zuza.floderova komentáře u knih
Bohužel mi kniha vůbec nesedla, příběh nedotažený a jazyk nesrozumitelný.
kniha plná zajímavostí, ale chyběly mi vysvětlivky k různým druhům látek atd. také třeba nákres, jen černobílý, jejich šatů :)
ne, ne, ne, to prostě nejde, tento autor mi vůbec nesedl, jeho styl psaní, pro mě prostě není
čekala jsem od ní něco jiného a proto jsem ji asi nemohla přežvýkat...
Pro toho, kdo umí jen málo anglicky, je to super trénink. :)
nebyl to zrovna můj šálek kávy, možná jsem si po shlédnutí filmu od toho slibovala moc...
dávám jednu * a to jen díky prvním dvou kapitolám, zbytek jen děs a hrůza
To se prostě nedalo, omlouvám se, ale opravdu ne. Tolik postav a propletenců v ději, na mě bylo už opravdu moc.
Všechno, co jsem chtěla vědět, jsem našla v této knize. Doporučuji :)
Spousta textu a nic z toho, někdy se k ní vrátím, jestli bych nezměnila názor, ale pochybuji.
Krásné shrnutí, jak pro laika tak pro profesionála, skvěle vysvětlené, málo příkladů
Krásně se to četlo, příjemně ;)
nádherná kniha, krásně zpracovaná, úplně prázdná, můžete z ní udělat cokoliv a je to SUPER
dala jsem jí měsíc, vrazila do ní naštěstí jen padesát korun, nedočetla a nelíbilo :/
Tato kniha se opravdu dobře čte a velice inspirativní, moc se mi líbila a vřele doporučuji. :)
Zvláštní řeč, ale super informace.
Kniha zajímavá, ale ten jazyk je trochu moc složitý, škoda, moc jsem se na ni těšila...
Kniha zajímavá, děj jednoduchý tak na dva večery, ale proč ne za 4Kč,-
:D
Opravdu zajímavé, tolik jsem od té knihy nečekala a ono se to nakonec docela dalo :)