Zelený.úval Zelený.úval komentáře u knih

Sexy mlékař Sexy mlékař Alice Clayton

Tato kniha byla pro mě docela zklamáním. Od autorky jsem četla už Roštěnku a ta byla super, proto jsem se těšila na tuhle. Nemohla jsem se do ní ale vůbec začíst. Něco mi tam prostě chybělo.

02.09.2020 2 z 5

Úsvit lásky Úsvit lásky Dorothy Garlock

Čekala jsem klasickou romanťárnu, ale byla jsem nakonec překvapená. Kniha byla čtivá, zápletka zajímavá a nějaké zamilovanosti se odehrávaly jen na pozadí a to bylo fajn. :-)

26.08.2020 4 z 5

Podváděná Podváděná Kateřina Janouchová

Kniha mě moc neoslovila. Bylo tam spoustu zápletek smotaných dohromady a ve výsledku to bylo spíše ke škodě. Další díly nemám ani chuť číst.

21.08.2020 1 z 5

Sestry z Versailles Sestry z Versailles Sally Christie

Tato kniha mě neskutečně nadchla. :-) Za mě opravdu moc povedená. To samé můžu říct i o dalším díle. Doporučuji :-)

21.08.2020 5 z 5

Láska s chutí makronky Láska s chutí makronky Sarah Vaughan

Od knihy jsem ze začátku nic moc nečekala, ale po pár stránkách mě příjemně překvapila a četla se hezky. Fajn oddechovka s pěknými popisy pečení. :-)

21.08.2020 5 z 5

Babičky Babičky Petr Šabach

Kniha mě tolik neoslovila, čekala jsem od ní víc.

18.08.2020 2 z 5

To prší moře To prší moře Radka Třeštíková

Byla to moje první kniha od autorky a ze začátku mi dělalo problém se dostat do jejího stylu psaní a pořádně se začíst. Nakonec mě ale kniha pohltila a četla se sama. :-)

18.08.2020 5 z 5

Odveď mě domů Odveď mě domů Julie Kibler

Za mě jedna z nejlepších knih, co jsem četla. Moc hezký příběh s těžkým tématem. A taky pro mě naprosto překvapující konec. Určitě doporučuji.

18.08.2020 5 z 5

Tajemství Tajemství Anna Todd

Třetí kniha byla příjemným překvapením po té druhé. :-) Začali se konečně oba dva chovat trochu víc rozumně a důvěřovat si. Zpestřením byl i jejich odstup. Konec zase otevřený, který vás nutí číst hned další knihu. :-)

Přiznání Přiznání Anna Todd

Druhý díl byl za mě docela divočina v jejich neustálých hádkách a usmiřování. Až už to nakonec začalo unavovat i mě. Ale i tak čtivě napsané.

Polibek Polibek Anna Todd

Prakticky celou knihu mě oba dva dost štvali, ale i přesto mě něco nutilo číst dál a dál. Takže vlastně asi dobře a poutavě napsáno. :-)

Páteční klub pletení Páteční klub pletení Kate Jacobs

Nejdříve jsem si myslela, že to bude taková ta typická kniha "konec dobrý, všechno dobré", takže mě závěr překvapil. Také oceňuji snahu ukázat, že nemusí být všechno perfektní, jak se často může na první pohled zdát. Jinak mě kniha nijak víc neoslovila.

24.07.2020

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Trochu mě zklamal závěr. Myslím, že u některých knih se autorce povedly konce lépe. Ale jinak zajímavý nápad na příběh, který se mi četl moc hezky.

10.07.2020 5 z 5

Po zaniklých hradech Jižních Čech Po zaniklých hradech Jižních Čech Jiřina Doležalová

Kniha je hezky zpracovaná. Naopak mně se autorky vstupy a rady pro poutníka velmi líbily a občas jsem se nad některými i ze srdce zasmála. :-) Bylo to takové okořenění jednotlivých popisů hradů.

08.07.2020

Hrdá otrokyně Hrdá otrokyně Paula Quinn

Klasická sladká a předvídatelná oddechovka. :-) Četla se dobře.

04.06.2020

Heřmánkové údolí Heřmánkové údolí Hana Marie Körnerová (p)

Moc hezká kniha, která ve mně zanechala hluboký dojem. Udržovala mě v napětí a vlastně skoro až ve strachu o hlavní hrdinku, protože jsem jí celou knihu přála, aby konečně našla svoje opravdové štěstí a klid, který si tak moc zasloužila.

04.06.2020 5 z 5

Osm Osm Radka Třeštíková

Kniha pro mě byla velmi čtivá. Na konci knihy jsem byla trochu na rozpacích a zmatená z konce, ale po zamyšlení nad některými detaily příběhu se mi vše krásně spojilo. Zajímavá zápletka i styl psaní autorky.

04.06.2020 5 z 5