Žampion Žampion komentáře u knih

Italský milenec Italský milenec Diana Hamilton

Celkem zábavné, jak italský milionář otěhotněl chůvu, a pak ji vykopnul protože ji považoval za zlodějku a nevěrnici, a pak ji zase chtěl protože ... Šlo to .

03.01.2025 3.5 z 5

Sladké lži Sladké lži Jude Deveraux (p)

Trochu gangsterské, trochu psycho, trochu detektivní a hodně romantické. Nádhera. Kdo by si jako nechtěl s nějakým Taggertem zahrát zajíčka ve své jamce? Paráda.
" Líbala ho jako by byla posledních deset let zavřená ve vězení, a když ji konečně pustili, chtěla ze všech mužů na světě právě jeho."

02.01.2025 5 z 5

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Jude Deveraux (p)

Něco jako detektivka, říznutá duchařskou story, o zjizveném vojákovi a dívce s křivkami sněhuláka. Moc príma.

30.12.2024 5 z 5

Rychlá jízda Rychlá jízda Julie Garwood

"Nesnášel nepořádek. Ovšem její nepořádek mu nevadil. O čem to svědčí?"
Zase parádní romantická detektivka . Moc príma.

30.12.2024 5 z 5

Vábení draka Vábení draka Anna Lowe

Tak, vůbec to nebylo špatné. Jen to chtělo trochu podrobněji propracovat.
" Nebesa ... Byl jen patnáct centimetrů od ráje."

28.12.2024 4 z 5

Knoxova zastávka Knoxova zastávka Jamie Begley

"Wendy a Petr Pan se nikdy nedočkali šťastného konce. A ona se ho nedočká zrovna tak."
Ach můj Bože, ach můj Bože, ach můj Bože. Tohle bylo skoro tak dobrý jako Razer, ten u mě vede. Nemůžu se dočkat pokračování. Možností je tak mnoho....

27.12.2024 5 z 5

Nazvi to osudem Nazvi to osudem Jayne Ann Krentz

"Láska si už nějaký způsob najde." O tom jak je marne bojovat proti lásce. Pěkné.

26.12.2024 4 z 5

Řecký sňatek Řecký sňatek Lynne Graham

Pěkné. Strastiplný příběh se šťastným koncem. Na tento čas ideální.

26.12.2024 4 z 5

Barbarský vetřelec Barbarský vetřelec Ruby Dixon

Tak tu máme další dva co spolu rezonují. A zase paráda. Nemůžu se dočkat dalších dílů.
"Modrý koule. Zahihňám se. Ještě nikdy nebyl tenhle termín výstižnější."

25.12.2024 5 z 5

Obchodník z Milána Obchodník z Milána Michelle Reid

Nebylo to špatné. Zápletka o tom, že je zasnoubený s jednou, ale zjistí, že chce druhou. Intrikář jeden.

23.12.2024 4 z 5

Barbaři z ledové planety Barbaři z ledové planety Ruby Dixon

" Chodila jsem s chlápky, kteří se k tomu, aby mi to udělali jazykem, nedali přemluvit. A tenhle mi to dělal místo pozdravu."
Hm, když si odmyslím ty rohy, ocas a všechny ty výstupky. Vlastně, ne úplně všechny. Tak to bylo zajímavé a velmi žhavé. A já můžu jen vřele doporučit, zase něco úplně jiného.

22.12.2024 5 z 5

Bez zábran Bez zábran T. L. Swan

Podívá se dolů na svůj rozkrok. " Teď se zbaběle schováváš, když jsi mi úplně zničil život."
Za mě nejlepší díl z celé série. Na ty kachny nikdy nezapomenu.
" Už mě prosím nikdy neopouštěj." Zašeptá. " Už mě k tomu nikdy nenuť."

21.12.2024 5 z 5

Návrat nevěrnice Návrat nevěrnice Tessa Radley

Byl by to hezky příběh. Měl myslím obrovský potenciál, ale byl hrozně osekaný a zrychlený.

19.12.2024 3.5 z 5

Na druhý pokus Na druhý pokus T. L. Swan

"Seznamte se ... tohle je Tristan Nadsamec Miles."
Zase něco parádního. Vtipné, sexy a dojemné taky. Dokonce se tu letmo objevili i pan Spencer a pan García. Doporučuji.
"Myslím, že to není zaporák v hezkém ohozu, jak jsem ho nejdřív odhadla. Je to klaďas v hezkém ohozu."

18.12.2024 5 z 5

Viperova cesta Viperova cesta Jamie Begley

Nevím nevím, ale jdu proti proudu a i když byl tento díl skvělí, musím říct, že ten první se mi zdál fakt lepší. Ale Houdini byl vážně super.

14.12.2024 5 z 5

Razerova jízda Razerova jízda Jamie Begley

Ach, ach, ach, ať si říká kdo chce co chce tak tohle byla paráda. Skvělá jízda. Doporučuji.
" Předtím ho to nenapadlo, každopádně nejlepší části sexu - tou, kterou si vždy nejvíc užíval - byla hra, a kočky si rády hrají."

13.12.2024 5 z 5

Odmítnutý milionář Odmítnutý milionář Miranda Lee

Pěkné čtení. Lehký nádech duchařiny a pak láska, kterou ani jeden z nich vlastně nechtěl.

13.12.2024 4 z 5

Nebezpečná hra Nebezpečná hra Julie Garwood

Napětí, nebezpečí, láska, romantika. Za mě měla tahle romantická detektivka úplně všechno. Doporučuji.
" Byla jen pár kroků od něho a svět zase dával smysl."

12.12.2024 5 z 5

Neznámý partner Neznámý partner Nora Roberts

Romantická detektivká, pěkná. Skoro se to přiblížilo mé oblíbené J.A.Krentz, ale jen skoro. Nevím asi mi vadilo to odbíhání od tématu a velmi podrobný popis. Jo a pachatele jsem uhodla na první dobrou, to se mi u Krentz zatím nepodařilo. Bylo to pěkné.

10.12.2024 4 z 5

Aiden Aiden Melanie Moreland

"Svým tělem mi ukázal, co mi nebyl schopen říct nahlas."
Zase báječný díl, možná nejlepší z celé série. Super.
" Zjistil jsem, že má ty nejvíc olizovací klíční kosti v historií klíčních kosti, a často jsem jí to dokazoval."
Paráda.

08.12.2024 5 z 5