xindl007

Pěkná knížka. Je o hledání sama sebe a vyrovnávání se s obrovskou životní ztrátou. Zpočátku fakt hodně smutná,postupně však hlavní hrdince svítá na lepší zítřek

Opět jsem z knížky nadšená , líbila se mi podstatně více než první díl. I zde můžeme nahlédnout do nitra člověka, provázeného svými vlastními démony. Děj samotný nemá žádné velké zvraty, ale třesu se při představě, kolik dětí různě ve světě má podobný osud jako hlavní hrdina, jen ten jejich není romantika a nekončí šťastně jako v knížce

Zpočátku mi Beth byla hrozně nesympatická. Její slovník, její chování, to jak odhání člověka, kterému na ní záleží - zkrátka všechno. Ale když člověk pronikne pod jádro problému, pochopí.

Viděla jsem šifru mistra Leonarda, čili pro mě nebyl autor úplně neznámý. Ale prostředí americké politiky? Jejda. Ve finále jsem byla mile překvapená. Knižka je napínavá od začátku do konce a nutí člověka přemýšlet nad věcmi mezi nebem a zemí. Na to kdo, jak a kdy tahá za ty pomyslné nitky v celém systému? A je tomu tak i doopravdy? A kdo je kruci ten "patron" ?

Za tuto knihu jsem nesmírně ráda. Ve zdravotnictví se pohybuji již 20 let a skutečně jde vše od 10 k 5. Laiku, přečti si, pošli dál.... jen tak dokážeme přinutit jednak potravinářské firmy - aby nám dál necpaly svoje blafy a jednak farmaceutické, aby nám necpaly léky, které nám nepomůžou - a daší knihy tohoto autory navazují a stojí rovněž za to :)

Tahle knížka patří ty lepší od Woodiwiss. Historické romány mám ráda a když je v pozadí pomalu se rodící láska, jež překonává všechny nástrahy... potěší to romantickou duši čtenářky.

Kniha se mi četla moc dobře. Od detektiva Rhyma a Sachsové jsem si na chvilku odpočinula a teď jsem jako vždy hltala příběh, který ještě neznám. Určitě mě nezklamal. Pořád má drive jako vždy. Stále mě dokáže překvapit a tuto dvojci prostě miluju.

Děj, odehrávající se v Ostravě? To ani náhodou. O Ostravě není zmínka, ba ani pípnutí o ní. Chtěla jsem si ji zařadit do čtenářské výzvy... Jediné o čem je pípnutí je Opava. Ale to je od Ostravy snad hodně daleko. Jako psát o Kladně místo o Praze či o Prostějově místo o Olomouci.
Jinak kniha mě docela bavila, znám rozhodně lepší , ale i horší. Takže pro mě průměr.

Hodně dávno jsem shlédla film, kde byla podobná zápletka. Žena, která žila dva životy. Jeden s rodinou v domečku na venkově, druhý po usnutí uprostřed velkoměsta. Nevíte někdo název? Ráda bych se na něj podívala znovu. Tato kniha byla podobná. Ve finále to dopadlo přesně obráceně, než ve zmiňovaném filmu, ale i tak jsem se do knihy začetla a bavila mě. Jistě, v určitém okamžiku už čtenáři dokáží s přesností říct, který z příběhů je fikce a který realita, přesto přečteno jedním dechem a líbilo se mi to.

Hotovo, dočteno. Nakonec se mi po této sérii bude i trochu stýskat. Rozhodně je Božský nejvíc akční a vtipná kniha ze všech předchozích. A ze všech párů, které mi mohly vyrazit dech vyhrála jednoznačně Sára s Maxem, protože to jsem skutečně nečekala.

Sex , sex a sex. Hlavní hrdinové řeší své problémy přes něj a ne jinak. Nečekejte žádný složitý děj, pouze rozptýlení od všedního dne a starostí. Ale jako oddechovka - proč ne.

Jsem za tuto knížku ráda. I když tu dějově nejsou žádné zvraty, i přesto se tu odehrává boj. Vnitřní boj člověka trpící depresí. Jak moc to tito lidé mají těžké, si leckdo neuvědomuje,ale tato kniha vám pomůže. Pomůže je pochopit, nahlédnout do jejich nitra.

Mně se knížka rovněž líbila. V knihách podobného typu je každý druhý děj stěží uvěřitelný, ale proto je člověk přece čte, aby se trošku odpoutal od běžných starostí a zasnil se. Dávám 4 *

Nora mě nezlame. Její vícedílné ságy mám ráda. I když je ten scénář více či méně stejný, mění se prostředí, mění se lidé, jejich povolání a povahy , a pokaždé čtu na jeden zátah.

Kniha se mi líbila. Nevím kde přesně, ale někde v určitém momentu mi to došlo, co je tím tajemstvím, než ho Layana sama pak čtenářkám objasní. Zajímavý příběh, zaslouženě 5*

Rozhodně zajímavá kniha. Trošku zase něco jiného, než jsem četla dosud. Jeden vyšetřovatel uvízne ve slepé uličce, předá případ dál, druhý se o kousek někam posune a předá dál atd.

Tato kniha mě bavila moc. Občas jsem Hortense v duchu nadávala, jak může být pořád dokola tak naivní , s prominutím, koza, ale dostala rozum, díky bohu!

Knížku jsem si vybrala jen kvůli čtenářské výzvě. Výhoda pro mě, že nemá moc stran. Jistě se najdou čtenáři, co knihu ocení. Já bohužel spadám do té druhé kategorie.

Jsou knihy, kde je těch 500 stran skutečně nabitých nějakým dějem. Tady jsem úplně nepochopila, o co paní autorce šlo. Celkově hodnotím knížku kladně, ale mohla ušetřit trošku naše lesy...

Kniha se rozhodně dá číst. Taková pohodová oddechovka, jak již bylo zmíněno níže. Ale proč hlavni hrdinku poslala její matka do Afriky jsem jaksi nezjistila.