zuzana4291 komentáře u knih
od začátku skoro do konce, jsem byla přesvědčená o reálnosti celé události i následujících událostí.....bohužel zklamal mě trochu konec, ten mi připadl "přitažený za vlasy" ....ale jinak velmi čtivá knížka...:-)
docela hezká knihu...i když na červenou knihovnu končí dost smutně a tragicky...na konci jsem si hezky poplakala....ale jinak klasická romantika....takže jako oddechovka je to docela příjemné čtení
Přečtení této knihy jsem dlouho odkládala. Nakonec jsem ji přečetla s jedním dechem. Velice strhující děj, a když už má člověk pocit, že už ví, kdo má vše na svědomí, na jednou se vše zlomí a čtenář musí přemýšlet znovu...
je to dost mrazivá knížka...mám z toho pocit, že ať čtu jakoukoliv detektivku, kdy se děj odehrává na severu Evropu, tak tam snad žijí pouze šílení brutální maniaci....ale snad to je jen v knížkách
fascinovalo mě rozštěpení osobnosti, kdysi jsem o tom hodně četla....je to zajímavě zakomponováno do děje...jen mám trochu pocit, že dle autora má rozdvojenou osobnost skoro každý druhý....i když možná má i pravdu
Erotické pasáže jsou relativně v pohodě, ale hlavní hrdinka, i když je dospělá, se ve většině případech chová jako naivní puberťačka, která neví co chce....takže z mého pohledu to nemá hloubku, kterou bych u takového románu čekala
Tato kniha mě úplně nadchla (přečetla jsem ji za půl dne)...skvělý děj, trochu tajemna ....kniha má spád a čtenář se u knihy nenudí....
Kniha mě velmi zaujala, přečetla jsem jí jedním dechem. Bridget je pořád stejná zmatkářka jako vždy. Do většiny problémů se dostává svým osobitým způsobem, jak jsem zvyklá z předchozích dílů. Už se těším na filmové zpracování.
tato kniha se mi moc líbila.... i když je to jako spousta fantasy knížek....ale nadchnul mě hlavní hrdina a jeho dvojakost....
nenáročná kniha z červené knihovny....prostě oddechovka s pohádkovým dějem a koncem
kniha jsem dala jedním dechem a úplně mě nadchla....vřele všem doporučuji, jak popis kraje, tak i lidského utrpení mě úplně vtáhl do děje...a přiznávám, že jsem na konci brečela dojetím...jelikož jak se člověk dozví, je to podle skutečné události a podle očitého (prožitého) svědectví
Od začátku jsem očekávala, co se bude dít. Bohužel až do poloviny knihy se prakticky skoro nic nedělo, a pak mi přišel děj trochu chaotický . Až ke konci knihy začínal mít děj trochu smysl.
Jelikož jsem četla knihu Pět jazyku lásky, y které jsem dosud nadšena, tak jsem si moc těšila na tuto knihu. Ovšem některé pasáže mi přišly trochu mimo. Ale to podstatné jsem zachytila, i když mi přišla kniha Pět jazyku lásky psaná lepším a srozumitelnějším stylem.
Kniha mi ukázala akorát americky způsob myšlení a úvah. Občas mi přišlo, ze autor ani nepochopil otázku a rovnou to cele zveličil.
Tato kniha byla pro mě velkým překvapením. Dobře se četla a zaujamala mě tématem i svým pojetím.
Za mě jedna z velmi povedených knih. Dává smysl, jsou v ní jednoduché a srozumitelné návody. A za mě i jedna z mála ucelených knih na toto téma.
Kniha mi nejen připomněla, že všechno v nás je projené a nejen v nás, ale i kolem nás. Ale i, že můžeme dokázat mnohem víc, když bude chtít a budeme na sobě pracovat.
Autor opět nezklamal. I když tuto knihu považuji za trochu slabší, tak originální děj a to včetně zakončení celého příběhu bylo úžasné.
Nejdříve jsem byla z knih nadšená. Ale čím jsem se začítala víc a víc, tím mi přišla spíš zmatená a smutná. Na posledních stránkách jsem se už ve všech těch jménech úplně ztratila a nedařilo se mi dát dohromady všechny možné příbuzné, kteří byly do příběhu zakomponováni.
Z této knihy mám rozporuplné pocity. Tuto knihu jsem si přečetla na doporučení. Přišla mi hodně zmatená a v některých bodech nejasná. Zatím jsem nepoznala člověka, kterému by pomohla se zbavit brýlí.
Nádherné završení předchozích dvou knih. Celá série je poučná a jde si z ní hodně vzít. Doporučuji nejen dětem, ale i dospělím. Je na každém, co si z této série knih vezme.
Začátek byl sice slabší, ovšem opět jsem v knize našla spoustu poučného a hezkého.