Zebra01 Zebra01 komentáře u knih

Vendeta Vendeta Catherine Doyle

Přestože mě kniha ke konci naprosto vtáhla do děje, označila bych ji za průměrnou.

24.02.2018 3 z 5

Rozbřesk Rozbřesk Stephenie Meyer

Mohu knihu číst znovu a znovu.

Beznádejná Beznádejná Colleen Hoover

Slátanina. Myslím, že jsem cílová skupina, avšak nikdy by mě nenapadlo, že se dá spatlat dohromady tolik vážných i jiných témat- a pořád to bude mít úspěch.

08.08.2018 1 z 5

Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Kniha je docela krátká (což je v jejím případě možná dobře) a čte se rychle. To že jsem ji v knihovně našla mezi knihami pro malé nebo menší děti, mě pobavilo podobně jako kniha sama. Ale nakonec jsem rozhodně nebyla zklamaná.

29.10.2017 4 z 5

Královna stínů Královna stínů Sarah J. Maas

Královna stínů je podle mě zatím nejlepší z celé série,a opravdu se těším na další díl!

07.08.2017 5 z 5

Poslední přání Poslední přání Andrzej Sapkowski

Perfektní jako vždy.

02.07.2018 5 z 5

Po tvém boku Po tvém boku Kasie West

Kniha byla čtivá, námět se mi líbil. Jednu hvězdu odebírám proto, že jsem asi čekala něco víc.

03.02.2018 4 z 5

Za hranicí nevinnosti Za hranicí nevinnosti Abbi Glines

Kniha byla docela dobrá, až na místy opakující se děj. Kdo to ale zařadil do kategorie pro děti a mládež, to opravdu nemám ponětí.

06.12.2017 5 z 5

Mechanický anděl Mechanický anděl Cassandra Clare (p)

Kniha mě natolik nudila že jsem její dočtení těsně před koncem vzdala. Dost se stotožňuji s komentářem od uživatele Terva.

19.11.2017 ztráta času

Zatmění Zatmění Stephenie Meyer

Tento díl je nejlepší jak v knižním tak i ve filmovém zpracování. Avšak je škoda že autorka nevěnovala více času vedlejším postavám- některé jako Seth a Jasper jsou snad lepší než ty hlavní :).

29.10.2017 4 z 5

Nový měsíc Nový měsíc Stephenie Meyer

Nejslabší z celé série, konec nudný i když, mladému vlkodlaku bych dala medaili...

29.10.2017 3 z 5

Palác lží Palác lží Erin Watt

Tento díl mě ze série zaujal nejméně, je místy zdlouhavý, a od začátku víme že Reed nic neudělal a přesto se okolo toho točí celá kniha.

29.10.2017 3 z 5

Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Tento díl je nejlepší z celé série, a přestože jsou dvojčata Royalovi postavy vedlejší, mám je asi nejradši.

Aspoň trochu normální Aspoň trochu normální Trish Doller

Osobně mne kniha úplně uhranula. A přestože je docela smutná, vřele ji doporučuji.

29.10.2017 5 z 5

Tajná křížová výprava Tajná křížová výprava Oliver Bowden (p)

Knihu jsem přečetla, nebyla špatná ale další ze série jsem už nedočetla-přišlo mi že po přečtení této knihy mám pojem o světě Asasínů natolik že číst další knihy
nepotřebuji a raději dám přednost Zaklínači.

06.08.2017 3 z 5

Dračí proroctví Dračí proroctví Sandra Regnier

Dobrá knížka ale chybí mi tam pár drobných souvislostí, stálo by za to jí trochu protáhnout.

10.07.2017 4 z 5

Skrytá Skrytá Marianne Curley

Knížka mě zaujala více než jsem očekávala, i když některé události by stály za to více rozepsat.
Nevíte jestli vyjdou další díly? Nebo jestli jsou k sehnání další knihy této tématiky, popřípadě jaké?

14.06.2017 3 z 5

Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Kniha se mi líbila, doporučuji.
Ps.: nevíte jestli vyjde další díl případně kdy?

11.06.2017 5 z 5

Za hranicí nevinnosti Za hranicí nevinnosti Abbi Glines

Knihu jsem hned po přečtení ohodnotila. Teď jsem ale musela své hodnocení změnit, protože z nějakého důvodu se k celé sérii neustále vracím. (Včetně dalších dílů: you were mine, Rush too far...) Ale díly s Rushem a Blair jsou absolutně nejlepší.

13.01.2019 5 z 5

Prohnilé město Prohnilé město Leigh Bardugo