Zdero komentáře u knih
Příjemné počtení na povzbuzení a dobrou náladu.
Papuchalk je skvělý (vzpomněla jsem si na tučňáka z knihy Co mě naučil tučńák).
Tak tuto detektivku hodnotím jako jednu z nejlepších, líbilo se mi televizní zpracování, poslouchám ji i jako audioknihu.
Připadá mi taková "ze života".
Knihu jsem četla dvakrát s rozestupem cca 20 let - pachatele jsem si nepamatovala, takže jsem si to znovu opravdu užila.
Agatha prostě nezklame.
Televizní zpracování také není špatné.
Velmi příjemné čtení.
Silný příběh z Vietnamu se prolíná se slabší současností (skoro bych řekla, že pouze slepuje vyprávění prababičky).
Autorku jsem do této knihy neznala, ale určitě si od ní ještě něco přečtu :-)
Opět starý dobrý Silva.
Čtivé, napínavé, zajímavý děj.
A zároveň se hodí i do čtenářské výzvy (autor slaví letos kulatiny) :-)))
Modernější verze Hýty a Batula.
Knihu ocení především rodiče a prarodiče s aktivními dětmi.
Vtipné, čtivé, úsměvné.
Po několika letech jsem opět vrátila k této knize a opět mě pobavila.
Zdena Frýbová se mi čte velmi dobře, jen v jejích posledních knihách bylo příliš politiky.
Moje top byla a zůstává kniha Z neznámých důvodů :-)))
Knihu jsem si vybrala do čtenářské výzvy.
Poměrně hezky se četla, někdy však příliš mnoho "vznešených "myšlenek.
Trochu nereálný děj - ale možná ve Francii by takovéto malé knihkupectví mohlo existovat (u nás by finančně nepřežilo).
Na hlavní hrdince je vidět, že knihu napsal muž (alespoň já to tak cítila).
Lze psát komentář k Máji?
Kniha známá napříč generacemi, z té starší snad každý ještě umí některou část zarecitovat.
Příjemná knížka, která stojí za přečtení.
Román vhodný spíše pro ženy, zajímavá zápletka.
Knihu jsem četla v rámci čtenářské výzvy (kniha od dánského autora) a nebyla jsem zklamaná.
Detektivní příběh kombinovaný s románovou zápletkou, napínavý, čtivý.
Připomínal mi knihy J. Fielding.
Velmi dobře popsané osudy a charaktery tří generací žen, včetně jejich chyb i dobrých vlastností.
Kniha se mi velmi dobře četla, prostředí i doba byla podle mého názoru realisticky zachycená.
Po dlouhé době jsem se díky čtenářské výzvě vrátila ke své oblíbené autorce.
Nezklamala - čtivá detektivka bez brutality, napínavá, dalo by se říci s románovými prvky.
Příjemné oddychové čtení.
Kniha se silným příběhem a vážným tématem - přesto nádherné čtení, které vás nutí k zamyšlení nejen nad minulostí. Zločin a trest, vina a odpuštění, láska a nenávist …
Vřele doporučuji!
Romány od autora jsem četla postupně jeden za druhým v průběhu asi jednoho roku.