witko komentáře u knih
Povedený dobrodružný příběh, který má snad vše, co čtenář očekává. Docela by se mi líbilo filmové zpracování.
Velice dobře se mi to četlo. Trošku jsem předvídal kdo za tím asi je, ale ten otevřený konec mě překvapil. Tak nevím jestli druhý díl bude začínat, tam kde tento skončil. To se brzy dozvím, neboť určitě budu ve četení Larse pokračovat.
Pro mě příjemné překvapení. Trochu mi dělá problém pochopit prachovou magii, je to určitě zajímavý způsob a jsem zvědavý na pokračování.
Krátký vhled do života jedné naší spisovatelky. Kniha ve mě vzbudila větší zájem o ní.
Poměrně zajímyvý náhled na celosvětovou paniku jménem Covid19. Jak moc blízko je pravdy? Osobně si myslím, že bude blž, než si většina lidí myslí.
Vyníkající čtení. Nenapadlo by mne, že o těchto událostech lze psát tak poutavě. Kniha nenudila, dozvěděl jsem se i spoustu nových věcí. Rád jsem si ji přečetl.
Pod dojmem doporučení jsem čekal větší porci humoru. Nicméně kniha nenudila. Takový letní, lehké odpočinkové čtení.
Některé praktiky byly pro mne šokující. Na druhou stranu, kdyby v tom člověk byl od mala, tak bu mu to divné nepřišlo. Třeba si to samé myslí oni o nás. Je škoda, že autor neměl aspoň jednu svoji zkušenost na vlastní kůži. I když to by byl asi zase jiný žánr, že.
Docela zajímavý výcuc z oblasti sexu letem světem.
Musím říci, že sektor Hirano mi bude chybět. Moc se mi v tomtou koutku vesmíru líbilo a určitě bych se nezlobil, kdybych se do něj mohl ještě jednou nahlédnout. Řekl bych, že se autor dobře vypsal a knihy mi přišly čtivější a čtivější.
Tuhle literaturu moc nevyhledávám, ale musím říct, že mne tato kniha tolika zajímavými informacemi dostala. Pěkně poodhalená opona z 2.sv. války.
Zaujalo mne pěkné hraní si se slovy, jinak nevím, co tím autor vlastně myslel.
Další příběh vyšetřovatele Oldřicha z Chlumu a jeho pomocníků je za mnou. Jako vždy, čte se to téměř samo.
Při čtení této knihy jsem si říkal, kam to všechno povede a jaký to má vlastně za cíl, vyprávět takovýhle příběh. Přesto že jsem nechápavě kroutil hlavou, kniha ve mne zanechala jakýsi divný pocit, kniha mi nedávala smysl a přesto ji považuji za zajímavě napsanou.
Měl jsem co dělat, abych knihu vůbec dočetl. Nesedla mi. Zkusím ještě nějakou od tohoto autora, ale nevím, nevím.
Dobrá kniha. Mrzí mne, že se postava Holly představí až téměř na konci příběhu.
Trošku předvídatelný konec, což není na závadu. Dobře se to četlo.
Po dlouhé době a po zhlédnutí několika filmových podob jsem se dostal konečně ke knize. Jako vždy vítězí na celé čáře kniha.