Žampion Žampion komentáře u knih

Království hříchu Království hříchu Meghan March

Achjo a je tu konec. Překvapivé vyústění tehle drsné dark romance. " Slíbil jsem, že se ti nic nestane , a nesplnil jsem to. To je něco, s čím budu muset žít do konce života."
Jo bylo to drsně krásný.

09.09.2024 5 z 5

Vzdorující královna Vzdorující královna Meghan March

Masakr. Opět pekelná jízda. " Můžeš si tvrdit, co chceš, ale oba dobře víme, že se ti to líbí. Tvoje tělo na rozdíl od tvé nevymáchané pusy nikdy nelže." Honem na další díl. Co teď jako po tý střílečce???

09.09.2024 5 z 5

Nemilosrdný král Nemilosrdný král Meghan March

Ach tyhle mafiánské romance, to je moje smrt. Bylo to teda pořádný vzrůšo.
" Neopovažuj se stydět za cokoli, co se mezi váma stalo. Říkala jsem ti, že je to chlap, kterýmu by ses měla vyhnout. Chlapi jako on v tvým světě neexistujou. V tý hře, kterou na tebe zkouší, nemůžeš vyhrát."
Jdu na další. Co jako ten ne už mrtvý manžel?????

07.09.2024 5 z 5

Skandální titulky Skandální titulky L. J. Shen

Tyhle nepřátelé s výhodami to je jízda. Od začátku až do úúúúplného konce.

06.09.2024 5 z 5

Pan Masters Pan Masters T. L. Swan

Tak to byla jízda. Naprosto skvělý. Děj předvídatelný, ale tak moc humorně popsaný, že se u toho musím šklebit jako blázen. Prostě pecka. Mimochodem "chodidlový honibrk" je prostě topovka.

05.09.2024 5 z 5

Nero Nero Sarah Brianne

Tak jako, to mě dostalo. Nechci, vážně nechci, ani pomyslet, že by se něco takového doopravdy dělo. To byl masakr. Kniha dost dobrá, pokud to beru jako smyšlený příběh. Taková realita by mě dostala do blázince.

04.09.2024 5 z 5

Utajené city Utajené city Jayne Ann Krentz

Tak to bylo príma čtení. Když se chladný, arogantní podnikatel dostane do umělecké komunity lidí, kteří žijí současně ve dvou rovinách existence, z niž jednu považují za skutečnou a ta druhá zřejmě existuje jenom v jejich hlavách. Dost jsem se pobavila.

03.09.2024 5 z 5

Odvržená milenka Odvržená milenka Michelle Celmer

Bylo to překvapivě pěkné a čtivé.

02.09.2024 4 z 5

Pro krásné oči Pro krásné oči Rexanne Becnel

Moc pěkné. Historická romance s velmi smutným podtextem.
" Nelidské krutosti. Problém byl v tom, že válečné násilí bylo vlastně naprosto lidské. Ona, která tak dobře znala les a hory, všechna divoká místa a zvířata Walesu, už uměla posoudit, že žádné zvíře nedosahuje krutosti běžného pěšáka."

02.09.2024 5 z 5

Podvedená Podvedená Diana Palmer

Umím si tuto harlekýnku představit jako klasickou rozepsanou knihu. Moc ráda bych si jí přečetla.

30.08.2024 4 z 5

Království snů Království snů Judith McNaught

Nooo, tak to bylo opravdu úchvatné, dojemné a super. Jako vážně. Byla to nádhera.

29.08.2024 5 z 5

Prokletá nevěsta Prokletá nevěsta Rexanne Becnel

Tak jo, to byla naprostá paráda. Drsná, romantická, sexy.
"Ze všech věcí, které spolu dělali jí líbání připadalo nejintimnější. ... Teď mu dávala najevo, co k němu cítí ona - že ho miluje víc než svůj život. Jen jestli ji rozumí."

28.08.2024 5 z 5

Jeho hra Jeho hra R. L. Mathewson

Ja tuhle autorku prostě miluju. Je určená pro relax a pobavení a ne pro žádné velké přemýšlení. A toho se mi určitě dostalo. Za mě zase super.

27.08.2024 5 z 5

Hra v masce Hra v masce Kelly Stevens

Tak to bylo takové slabší. Spíše oddechovka.

26.08.2024 3 z 5

Pouta vášně Pouta vášně R. L. Mathewson

Historická romance od této autorky je překvapení. A i přesto,že se držela svého stylu lehce neuvěřitelne komedie, bylo to vážně skvělé. Doporučuji.

25.08.2024 5 z 5

Milostná aféra Milostná aféra S. J. Hooks

Tak tohle bylo vážně, jako vážně něco úplně jiného. Pohled ze strany muže je vždycky zajímavý, tenhle pohled byl navíc o mnohé opepřený.Bylo to super. Jen mě trošku mrzí, že není pokračování nebo epilog. Konec je takový otevřený.

24.08.2024 5 z 5

Šachmat Šachmat R. L. Mathewson

Taková těžko uvěřitelná, romantická komedie. Za mě super.

23.08.2024 5 z 5

Italova vášeň Italova vášeň Elizabeth Power

Dost dobrý, uvěřitelný příběh. Doporučuji

22.08.2024 4 z 5

Temná vášeň Temná vášeň Inka Loreen Minden

Taková BDSM harlekýnka. Byla moc fajn.

22.08.2024 4 z 5

Svědek v pokušení Svědek v pokušení Jennifer L. Armentrout

Je to takové naopak. Většinou je ten bez sebevědomí, podceňující se a zmatený ta žena, ne tak v tomto případě. Nebylo to špatné.

21.08.2024 4 z 5