Žampion Žampion komentáře u knih

Divoká hraběnka Divoká hraběnka Hannah Howell

Hannah Howell to prostě umí. Pěkné počteníčko.

24.06.2024 5 z 5

Guvernantka Guvernantka Arnette Lamb

Parádní historická romance. Velmi pěkně napsáno, tedy až na ten konec. Tak pěkně propracovaný děj, a tak odflaknuty konec. Škoda.

22.06.2024 4 z 5

Rivalové Rivalové Vi Keeland

Prostě paráda. Tahle hate to love je prostě mňam. A pak nebetyčná romantika na konec. Doporučuji.

21.06.2024 5 z 5

Životní šance Životní šance Jayne Ann Krentz

Moc ráda čtu tuhle autorku /pod jakýmkoliv pseudonymem/. Je to uklidňující pohodové čtení. Vždycky se k ní ráda vracím. Mimochodem fráze:
- Kdes byla celý můj život?
- Čekala jsem na tebe.
je nejvíc romanťárna na světě.

20.06.2024 4 z 5

Chci tě Chci tě Jen Frederick

Miluju mafianské eroťárny. Tady bylo všechno, ale... Já nevím nemělo to šťávu. Bylo to pěkný, ale ...

19.06.2024 4 z 5

Důvodné pochybnosti Důvodné pochybnosti Whitney G. (p)

Mám ráda vtipné romanticko-erotické knížky. Tady bylo všeho akorát. Pěkné, moc pěkné.

18.06.2024 5 z 5

Hořím pro tebe Hořím pro tebe J. T. Geissinger

Super, vtipné a příjemné čtení. Moc jsem se pobavila. Mimochodem ... a i kdybys hořel, nepočůrá tě ... je TOP hláška.

17.06.2024 5 z 5

Chlap snů Chlap snů Kim Jones

5 a kdyby se dalo dám těch hvězdiček ještě víc. Pecka, ještě teď se směju. Velká převeliká škoda, že u nás nevyšlo knih od Kim Jones víc. Mimochodem na dvoulitorovou láhev Coca-coly už se nikdy nebudu dívat stejně.

14.06.2024 5 z 5

Dobrodružství v Karibiku Dobrodružství v Karibiku Jayne Ann Krentz

Mám ráda knihy od této autorky žádné velké zvraty, ale rýchle plynulý děj. A láska až za hrob. Na deštívé depresivní dny ideální.

14.06.2024 4 z 5

Oddanost Oddanost Helen Hardt

Uff, myslela jsem si, že to bude jednoduché, rychlé čtení jen tak na uvolnění. Spletla jsem se. Přečetla jsem prvního bratra a myslím, že si dám na odreagování opravdu něco jednoduchého, než se pustím do dalšího bratra. Jinak knihy se čtou opravdu dobře má to spád. Jen těch čičin tam bylo fakt moc. Určitě si ale serii dočtu.

14.06.2024 5 z 5