha, neváhal jsem. Zajímavé postřehy a informace. Stojí za přečtení.
Moc jsem se těšil na další knihu z tohoto žánru a nebyl jsem zklamán. Dostal jsem to, po čem jsem toužil. Už aby vyšli další díly.
Příjemné překvapení v podobě domácí historické fantasy. Moc povedené.
Další skvělá jízda po Rošáru. Hrdinové mě oslovili a dějové linky mě baví čím dál víc. Jsem zvědavý, jak to bude dál.
Knihu jsem, začal číst až po té, co jsem viděl v TV dvoudílný film na její motiv. Jaké bylo překvapení, že film s knihou neměl nic společného krom hlavního hrdiny.
Nicméně četba mne velmi bavila, líčila velmi uvěřitelně, co se asi klidně může v naší společnosti dít. Jestli bude další díl, určitě ho neminu.
Těšil jsem se na finále a po přečtení zústavá jakási pachuť zklamání. Konec pro mne nečekaný. Jinak četlo se to opět skoro samo. Těším se na další knihy tohoto žánru.
Obdivuju Sandersonovu fantazii a lehkost, s jakou dokáže vykreslit jiné světy. Příběh mě pohltil a při čtení kolem mne létali veselí spreni nadšení a ke konci se k nim přidal spren zvědavosti, jak bude celá tahle sága pokračovat.
Po dlouhé době se v sérii taky objevily i jiné postavy než jen JFK. Za mě dobré čtivo.