WODAUS WODAUS komentáře u knih

Vraní dívka Vraní dívka Erik Axl Sund

"Jen pro silné povahy" ... no to asi není moc pravda, ale jinak mě kniha doslova uchvátila. Dost mě překvapila. Právě jsem jí dočetla a jsem nadšená. Z počátku jsem sice byla chvílemi maličko zmatená, ale potom mi vše do sebe zapadlo a je to super.

28.06.2014 5 z 5

Holčička, která měla ráda Toma Gordona Holčička, která měla ráda Toma Gordona Stephen King

King mě před lety ohromil Černočernou tmou ... Letos v lednu jsem si na něj vzpomněla a zkusila si přečíst Carrie. To bylo slabé, ale dobré čtení v celku. Tak jsem zkusila potlačit obavu z toho, že další kniha bude ještě horší a přečetla jsem Pytel kostí. Byl úžasný. Vážně mě bavil. Tudíž jsem neváhala a sáhla za nedlouho po další "kingovce" - Holčička, která měla ráda Toma Gordona. A tím mě King zklamal. Celou dobu jsem čekala něco, nějaký zvrat, něco ... Nic. Nutila jsem se do dočítání a hodně si rozmyslím jestli ještě něco od něho přečtu.

12.06.2014

Kurtizána: Příběh ženy, která okouzlila krále Kurtizána: Příběh ženy, která okouzlila krále Gillian Bagwell

Po knize jsem sáhla v městské knihovně náhodou se slovy "to by mohlo být dobré" ... Dobré? Vážně výborné. Moc se mi líbil autorčin způsob vyprávění.

11.06.2014 4 z 5

Ztracený svět v podzemí Ztracený svět v podzemí Roderick Gordon

Super příběh, super nápad,těším se na další díl :) Ovšem nenávidím se za to, že jsem si přečetla i prolog. To byla strašlivá zrada od autorů....

20.04.2014 4 z 5

Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Dalo by se říct, že to bylo trochu moc .. Takové překombinované. Ale rozhodně byla kniha lepší než -li předešlý díl. Nenáročná poutavá četba. Konec byla výborný. Líbí se mi, že autorka nakonec popsala začátek jejich vztahu, také jeho pohledem. Mrzí mě jediné. A to jest, že příběh skončil. :)

29.03.2014 5 z 5

Patnáctiletý kapitán Patnáctiletý kapitán Jules Verne

Nikdy jsem J.V. nečetla i když se říká že je literatura pro dědi jako stvořená. Možná je to tím, že už na to nemám věk, ale kniha mě zklamala. V některých částech až nudila. Asi už ne nedonutím číst od něj další knihu, ale kdo ví ...

06.02.2014 2 z 5

Archa Archa Boyd Morrison

Čtivé, napínavé, zábavné. :) Povedená kniha. Četla jsem ji hned po vydání a od té doby nedočkavě čekám na autorovo další dílo. :)

17.08.2013 3 z 5

Žena v černém Žena v černém Susan Hill

Nikdy jsem neoznačila film natočený podle knihy povedenějším nežli je kniha samotná. V tomto případě to tak ale je. Ovšem na druhou stranu i kniha je velice čtivá a napínavá. :)

17.08.2013