Žampion komentáře u knih
V této knize se trošku třískal středověk se současností, ale jinak byla fajn.
Tak tohle bylo na harlekýnku vážně dost dobrý. Mužu doporučit.
Za mě teda jedno s těch lepších děl od autorky. Vtipné, škádlivé a erotické. Všechno pěkně vyvážené. Doporučuji.
Ale no tak, už. To bylo úžasný. Zase nový pohled na komunitu BDSM. Takový sladký. Tak si tady přemýšlím, jestli by psychoterapeuti neměli mnohem méně práce, kdyby bylo více sex - klubů.
Povídky seřazené vzestupně. Takže nejlepší na konec. Příjemné, klidne, romantické.
Pěkné, romantické a zábavné. Skotská vysočina má svoje opravdové kouzlo, a knihy Hannah Howell ho mají rozhodně.
" Rozhlížej se kolem sebe tak dlouho, dokud nenajdeš dívku, která se na tebe bude dívat, jako bys byl nejkrásnější na světe."
No co toto bylo? Naprostá, ale vážně naprostá paráda. Všechny postavy byly skvělé. Příběh? Naprostá pecka. A ten pes. Něco neskutečného. A ach, ta romantika. Ne, tohle mi autorka nemůže udělat. Jenom jedna kniha?
Taková sladká pohádka pro dospělé. " Já nejsem obyčejný muž, já jsem kovboj."
Tak jo, tohle jsem vážně nečekala. Masakr.
" Jen tlučeme křídly o mřížoví klece v nepolevující snaze uniknout na svobodu. Až na to, že skutečné nebezpečí číhá tam, kde najdeme cestu ven."
Jo jo jo, i tenhle díl je super. Taková motanice, jsem zvědavá jak to na konec dopadne.
" Je moje. A ty nechceš stát mezi mnou a tím, co je moje. Nejsi sebevrah."
Jo jo jo. Pokud mafiánská romance, tak tohle. Mazec. " Život není o tom co si zasloužite, jde o to vytěžit maximum z toho co máte."
Tak nevím, bylo to spíš jako bych četla o českém rádoby mafiánovi z osmdesátek. Příběh jako takový měl potenciál, ale zabilo ho to vyjadřování náctiletých puberťáků. No nic dám šanci Lucasovi.
Protože, když si vyberu romantickou knihu, nehledám žádnou skrytou, hlubokou myšlenku, ale jen relaxaci, pohodičku a zábavu, dostala jsem přesně to. A to vrchovatou mírou. Bylo to super.
Tak musím říct, že je to další kniha z řady naprostá pecka. Vtipná, humorná, sexy. Někomu může přijít spíš trapně ujetá, ale za mě dokonalá oddechovka plná humoru.
Romantika jako blázen, o tom jak ušmudlaná chudobka ze včerejška rozkvetla v nádhernou exotickou květinu. Hezké.
SLADKÉ. To je myslím nejvýstižnější popsání této knihy.
Takové vtipné pohodové čtení. Chvílemi mi sice přišlo, že ten humor je až moc vynucený, ale Cadovi hlášky to hodně zachranily. Bylo to fajn.
Rozhodně jedna z těch o moc lepších harlekýnem.ALE. velmi doporučuji číst ji o Vánocích. To je ten její správný čas.