WowKokinko

Ach to mládí :) ach ta láska :) a co vše jsme schopni pro ni udělat. Pěkné drama ikdyž závěr trochu uspěchaný

prostě Carter. Hnusné, brutální, geniální, úžasné. Nejvíce děsivé mi přišlo hlasování lidí! A že hlasovali!! ach jak jsme zkažení a zlí.

Rozhodně lepší než první díl :) pro mne takové oddechové čtení na jedno odpoledne :)

Bohužel mě to nezasáhlo a nebavilo, knihu jsem přečetla ale určitě se k ní nevrátím :) asi nejsem na poezii dělaná

Když jsem knihu dočetla musela jsem si dát pár dní na rozmyšlenou líbila se mi ? nelíbila?? nakonec jsem ji nesrovnávala s předchozími díly ale beru ji jako začátek nové série a tehdy musím říct, že líbila!!! vysvětluje spoustu věcí z dědečkova života a úplně jsem chápala Jacobovu touhu po novém dobrodružství... ale Emma? ta mě štve :D

Silná kniha, u některých částí jsem se chytala za hlavu jak může být tak šílená O_o

tuto knihu nejvíce vystihne rčení mnoho povyku pro nic :( já byla zklamaná

Historky ze zvrácené společnosti, která se nebojí ničeho aby dosáhla uspokojení....je to hodně perverzní, ale celkem to stojí za přečtení, ale je to jen pro opravdu silné povahy

Kniha mne velmi překvapila, i přesto, že je to určené pro mladé se mi strašně líbila a dalo se tam najít spoustu hlubších myšlenek :) těším se na další díly a na to jak to dopadne s hlavními hrdiny

Kniha přečtená velmi rychle, děj svěží strašidelný a kdybych četla knihu v noci tak se celkem slušně bojím. Nejvíce se mi líbilo postupné odhalovaní tajemství rodiny Ashburnů :)

výborné zakončení Louise Clarkové :) a úplně jsem se v ní viděla ohledně Samové kolegyně :)

Druhý díl stejně jako předchozí se četl rychle a svižně. Provázanost dvou případů vás udrží v napětí a závěr no jako to snad nikdo nemohl čekat :)

Kdyby to nebylo pokračování tak bych byla nadšená a knize dala pět hvězd, bohužel takto musím porovnávat a na první díl to nemá :)každopádně dílo a příběh krásný a opět i slza ukápla :)

Lepší než předchozí díl. Opět se to čte samo. Ale pořád to není ono.

Jelikož čtu náročnější detektivky, tak mi tahle přišla jako oddechovka. Fajn napsané, lehce se čte, ale není to až taková bomba.

Ze začátku trošku nuda, trvalo mi než jsem se začetla, ale stálo to za to. V hlavní roli hmyz, velice zajimavé. A ta Sachsová se mi líbí víc a víc, neskutečná svéhlavá ženská :)

Pohádka pěkná, ale neříkala reklama něco o královně hororů? trošku rychlokvaška mi to přišlo

Silná kniha s drsným závěrem. Četla se dobře a text nebyl složitý, ale bohužel mi tam něco malinko chybělo na to jak je z ní každej paf :)

Knihu se mi četla celkem těžko, psychologicky zajímavá, ale pro mne nic uchvacujícího

Závěr super ale dostat se k němu byl boj.. Tenhle styl mi nesedl :(