WODAUS komentáře u knih
"Jen pro silné povahy" ... no to asi není moc pravda, ale jinak mě kniha doslova uchvátila. Dost mě překvapila. Právě jsem jí dočetla a jsem nadšená. Z počátku jsem sice byla chvílemi maličko zmatená, ale potom mi vše do sebe zapadlo a je to super.
King mě před lety ohromil Černočernou tmou ... Letos v lednu jsem si na něj vzpomněla a zkusila si přečíst Carrie. To bylo slabé, ale dobré čtení v celku. Tak jsem zkusila potlačit obavu z toho, že další kniha bude ještě horší a přečetla jsem Pytel kostí. Byl úžasný. Vážně mě bavil. Tudíž jsem neváhala a sáhla za nedlouho po další "kingovce" - Holčička, která měla ráda Toma Gordona. A tím mě King zklamal. Celou dobu jsem čekala něco, nějaký zvrat, něco ... Nic. Nutila jsem se do dočítání a hodně si rozmyslím jestli ještě něco od něho přečtu.
Po knize jsem sáhla v městské knihovně náhodou se slovy "to by mohlo být dobré" ... Dobré? Vážně výborné. Moc se mi líbil autorčin způsob vyprávění.
Super příběh, super nápad,těším se na další díl :) Ovšem nenávidím se za to, že jsem si přečetla i prolog. To byla strašlivá zrada od autorů....
Dalo by se říct, že to bylo trochu moc .. Takové překombinované. Ale rozhodně byla kniha lepší než -li předešlý díl. Nenáročná poutavá četba. Konec byla výborný. Líbí se mi, že autorka nakonec popsala začátek jejich vztahu, také jeho pohledem. Mrzí mě jediné. A to jest, že příběh skončil. :)
Nikdy jsem J.V. nečetla i když se říká že je literatura pro dědi jako stvořená. Možná je to tím, že už na to nemám věk, ale kniha mě zklamala. V některých částech až nudila. Asi už ne nedonutím číst od něj další knihu, ale kdo ví ...
Čtivé, napínavé, zábavné. :) Povedená kniha. Četla jsem ji hned po vydání a od té doby nedočkavě čekám na autorovo další dílo. :)
Nikdy jsem neoznačila film natočený podle knihy povedenějším nežli je kniha samotná. V tomto případě to tak ale je. Ovšem na druhou stranu i kniha je velice čtivá a napínavá. :)