Žampion Žampion komentáře u knih

Navzdory intrikám Navzdory intrikám Maya Banks

Varování pro citlivější jedince: " To by jednoho rozplakalo".
- "Co tě nezabije, to tě posílí", zamumlala si pro sebe, ale sama svým slovům příliš nevěřila.
Bože můj, to byl ale sladký pitomec.
Za mě nejlepší díl z této série.

12.07.2024 5 z 5

Zapomenutá milenka Zapomenutá milenka Maya Banks

"No... aspoň už podruhé nemůže otěhotnět..."
Romantický příběh s klasickou harlekýnskou zápletkou, ale velmi pěkně rozepsaný.
"Víš... žena může sexuální přitažlivost přestírat, můžeme předstírat úplně všechno. Ale muži? Je těžké předstírat přitažlivost, když s tebou nespolupracuje tvůj ... "
Z této serie je to takový rozjezd, za mě jsou ty ostatní krapet lepší. Ale stále moc pěkný.

12.07.2024 4 z 5

Hrdina Hrdina Samantha Young

Moc pěkné čtení, zápletka, škádlení a erotika. Tyhle záporáci co jsou nakonec měkoučcí mazlici jsou k sežrání.
"... už to nebyl jen on a já, byli jsme to my."

11.07.2024 5 z 5

Příkaz italského hraběte Příkaz italského hraběte Sara Wood

Taková rychlokvaška dojemná.

11.07.2024 3 z 5

V pravém světle V pravém světle Jayne Ann Krentz

Krásná romantika. Zase jedna, kdy velký silný chlapák zachraňuje svoji milovanou.
" Tancuj, si pokud můžeš, princezno, čas ti ubíhá. Bál končí o půlnoci, pokud jsi zapoměla."

10.07.2024 5 z 5

Alfa samec Alfa samec Vi Keeland

Paráda, moc jsem si to užila.
Mimochodem:
- " Vy, dokážete udělat prasárnu i z tak nevinné věci."
- " To je dar."
Bylo to super

10.07.2024 5 z 5

Temnota v něm Temnota v něm Alice Raine

Mám dojem, že se nám tu objevil takový nešvar. Vždycky, když najdu nějákou knihu na téma BDSM, hned k ní v komentáři najdu recenze, že je to slabý odvar 50 odstínu. Nechápu proč? To je jako porovnávat všechny historické romance podle jediné knihy od Garwoodové. Kvůli špatným recenzím zde jsem si tuto knihu nechávala dlouho ujít, s tím že za to nestojí. Stojí! Byla moc pěkná. Jediné co mě teda v knize dokázalo vykolejit bylo to jak "nevinná" Rebecca dokazala mluvit/myslet jako nějáky dláždič. Ale jinak to bylo příjemné, vzrušující čtení.

09.07.2024 5 z 5

Letní touhy - (Láska na překážku / Usmířená minulost) Letní touhy - (Láska na překážku / Usmířená minulost) Jayne Ann Krentz

Láska na překážku - opět pěkné klidné čtení.

08.07.2024 4 z 5

Drahý nepřítel Drahý nepřítel Kristen Callihan

Romantika, erotika ano ! A ta scéna v koupelně, ach. " vzženšti se .... tak ať to bolí" tak to bylo nejvíc.

07.07.2024 5 z 5

Hrana rozkoše Hrana rozkoše Eve Berlin

Ale jo, nebylo to vůbec špatné. Ze začátku mi to připadalo spíš jako "teorie Do-Do" /čti dodělám si/se doma/, pak tedy "úvod do BDSM", kde jsem měla pochopit, že dominant není žádný kreten, pak
spousta sexu a nakonec byla i romantika. Vlastně tam nakonec bylo všechno i psychologická linka, vlastně hned dvě. Takže za mě, jo.

04.07.2024 4 z 5

Plamen v nás Plamen v nás J. Lynn (p)

"Láska je jako oheň. Nikdy nevíš, jestli ti zahřeje srdce, nebo ti spálí dům."
Ach Bože, to byla smrtící sladkobolná romantika.

04.07.2024 5 z 5

Nelítostný princ Nelítostný princ Sophie Lark

Nemůžu jinak než větou z knihy: "Bum! Opustili jsme planetu, dámy a pánové, a teď už nás čekají jen rozzařené hvězdy."
Bylo to skvělý, tedy až na to.... Vulva, to jako vážně?

03.07.2024 5 z 5

Krásná vězeňkyně Krásná vězeňkyně Hannah Howell

Tohle mi dělalo problém přisoudit Hannah Howell, nejspíš za to může ten překlad, ale když se přes něj přenesete je to pěkné čtení.
Mimochodem: " Ty jsi ale překrásný hoch, víš to? Z tebe by starýho dědka trefil šlak, když se mu zčistajasna zjevíš před smrtelnou postelí." Tato věta mi k Hannah pasuje.

03.07.2024 4 z 5

Lord Belzebub Lord Belzebub Loretta Chase

Panečku, to zase bylo skvělý. Jak si ta Jess toho otrlého, nevycválaného hrubiána dokázala pěkně omotat kolem prstu. A budeš mi zobat z ruky, poklepala si na dlaň, tady. Bylo to super.

02.07.2024 5 z 5

Nevinné potěšení Nevinné potěšení Stephanie Laurens (p)

A za mě to byl skvělý romantický příběh. Ano on byl svým způsobem arogantní a domýšlivý, ale zároveň i něžný a milující a ona si od něho rozhodně nenechala nic líbit. Mě se to četlo moc dobře.
A mimochodem věta: " Až tě Charles zabije, já zabiju jeho a pak tvoje matka zabije mě, protože jsem dopustil, aby Charles zabil tebe." Je prostě kouzelná.

02.07.2024 5 z 5

Plavba zlých snů Plavba zlých snů L. J. Shen

U téhle autorky jsem si zvykla na koncept zlý a hodná to umí báječně rozepsat. Tato kniha je o hodne a ještě hodnějším. I tak to bylo pěkné, protože to vyvážily vtipne dialogy. Parádně do sebe šili. Bylo to pěkný.

30.06.2024 4 z 5

Sparrow Sparrow L. J. Shen

Jo tak pokud dáte dohoromady hrubýho, drsnýho a zatraceně sexy a k tomu praštěnou, drzou a nicmoc zrzku máte z toho parádní mafiánskou erotiku. Bylo to pěkný.

29.06.2024

Zkrocený netvor Zkrocený netvor Amanda Quick (p)

Od Amandy jedna z nejlepších. Autorka vždycky zpracovává jedno téma v různém století, ale pokaždé do něho vloží zajímavou zápletku a ožíví vtipnými dialogy. Prostě paráda. Jako vždy hodnotím jenom kladně.

28.06.2024 5 z 5

Normanský dobyvatel Normanský dobyvatel Sandra Lee

Moc pěkné, zábavné čtení. Bylo tam všechno co do správné romantiky patří a ještě něco navíc. Mimochodem: "...počítat se nikdy učit nebudu, to je pro sodomity.... Dobře zkusím to, ale jakmile se začnu zajímat o muže nebo zvířata přestanu... Můj pane, máte předpoklady být veliký počtář..." Bylo to fakt zabavné.

26.06.2024 5 z 5

Záhadný skvost Záhadný skvost Amanda Quick (p)

Moc ráda čtu historickou řadu knih od Amandy. Ona do toho umí nacpat tolik romantiky. Každá jedna kniha je podle mě super, do každé vměstná nějákou detektivní zápletku, že co kniha to svéh druhu originál.
A mimochodem: " Tvůj pas je přesně tak tlustý jako květinový stonek. Přísahám, že každého, kdo bude tvrdit opak, vyzvu k boji na život a na smrt!" - to chce slyšet každá ženská.

25.06.2024 5 z 5