Nevinné potěšení přehled
Stephanie Laurens (p)
Cynsterovská sága série
1. díl >
Rok 1818. Emancipovaná vychovatelka Honorie touží po dobrodružství. Osud jí vyjde vstříc: nastraží jí do cesty neznámého umírajícího mladíka. Záhy vyjde najevo, že chlapec byl příbuzný Sylvestera Cynstera zvaného Ďábel a stal se obětí vraždy. Mladá žena se dostane do řečí, avšak semknutý rodinný klan Cynsterů ji ochrání.
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2004 , Ikar (ČR)Originální název:
Devil's Bride, 1998
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nevinné potěšení. Přihlašte se a napište ho.
A za mě to byl skvělý romantický příběh. Ano on byl svým způsobem arogantní a domýšlivý, ale zároveň i něžný a milující a ona si od něho rozhodně nenechala nic líbit. Mě se to četlo moc dobře.
A mimochodem věta: " Až tě Charles zabije, já zabiju jeho a pak tvoje matka zabije mě, protože jsem dopustil, aby Charles zabil tebe." Je prostě kouzelná.
Mně trochu vadí ten despotizmus a manipulace. "Rozhodl jsem se, že si tě vezmu, smiř se s tím!" Co to jako je?!!! Kde je nějaký ohled na její city nebo názor? Alespoň náznaková snaha ji přesvědčit?
Naštěstí v případě Honorie narazila kosa na kámen. Sice ji libido donutilo otočit o 180 stupňů a to dramaticky rychle, ale jinak s ním pěkně cvičila. Epilog mě rovněž pobavil.
Kniha Nevinné potěšení v seznamech
láska 19. století manželství rodinné vztahy guvernantka ságy romance historické romance
2004 | Nevinné potěšení |
2011 | Všechno o vášni |
2010 | Démon touhy |
2005 | Svůdcova přísaha |
2010 | Skotské nevěsty |
Krásné romantické čtení protknuté humorem,