Žampion Online Žampion komentáře u knih

Kořist Kořist Julie Garwood

Skvělé, od začátku do konce. Tohle je to práve na zklidnění mysli. Dáma, trochu naivní, ale vlastně velmi chytrá a rytíř trochu hrubián, ale vlastně milé kotě. Moc fajn.
A hlavně jsem se dozvěděla, že manželství je jako mapa ...

16.01.2025 5 z 5

Smlouva s Italem Smlouva s Italem Tara Pammi

" Dokud jsem tě nepotkal, neměl jsem nic."
Tak druhý díl bratří Brunettiu je ještě lepší. Velmi pěkné pohodové čtení.

15.01.2025 5 z 5

Software pro lásku Software pro lásku Tara Pammi

Tak tu máme romancí z prostředí hackerů. Bylo to moc príma čtení. Jen mě mrzí ten uspěchaný kýčovitý konec. Ale jinak to bylo moc fajn.

15.01.2025 4 z 5

Galantní protivník Galantní protivník Rexanne Becnel

"Můžeš si vybrat má krásná Lily. Můžeš dál odmítat náš sňatek a tím i mě, nebo uznat svou porážku a příjmout místo po mém boku. Jako moje žena."
Krásné. O tom, jak Králův dravec po letech přijel pro svou snoubenku/dědičku, a vzal si jí vlastně ne proto, aby odhalil spyknutí, ale pro lásku.
"Její láska! Přišel si pro ni, vybojovat si ji, vyjádřit jí lásku i přes všechno zlé, co se mezi nimi přihodilo."

14.01.2025 5 z 5

Králův dar Králův dar Nicole Jordan

Tak to byla moc krásná historická romance. Jak zabedněný válečník nakonec podlehl své zapomenuté snoubence. Pěkné.
"Dokonale se jí podařilo zkrotit draka s jantarovýma očima a proměnit ho v milence svých snů."

13.01.2025 5 z 5

Korálový polibek Korálový polibek Jayne Ann Krentz

"Už jsem na světě dost dlouho, abych věděla, že jen málo mužů dokáže s ženou jen kamarádit."
Jak se takové jakoby přátelství přetaví do romantického vztahu. Do toho rodinné tajemství, dobrodružná zápletká, tajný agent a hlubinné potápění. Moc príma oddechovka.
"Teď se cítím asi jako manželka, jejíž muž přinesl domů kapavku. Nemůže už dál předstírat, že si nic nezačal s jinou ženskou. Všechno se provalilo."

11.01.2025 5 z 5

Callum Callum Eleanor Corvin (p)

"Hodná holka. Taky jste si všimli, že hodní lidé dostanou do držky jako první?"
Moc pěkné dílo. Ať jsme bohatí, nebo chudí jak kostelní myš, každý máme své problémy. A musíme se s nimi poprát jak nejlépe to jde. Stejně jako Avery a Callum. Těším se na další díl.
"Dokud nevykročím, nic nezjistím. Roztřeseně jsem se nadechla a udělala první krok."

09.01.2025 5 z 5

Klam lásky Klam lásky Amanda Quick (p)

"Zazpívej mi svou sladkou píseň, krásná Siréno."
Tak opět parádní historická romance od autorky. Miluju její humor. Jak pirát uchvátil knihomolku. Moc pěkné
"Teta Olympia není šílená. Jen někdy trošku duchem nepřítomná. Ona je ve skutečnosti docela inteligentní, víte?"

08.01.2025 5 z 5

Tajemné kouzlo Tajemné kouzlo Jayne Ann Krentz

"Když lidé, a zvláště muži, začnou vykládat, že dělají všechno jen pro něčí dobro, měla by chytrá ženská prchnout. Co nejrychleji a co nejdál."
Jo. Pěkné, o tom jak se úspěšný, sebevědomý muž snaží přesvědčit samotářskou, zakřiknutou ženu, že je pro ní ten pravý.

07.01.2025 5 z 5

Formální sňatek Formální sňatek Diana Hamilton

Jako jo, moc moc pěkné, zajímavé a čtivé. Jak jedná nutná lež změní celý život.

06.01.2025 4.5 z 5

Tajemná legenda Tajemná legenda Jayne Ann Krentz

Moc příjemné čtení o tom, jak se legenda může prolnout se skutečným životem. Moc pěkné, a místy moc humorné.
" Jak povídám, navzdory všem přednáškám, které jsi mi uštědřil o antikoncepci a o tom, že je lepší mít zip u džín zapnutý, se zdá, že cosi kdesi selhalo."

06.01.2025 5 z 5

Nevěsta Nevěsta Ali Hazelwood

Nevěděla jsem co od upírskovlkodlačího příběhu čekat a trochu jsem se toho bála. Jenže tohle bylo vážně skvělí. Upírství a vlkodlačství tu bylo vlastně okrajově jen jako třeba národnost, nebo politická příslušnost. A celý děj byl moc pěkně propracovaný.
"Chystám se na tebe přenést svůj pach tradičním vlkodlačím způsobem. To znamená, že se budu třít svoji kůží o tvoji. A taky jazykem.
To jako fakt?
Strčíš mi nasliněný prst do ucha? "

04.01.2025 5 z 5

Italský milenec Italský milenec Diana Hamilton

Celkem zábavné, jak italský milionář otěhotněl chůvu, a pak ji vykopnul protože ji považoval za zlodějku a nevěrnici, a pak ji zase chtěl protože ... Šlo to .

03.01.2025 3.5 z 5

Sladké lži Sladké lži Jude Deveraux (p)

Trochu gangsterské, trochu psycho, trochu detektivní a hodně romantické. Nádhera. Kdo by si jako nechtěl s nějakým Taggertem zahrát zajíčka ve své jamce? Paráda.
" Líbala ho jako by byla posledních deset let zavřená ve vězení, a když ji konečně pustili, chtěla ze všech mužů na světě právě jeho."

02.01.2025 5 z 5

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Jude Deveraux (p)

Něco jako detektivka, říznutá duchařskou story, o zjizveném vojákovi a dívce s křivkami sněhuláka. Moc príma.

30.12.2024 5 z 5

Rychlá jízda Rychlá jízda Julie Garwood

"Nesnášel nepořádek. Ovšem její nepořádek mu nevadil. O čem to svědčí?"
Zase parádní romantická detektivka . Moc príma.

30.12.2024 5 z 5

Vábení draka Vábení draka Anna Lowe

Tak, vůbec to nebylo špatné. Jen to chtělo trochu podrobněji propracovat.
" Nebesa ... Byl jen patnáct centimetrů od ráje."

28.12.2024 4 z 5

Knoxova zastávka Knoxova zastávka Jamie Begley

"Wendy a Petr Pan se nikdy nedočkali šťastného konce. A ona se ho nedočká zrovna tak."
Ach můj Bože, ach můj Bože, ach můj Bože. Tohle bylo skoro tak dobrý jako Razer, ten u mě vede. Nemůžu se dočkat pokračování. Možností je tak mnoho....

27.12.2024 5 z 5

Nazvi to osudem Nazvi to osudem Jayne Ann Krentz

"Láska si už nějaký způsob najde." O tom jak je marne bojovat proti lásce. Pěkné.

26.12.2024 4 z 5

Řecký sňatek Řecký sňatek Lynne Graham

Pěkné. Strastiplný příběh se šťastným koncem. Na tento čas ideální.

26.12.2024 4 z 5