Zebra01 komentáře u knih
Přestože mě kniha ke konci naprosto vtáhla do děje, označila bych ji za průměrnou.
Slátanina. Myslím, že jsem cílová skupina, avšak nikdy by mě nenapadlo, že se dá spatlat dohromady tolik vážných i jiných témat- a pořád to bude mít úspěch.
Kniha je docela krátká (což je v jejím případě možná dobře) a čte se rychle. To že jsem ji v knihovně našla mezi knihami pro malé nebo menší děti, mě pobavilo podobně jako kniha sama. Ale nakonec jsem rozhodně nebyla zklamaná.
Královna stínů je podle mě zatím nejlepší z celé série,a opravdu se těším na další díl!
Kniha byla čtivá, námět se mi líbil. Jednu hvězdu odebírám proto, že jsem asi čekala něco víc.
Kniha byla docela dobrá, až na místy opakující se děj. Kdo to ale zařadil do kategorie pro děti a mládež, to opravdu nemám ponětí.
Kniha mě natolik nudila že jsem její dočtení těsně před koncem vzdala. Dost se stotožňuji s komentářem od uživatele Terva.
Tento díl je nejlepší jak v knižním tak i ve filmovém zpracování. Avšak je škoda že autorka nevěnovala více času vedlejším postavám- některé jako Seth a Jasper jsou snad lepší než ty hlavní :).
Nejslabší z celé série, konec nudný i když, mladému vlkodlaku bych dala medaili...
Tento díl mě ze série zaujal nejméně, je místy zdlouhavý, a od začátku víme že Reed nic neudělal a přesto se okolo toho točí celá kniha.
Tento díl je nejlepší z celé série, a přestože jsou dvojčata Royalovi postavy vedlejší, mám je asi nejradši.
Osobně mne kniha úplně uhranula. A přestože je docela smutná, vřele ji doporučuji.
Knihu jsem přečetla, nebyla špatná ale další ze série jsem už nedočetla-přišlo mi že po přečtení této knihy mám pojem o světě Asasínů natolik že číst další knihy
nepotřebuji a raději dám přednost Zaklínači.
Dobrá knížka ale chybí mi tam pár drobných souvislostí, stálo by za to jí trochu protáhnout.
Knížka mě zaujala více než jsem očekávala, i když některé události by stály za to více rozepsat.
Nevíte jestli vyjdou další díly? Nebo jestli jsou k sehnání další knihy této tématiky, popřípadě jaké?
Kniha se mi líbila, doporučuji.
Ps.: nevíte jestli vyjde další díl případně kdy?
Knihu jsem hned po přečtení ohodnotila. Teď jsem ale musela své hodnocení změnit, protože z nějakého důvodu se k celé sérii neustále vracím. (Včetně dalších dílů: you were mine, Rush too far...) Ale díly s Rushem a Blair jsou absolutně nejlepší.